Dėl Kaukolės Vyno Stiklo Decanter Butelis Krištolo Kaukolės Galvą, Degtinės, Alaus, Viskio Kulka Akinius Butelis Puodeliai Baras Namų Puošybos Rinkinį


Nauja prekė

€5.04

€8.41

-40%



Žymos: prabanga doom metalo šarvai aliuminio korpusas, crystall kaukolės galvą kulka, decanter už degtinės, stiklo head shot, sigil iš baphomet, kaukolės galvą stiliaus taurelė, kamuolys neštuvų vyrams, atgimsta silicona, kaukė plėšikas, 13mm pin stūmoklio.

Produkto Savybės: 1. Produkto Pavadinimas: kaukolės formos vyno decanter 2. Asmeninį vyno decanter, taip pat gali būti naudojamas, kaip namų dekoracija 3. Produkto funkcijos: vyno decanter Produkto parametrai: 1. Medžiaga: aukštos borosilikatinio stiklo 2. Talpa: apie 350ML-1000ML 3. Šilumos Varža: apie -20 laipsnių iki 150 laipsnių 4. Dydis: 350ml: apie 12,5* 11.5 *20cm / 4.92 * 11.5 * 7.87 į 550ml: apie 15* 13.5* 22cm/ 5.91 * 5.31 * 8.66 į 1000ml: apie 22.5* 16.5 * 15.5 cm / 8.86 * 6.50 * 6.10 Savybės: 1. "Krištolo Kaukolės Galvą" dizainas yra unikalus ir madingas 2. Pridėti šiek tiek paranormalių kad jūsų šalis 3. Tai labai tematikos šalys, baras, namuose ir kt 4. Nuostabi dovana jums ar jūsų draugams Specifikacijos: 1. Medžiaga: stiklas 2. Talpa: 25ml 75 ml 150ml 3. Dydis: 25ML 5X4.7cm 75 ML 7X7.1cm 150ML 8.6X8cm 4. Spalva: Skaidrus

"

. Esame profesionalus tiekėjas,registruotas tiek Honkonge ir ShenZhen, Kinija. .Mes turime pačių gamykloje ir gaminti kokybiškus vertinami produktai su gera kaina.. .Mes gerai ir mėgstamą daro didmeninė ir išskleidžiamajame laivo paslaugos wordwide klientas nuo 2005 metų. .Laukiu mūsų bendradarbiavimo. "

.Užsakymai bus išsiųsti per 2-4 darbo dienas po apmokėjimo patvirtino. .Mes informuosime jus, jei mums reikia daugiau laiko pasiruošti. .Prekės yra tik laivybos po mokėjimas patvirtino. .Mezgimojoga.lt reikia 24 valandas patvirtinti mokėjimą. .Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius,4PX Singapore Post OM Pro,Yanwen Ekonomikos Oro Paštu,SunYou Ekonomikos Oro Paštu,Cainiao Super Ekonomikai,kuri yra labai konkurencingos laivybos kaina,Bet tai reikia šiek tiek daugiau dienų atvyko. .Ji trunka 15-40 jūsų šalyje Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu. . 7-15 dienų epacket.3-10 dienų AVS. 3-7 dienų DHL. .Stebėjimo informaciją Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu bus atnaujinta per 2-7 darbo dienas. .Prašome Patikrinti savo adresą atsargiai, kai tvarkymo tvarka. .Mes tik siųsti adresu rašote. .Rusijos draugai, reikia rašyti savo vardą ir pavardę,Arba jums gali negalėjo gauti sklypas.

. Mes siūlome 7-24 valandų internete paslauga. .Jūsų paklausimas bus atsakyti per 6 valandas .Mes taip pat patikrinti, prekių atsargiai, prieš pristatymas. .Mūsų darbo laikas Nuo pirmadienio iki šeštadienio. .Jei kas nors, ką mes galime jums padėti.Prašome susisiekti su mumis laisvai.

. Jei nesate Patenkintas su produktu.Prašome nukreipti susisiekite su mumis pakeisti atviras ginčas .mes siūlome geriausias Sprendimas jums. .Ginčas yra ne tik būdas slove problema.tai geriau laimingas slove ji.ačiū. .Jei mūsų atsakomybė.mes priimame prekes grąžinti, arba grąžinti pinigus. .Jei patvirtintumėte, kad jų trūksta.mes tai patikrinti ir išsiųsti. .Jei jūs ne gauti savo daiktus.pls susisiekti su mumis. .Sklypo atvyksite laiku.bet gali būti kartais bus atidėtas.pls būti kantrūs ir waitting.dėkojame už jūsų suprasti. .Mokėjimas tik už užsakymą.Skirtingų šalių, skirtingų mokesčių politikos.gali būti, jums bus imti mokestį mokestį.pls konsultavimo tarnybos vietos muitinės prieš perkant.

. Jeigu esate patenkinti elementus.Mes dėkingi jums.jei jūs suteikiate mums 5 shining star ir pasidalinti savo geras jausmas ar dalintis gražus realios nuotraukos. .Savo teigiamas grįžtamasis ryšys bus labai naudinga mums, ir kitas naujas pirkėjas. .Jei nesate Patenkintas su produktu.Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą feedbkack.pls susisiekti su mumis,tada mes siūlome Patenkintas Sprendimas jums.ačiū.

. Mes priimame mokėjimus, kurie Offererd Pagal Mezgimojoga.lt . .Master card, VISA,Webmoney,Boleto, "Paypal" sistema buvo paremta.

. Q1:Ar saugu mokėti dėl Mezgimojoga.lt ? .R:Yes.Please manau, Alibaba Gruop ir Mr. Jack Ma. .Q2:Kiek tai užtruks Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu? .R:Mostly.It mano 15-40 dienų į paskirties vietą po laivą iš. .Q3:Ar pritariate, sumaišykite kad? .R:Yes.We parama.galite pasirinkti jums patinka. .Q4:jums tai Padaryti, didmeninė ir Dropshipping? .R:Yes.Please connact mums prieš jus, kad ir mes galime pasiūlyti konkurencingą kainą jums.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris X069X068
Formos Aikštė
Stiklo Tipas Skaidrus
Kiekis 1
Medžiaga Stiklas
Sertifikavimo CE / ES, CIQ, EEB, MPT, LFGB
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Drinkware Tipas Stiklas

Parašyti atsiliepimą

Dėl Kaukolės Vyno Stiklo Decanter Butelis Krištolo Kaukolės Galvą, Degtinės, Alaus, Viskio Kulka Akinius Butelis Puodeliai Baras Namų Puošybos Rinkinį

Dėl Kaukolės Vyno Stiklo Decanter Butelis Krištolo Kaukolės Galvą, Degtinės, Alaus, Viskio Kulka Akinius Butelis Puodeliai Baras Namų Puošybos Rinkinį

Panašūs produktai