100 Asmeninį Spausdinimo Lino Medvilnės Raišteliu Dovanų Maišeliai Logotipą Papuošalų Pakavimo Maišeliai Chic White Vestuvių Naudai Krepšiai


Nauja prekė

€33.10

€66.19

-49%



Žymos: antklodė užsakymą, amarillo, asmuo, lv moteris, logotipą papuošalai maišeliai, ebf1a2gbu, custom vyras, yanhui sidabro papuošalai, krepšys logotipas, custom raišteliu maišelis.

100 Asmeninį Spausdinimo Lino Medvilnės Raišteliu Dovanų Maišeliai Logotipą Papuošalų Pakavimo Maišeliai Chic White Vestuvių Naudai Krepšiai

Dydis:

3x 4 colių 8x10cm

3.5x4.7 colių 9x12cm

4x6 colių 10x15cm

4.7x6.3 colių 12x16cm

5x7 colių 13x18cm

6x10 colių 15x20cm

Prašome turėti omenyje, aukštis čia dydis yra viršutinio krašto apačioje krepšys.

Susisiekite su manimi nustatyti individualų dydį už jus, jei mes neturime savo sąrašą.

Kokio dydžio yra, bet ne mažesnių nei 5cm, ne didesnis nei 100cm, nors ir 0.5-1 cm paklaida leidžiama, nes jie yra rankų darbo gaminių.

Spalvos: Balta, Rožinė, Violetinė, Oranžinė

Medžiaga: Medvilnės Skalbiniai

Jūs galite įdėti, kad per įrašą, jums patinka:

1lot tiesiog, įskaitant 100vnt maišeliai su 100vnt skalbinių virvės ir iš vienos pusės su vienos spalvos logotipu ant jų

kai jums padaryti jūsų užsakymą, prašome paliko savo el. pašto adresą jūsų užsakymą, kad galėtume rasti jums lengva.

mūsų pašto adresas yra : [email protected] galite siųsti savo logotipą į mūsų elektroninio pašto ir parašykite savo eilės numerio, ji, ačiū.

Logotipo formatas gali būti AI ar EPS ar PDF.

pls, padėti pakeisti siuntimo būdas iš standartinio į UPS/DHL, jei jums reikia skubiai.

Mes siūlome atitinkamas nuolaidas pirkimas urmu.Prašome susisiekti su manimi pasakyti, kiekio ir dydžio info apie maišelius jums reikia.

Apie Logo spausdinimas:

Ši technologija dirba ekologiškus skiedinio, kuris yra daugiausia taikoma spausdinimo vienos spalvos arba dviejų spalvų Logotipas su puikus spausdinimas poveikis.

Prašome turėti omenyje, kad maža ir plona, logotipas negali būti atspausdinti aiškiai.

Net mes naudojame labai tiksliai šilkografija rinkinys, vandens pagrindu pagaminti dažai vis tiek bus logotipas beveik neįmanoma patekti ant medvilnės per pelėsių.

Mažas logotipas spausdinti yra labai sunku pasiekti dėl tekstūros audinio.

Projektas bus teikiamos įprasta, Mes jums spausdinti savo logotipą ant pagalvių padėtis, artimųjų ir centre kaip numatytąjį.Kartais, jei yra mažas ir plonas, raides, logotipu, Mes galime padaryti šiek tiek koreguoti logotipą, įsitikinkite, kad jis gali būti spausdinami pakankamai aiškiai.

Prašome pasitiki mumis, mes tiesiog nori išbandyti mūsų geriausias spausdinti logotipą gerai.

Pastaba: 1. Dėl skirtingų gaminti partijų, produkto informaciją gali būti šiek tiek skiriasi. 2. Mes stengiamės daryti geriausia, bet visi maišeliai yra pagaminti pagal rankų darbo, todėl dydis bus šiek tiek klaidų, Prašome leisti 0.5-1cm skiriasi dėl rankinis matavimas. 3. Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Apie Mus Mes esame įsipareigoję pakuotės, audiniu menas, ir skiriame siūlo neįvykdyti spausdinimo technika ir bauda rankinė siuvimo jums padaryti savo produktus daugiau puikus ir savitas.Laivybos informacijos, svarbu, kad Jis užima apie 30-45days iš viso gauti per standartinę pristatymas metodas paprastai, jeigu pagrindinis Šalies.Mes atsiųsime jūsų paketo kinijos po pakuotėje; Jei esate JAV, mes išsiųsti savo sklypo E-paketinio, normalus, laivybos laikas yra 15-20days, ar mažiau.Prašome pasirinkti atnaujintas laivybos būdas, jei jūs turite skubėti, kad, susisiekite su manimi, jei esate labai skubiai.Nepamirškite pridėti pastabą, kad man apie laikotarpį, jei jums reikia skubiai.Grįžti & Grąžinimo politika: kaip ir visi mūsų produktai yra unikalus kiekvienam, todėl mes negalime priimti deklaracijas.Bet prašome susisiekti su manimi, jei turite kokių nors problemų su savo tvarka.Papildoma: mes tik parduoti, krepšiai, išskyrus kitų dalykų, vaizdas į sąrašą :)

Spalva Rožinė
Bgas pavadinimas 1 Vestuvių Naudai Krepšiai
Formos\modelis Asmeninį Logotipas Spausdinti
Bauda ar Mados Mados
Metalų Tipas Nėra
dydis 3x4inch 4x6inch 5x7inch
Medžiaga Flanelė
Prekės Pavadinimas weikende
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 asmeninį logotipą

Parašyti atsiliepimą

100 Asmeninį Spausdinimo Lino Medvilnės Raišteliu Dovanų Maišeliai Logotipą Papuošalų Pakavimo Maišeliai Chic White Vestuvių Naudai Krepšiai

100 Asmeninį Spausdinimo Lino Medvilnės Raišteliu Dovanų Maišeliai Logotipą Papuošalų Pakavimo Maišeliai Chic White Vestuvių Naudai Krepšiai

Panašūs produktai