Princesė Vestuvių Suknelė Seksuali V-ištrauka Appliques Viršuje Boho Nuotakos Suknelė Iliuzija Atgal Vestidos De Novia Nuotakos Suknelė


Nauja prekė

€81.92

€107.78

-23%



Žymos: xr telefono dėklas studio ghibli.

Skaityti man

Perskaitykite šiuos žodžius labai atidžiai prieš užsakant.Jūs galite susisiekti su mumis laisvai, jei jūs turite klausimų apie šią politiką.

Laivai

Pristatymas Europos ir Amerikos šalys paprastai trunka nuo septynių iki 21 darbo dienų.Dauguma iš atskirų dalių pristatomos dvi savaites, o delsimas kažką, mes negali kontroliuoti (pvz., blogas oras).Kitose šalyse ir regionuose paprastai trunka nuo 30 iki 60 dienų.Jei tai atsitiks, tiesiog susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, mes padėsime juos patikrinti ir išspręsti bet kokią problemą.

Grąžinimo ir kompensavimo

1244? Mes atsisakyti grąžinti, jei jie nepadeda įpročius.Todėl, atidžiai perskaitykite patvirtinimo politikos žemiau.Ačiū.

verslo;124business;

Mūsų vestuvių suknelė kainos yra nuo 30 USD iki 200 USD, kaip politikos vežimas yra pareiga pirkėjui.Mes matome, kad jie juos priimti, kai jie perka mūsų produktus.Ačiū.

Kokybė

Mes turime daug vestuvių suknelės, kad kaina yra 30 USD, USD 45. Ji yra labai pigi kaina ir nemokamas pristatymas į daugelį šalių.Drabužiai paprastai sveria 1 kg, krovininio nėra pigus.Ir šie drabužiai yra rankų darbo.Taigi, kai jie galvoja apie šių prieinamomis kainomis, šių vestuvių suknelės nenuvils juos.Jei norite, prabangus porceliano vestuvių suknelė, pasirinkti mūsų vestuvių suknelė, kurių kaina viršija 50 USD.Ačiū.

Grąžinimas ir diskusijos

Kaip nurodyta pirmiau, mes padarysime visa grąžinamoji išmoka, jei produktai yra siunčiami po 60 dienų laivai (Brazilija yra 90 dienų), todėl nereikia pradėti diskusijas po vežimą nuo 1 iki 40 dienų.Rūpintis gaminių, susisiekite su mumis prieš atidarydami ginčą, mes stengiamės išspręsti problemą.

1244;2. dėl nestandartinių dydžių, mes negalime priimti grąžinamosios išmokos.

Komentarai

Jų komentarai yra labai svarbus plėtojant savo verslą, maloniai kviečiame juos, leiskite mums padaryti teigiamą komentarą, jei jie būtų patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Dėkojame už jūsų paramą.

Susisiekite su mumis

Modelio Numeris Plius Dydis
Kilmės vieta Kinija
Talėja Natūralus
vestido de novia derliaus Ilgai Diskontuota Vestuvių D
Apdaila Appliques, Gėlės
Rankovės Stilius Rankovių
Vestuvinė Suknelė Audinys Nėriniai
Atgal Dizainu Backless
Skyrius Požiūris
Built-in Liemenėlė Taip
Spalva/Dydis Pagal Užsakymą
Siluetas A-LINE
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Kilmės KN(Kilmės)
Nėščioms Moterims, Taip
Iškirpte V-Kaklo
Santuokos Skraiste Nėriniai Undinė Vestuvių Dres
Prekės Pavadinimas R&BWEDDING
Mados Elementas Backless
Tikrasis Vaizdai Taip
Traukinys Teismas Traukinys
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis

Parašyti atsiliepimą

Princesė Vestuvių Suknelė Seksuali V-ištrauka Appliques Viršuje Boho Nuotakos Suknelė Iliuzija Atgal Vestidos De Novia Nuotakos Suknelė

Princesė Vestuvių Suknelė Seksuali V-ištrauka Appliques Viršuje Boho Nuotakos Suknelė Iliuzija Atgal Vestidos De Novia Nuotakos Suknelė

Panašūs produktai