Duomenų Laikiklis Įrašus 5 Pack Lipni Laido Organizatorius Silikoninė USB Maitinimo Laido Darbastalio Valdymo PC " Office Home Automobilį


Nauja prekė

€2.40

€3.70

-35%



Žymos: pc lipdukas, vielos laikiklis, aukey, vaisių pagalvė, automobilis, "Ferrari", yeti, lipnios vonios lentyna, scania lipdukas, scania.

Duomenų Laikiklis Įrašus 5 Pakuotės, Lipni Laido Organizatorius, Silikoninė USB Maitinimo Laido Darbastalio Valdymo PC " Office Home Automobilį - 1, 2, 3, 5, 7 tvirtinimo taškai

Ypatybė:

Multi-derinys Dizainas: vieną skylę penkių skylių įvairių dydžių, siekiant patenkinti kasdien buitinės ir biuro reikalavimus.

Laisvas nuo Netvarkos: Vielos fiksažai padėti jums organizuoti nepatogus kabeliai ir laidai aplink savo darbo stalo, kompiuterio ar mobiliojo telefono, todėl jūsų stalo ar kambario labiau organizuotas ir saugiau.

Stiprus nelankstumą: Naudojant lipdukus, stiprus nelankstumą, lengvai limpa prie visų paviršių, pavyzdžiui, plastiko, medžio, stiklo, keraminių plytelių ir kt., ir tai nėra lengva nukristi.

Universalus: gali būti naudojami kaip darbalaukio vielos organizatoriai, rašiklio laikiklis, kaip dantų šepetėlis ar flosser laikikliai, lanksti ir lengva įdiegti, kur norite.

Medžiagos Saugumas: Aukštos kokybės silikono medžiagos, netoksiškas ir bekvapis.Po įvairių griežtus bandymus, jis vis dar gali palaikyti klampumo ir medžiagos nepablogėtų, kuris jus patikinti, kad jį naudoti ne nerimauti.

Specifikacija:

Medžiaga: Silikonas

Dydis:

1 Skylė: 3 X 2 X 1,7 cm/1.18 X 0,79 X 0.67"

2 Skylių: 4.5 X 2 X 1,7 cm/1.77 X 0,79 X 0.67"

3 Skylių: 6.2 X 2 X 1,7 cm/2.44 X 0,79 X 0.67"

5 Skylių: 8 X 2 X 1,7 cm/3.15 X 0,79 X 0.67"

7 tvirtinimo taškai: 13 X 2 X 1,7 cm/5.12 X 0,79 X 0.67"

Spalva: Juoda, Pilka

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

5 X Laido Organizatoriai

Sertifikavimo CE
Modelio Numeris /
Priedų Tipas Kroviklis Priedai
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Duomenų Laikiklis Įrašus 5 Pack Lipni Laido Organizatorius Silikoninė USB Maitinimo Laido Darbastalio Valdymo PC

Duomenų Laikiklis Įrašus 5 Pack Lipni Laido Organizatorius Silikoninė USB Maitinimo Laido Darbastalio Valdymo PC " Office Home Automobilį

Panašūs produktai