Android/IOS Mobiliojo Telefono 3.5 mm Lizdas USB AUX "Bluetooth" Belaidžio ryšio Automobilių Garso Imtuvas, A2DP Muzikos Imtuvas, Adapteris,


Nauja prekė

€0.46

€0.65

-29%



Žymos: laisvų rankų įranga mpow, skaitmeninis radijas android, lauke muzikos, wi, 2 din "android" car stereo, phone, automobilių lizdas, orico ssd, audio cabl, pritaikyti bluetooth.

Aprašymas:

"Bluetooth" Standartas: Bluetooth 3.0+EDR, parama A2DP V1.2

Maitinimo šaltinis: 5V USB

Išvesties: 3.5 mm Audio sąsaja

Atstumas: apie 10m

Garso išvesties dažnis: 44.1 KHZ 48 KHZ.

Operacija veiksmus:

Pirmas žingsnis:

Ne USB Garsiakalbiai: maitinimo įrenginio prijungus įkroviklį su 5 V USB sąsaja, tada prie Kalbėtojo AUX uosto su garso kabelį.

Už Garsiakalbiai su USB prievado: Prijunkite prietaisą su kalbėtojo USB prievado tiesiogiai ,tada prijunkite prie Kalbėtojo AUX uosto su garso kabelį.

Antras žingsnis:

Įjunkite "Bluetooth" funkciją, kompiuterių,mobiliojo ar kito prietaiso, kuris turi Bluetooth funkcija, ieško H-163 prietaisas prisijungtų ir įėjimas: 0000 suderinimo, kai prietaisas yra suderinimo režimą.Po atitikimo sėkmės ,lemputė kreiptis į šmėžavimas lėtai.Tada galite naudoti "iPhone" ir kitų "bluetooth" siųstuvas, muzikos.

Pakuotė:

1 Vnt USB "Bluetooth" Garso Muzikos Imtuvas (Garsiakalbių nėra,tik nuorodos)

1 Vnt 3.5 mm Audio Kabelis

PASTABA:

Parduotuvė yra tik parduoti, nėra jokios techninės pagalbos.Su tam tikrų elektroninių technologijų fondas, galite įsigyti su pasitikėjimu.

WIFI Standartą Nėra
Funkcija Nėra
kiekis GARSO
Sąsaja 3.5 mm
Modelio Numeris Blutooth Adapteris Aux 3.5 mm
Aukštos Raiškos Palaikymo Nėra
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Belaidžio Tipas "bluetooth"
Garso Takelio Vieną
Prekės Pavadinimas SDJZT

Parašyti atsiliepimą

Android/IOS Mobiliojo Telefono 3.5 mm Lizdas USB AUX

Android/IOS Mobiliojo Telefono 3.5 mm Lizdas USB AUX "Bluetooth" Belaidžio ryšio Automobilių Garso Imtuvas, A2DP Muzikos Imtuvas, Adapteris,

Panašūs produktai