"PASIDARYK pats" gyvūnų Diamond Tapybos diamond siuvinėjimo tigras Deimantų Nuotrauką kvadratiniu Gręžimo siuvinėjimo nuotraukomis Namų dekoracijos


Nauja prekė

€1.60

€2.86

-44%



Žymos: arabic painting home, medžiaga tigras, žaislas tigras, indijos namuose dažai, nuotraukos tigras, namų dažymas nuogas, baltasis tigras, pleistras tigras, namų dažų paprasta, marškinėliai tigras.

83986 Namų Apyvokos Reikmenys&Karšto Sellling!

Savybės:

1. Stiprus nelankstumą drobė: drobė turi gerą nelankstumą, jokio triukšmo, jokio skirtumo, ir nuotrauka yra švari ir tvarkinga.

2. Aplinkos apsauga ir sveikata: aplinkos apsaugos dervų medžiagos, nr. lyginimo, jokio kvapo, daugiau sveiki.

3. Apakinti: kiekvieno kubo diamond yra vienodo dydžio, skaidrus vanduo kaštonų, stiprus trimatis efektas ir geras atspindžio efektą.

Aprašymas:

Šis kryželiu mūro lipdukas pagamintas iš aplinkai draugiškos ir sveikos medžiagų.Jums reikia praleisti laiką, todėl jį.Jis yra elegantiškas ir gražus gyvenamasis kambarys ir miegamasis apdaila.

Techniniai duomenys:

Dydis: 30*40cm

Medžiaga: Drobė

Amatų: rankinis

Modelis: Tiger

Naudojimas: svetainė, miegamasis sienų apdaila

Pakuotė:

1 komplektas*kryželiu mūro lipdukas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Modelio Tipas Gyvūnų
Įklijavimo Srityje Dalinis
Naudoti Paveikslai
Kilmės KN(Kilmės)
Rėmas Taip
Stilius Modernus

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" gyvūnų Diamond Tapybos diamond siuvinėjimo tigras Deimantų Nuotrauką kvadratiniu Gręžimo siuvinėjimo nuotraukomis Namų dekoracijos

Panašūs produktai