60mm 3x3 Magija Derinys, 3D Puzzle Pavarų Kubo Greitis Stickerless Twisty Dėlionės, Žaislų, Studentų Mokymo cool


Nauja prekė

€5.85

€9.00

-35%



Žymos: 3d cube labirintas, giiker kubą 3x3, 6HK1, kubas mastermorphix, kamuolys labirintas, 3x3 kubas, rubiko kubas, mastermorphix, micro cube 3x3, kubas magija.

60mm 3x3 Magija Derinys, 3D Puzzle Pavarų Kubo Greitis Stickerless Twisty Dėlionės, Žaislų, Studentų Mokymo

Kulka Taškų: 1、【Visų Amžiaus】3x3x3 Pavarų Kubo formos mod, kuris sukuria įvairių formų, nuo įprastų 3x3 kubeliais.Tai yra papildoma sudėtinga, nes ji yra daugiau nei sluoksnis įprasta kubo.Savo ruožtu ir pasukti pusių kubą taip, kad jums grąžinti jį atgal į savo pradinę kubas-kaip spalva.Pabandykite didesnis iššūkis!Mėgaukitės valandas žaisti su jūsų šeima ir draugais.

2、【Puikų Stabilumą】Tai nereiškia, kampe tvist, kaip dažnai, nei ji užrakinti.Sunku pop,gera kontrolė kubo.Tikrai geras pasirinkimas, siekiant pagerinti asmeninį rekordą varžybose.Šis kubas gali būti naudojamas tarptautiniuose konkursuose.Jei nori nutraukti įrašus, gauti sau vienas !

3、【Puikų Stabilumą】Tai nereiškia, kampe tvist, kaip dažnai, nei ji užrakinti.Sunku pop,gera kontrolė kubo.Tikrai geras pasirinkimas, siekiant pagerinti asmeninį rekordą varžybose.Šis kubas gali būti naudojamas tarptautiniuose konkursuose.Jei nori nutraukti įrašus, gauti sau vienas !

4、【Sudėtinga & Fun】Tai PAVARA mod, kuris gabalus formos shift todėl jis atrodo netvarka,bet kai jūs ją išspręsti, jis stebuklingai tampa kubo formos dar kartą.Patobulintas anti-pop technologijų ir struktūra extremelyfast ir sklandžiai posūkį.Su daug praktikos, galite ją išspręsti per 30 sekundžių!

5、【Dydis】 6x6x6CM

Savybės:

【Visų Amžiaus】3x3x3 Pavarų Kubo formos mod, kuris sukuria įvairių formų, nuo įprastų 3x3 kubeliais.Tai yra papildoma sudėtinga, nes ji yra daugiau nei sluoksnis įprasta kubo.Savo ruožtu ir pasukti pusių kubą taip, kad jums grąžinti jį atgal į savo pradinę kubas-kaip spalva.Pabandykite didesnis iššūkis!Mėgaukitės valandas žaisti su jūsų šeima ir draugais.

【Puikų Stabilumą】Tai nereiškia, kampe tvist, kaip dažnai, nei ji užrakinti.Sunku pop,gera kontrolė kubo.Tikrai geras pasirinkimas, siekiant pagerinti asmeninį rekordą varžybose.Šis kubas gali būti naudojamas tarptautiniuose konkursuose.Jei nori nutraukti įrašus, gauti sau vienas !

【Ergonomiškas Dizainas】Awesome Ieškote, visiems patinka, kaip jis atrodo.Lipdukas iš tikrųjų teikia padoraus dydžio rankena.Kietojo lipdukas bus ne nulupkite lengvai.Sukurtas su originalaus ir eco-friendly ABS medžiagų, netoksiškas, nekenksmingas žmogui ir aplinkai.

【Sudėtinga & Fun】Tai PAVARA mod, kuris gabalus formos shift todėl jis atrodo netvarka,bet kai jūs ją išspręsti, jis stebuklingai tampa kubo formos dar kartą.Patobulintas anti-pop technologijų ir struktūra extremelyfast ir sklandžiai posūkį.Su daug praktikos, galite ją išspręsti per 30 sekundžių!

【Dydis】 6x6x6CM

Pavadinimas : Įrankių Magic cube

Medžiaga : Plastikas

Dydis :6x6x6CM

Pakuotė : originali dėžutė

Savybės Mini
Įspėjimas Nėra
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Pavarų kubas
Užsakymo Numeris Kita
Rekomenduojame Amžius Motinystės
Tipas Kubo Galvosūkis

Parašyti atsiliepimą

60mm 3x3 Magija Derinys, 3D Puzzle Pavarų Kubo Greitis Stickerless Twisty Dėlionės, Žaislų, Studentų Mokymo cool

60mm 3x3 Magija Derinys, 3D Puzzle Pavarų Kubo Greitis Stickerless Twisty Dėlionės, Žaislų, Studentų Mokymo cool

Panašūs produktai