2vnt Sieniniai Laikikliai Dekoratyvinis Rėmelis Sienos stalčiuko Kaimiškas Medienos Sienos Lentynos Namų Virtuvė, Vonios kambarys PASIDARYK pats Apdailos Laikiklis


Nauja prekė

€15.43

€26.16

-41%



Žymos: dekoratyvinis kaimiškas sienos lentynos, 120ml skersmens stiklainiu, hecare vonios kambarys organizatorius, retro lentynos dekoras, meno medienos prekės, lentynos, medienos sienos salonai, kablys medžio vonios lentynos, ekranas žaislas, nuotraukos derva medžio rėmas, savininkas mop.

Kaimiškas Plūduriuojantis Sienos Lentynos su Bėgeliais, - Dekoratyviniai sandėlys Virtuvė, Vonios kambarys ir Miegamasis - Elegantiška, Moderni Stelažų - Torched Paulownia Medienos,Matinis Juodas Metalinis Rėmas - 1 Komplektas iš 2vnt

? LENGVAS SURINKIMAS - Šių kintama lentynos ateiti iš anksto surinkti rinkiniai, 2, todėl jūs galite rodyti juos pagal savo estetinius.Viena įtraukti neprivalomas rankšluostį lazdele praverčia jūsų vonios kambarys arba virtuvė.

? GERAI SUAPVALINTI SANDĖLIAVIMO - mediena yra šiek tiek ilgesnis nei tipiškas.Kartu su bėgiais, mūsų montuojamas prie sienos stovas yra tvirtas ir erdvus--idealus virtuvės ar vonios lentynos organizuoti savo tualeto reikmenys ir dar daugiau.

? PADEDA IŠLAIKYTI ELEMENTUS VIETA - Ekranas stiklas papuošalai ir konteinerių užtikrintai.Šios sandėliavimo lentynos ateiti su metalo bėgiai, kurie padeda išlaikyti jūsų vertingus daiktus nuo nukritimo ant grindų ar tualetų.

? PRABANGUS, MODERNUS SANDĖLIAVIMO - Į matte black metalo rėmus ir gražiai torched natūralios medienos, kad mūsų wall mount sandėliavimo lentynos, puikus kaimiškas ar pramonės stiliaus virtuvės, valgomojo kambariai ir miegamieji.

? TVIRTAS STATYTI - yra tvirti ir ilgaamžiai, jie yra pagaminti su ekologinio draugiškas ir neįtikėtinai lengvas Paulownia medienos.Ačiū, kad milteliai, lakas, jūsų naujas sieniniai laikymo bus atspari įbrėžimams, trinčiai, cheminių medžiagų žalą ir rūdžių.Naudoti juos už metus į priekį!

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Kaimiškas medienos sienos lentynos

Gaminio Dydis:16.5 x 5.8 x 3.1 cm (42 x 5.8 x 8cm)

Medžiaga: Metalas ir mediena

Spalva:Paulownia Medienos (Kaip nuotraukoje parodyta)

Prekės svoris:3.3 kg

Svoris, talpa: 20£, vienam Lentynos

Kiekis:1 Komplektas iš 2vnt

Instrukcijos

?1.Išmatuokite atstumą ir pažymėkite vietą skyles;

?2.Gręžti skyles ir paspauskite plastiko inkaro į skyles;

?3.Sugriežtinti sienos inkarai.

Paketas Apima:

1x Nustatyti Kaimiškas Plūduriuojantis Sienos Lentynos

1x Rinkinys, Montavimo Priedai

Mokymas nėra įtrauktas.Kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis iš karto dėl tirpalo.Tikimės, kad graži diena!

Skelbimas:

- Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

- Prašome atsižvelgti į faktines dydžių sąrašas, kaip nuotraukos yra paprastai išsiplėtusios parodyti išsamiai.

- Dėl skirtingų gaminti partijų, produkto informaciją gali būti šiek tiek skiriasi.Jei jums priežiūros skirtumas, prašome nusipirkti ją atidžiai.

- Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Ačiū už jūsų supratimą.

Svoris Galia 20£, vienam Lentynos
Nėra. Pakopų Vieną
Medžiaga metalo ir medžio
Prekės Svoris 3.3 lbs
Taikomas Vietos gyvenamasis kambarys
Colių 16.5 x 5.8 x 3.1 cm (42 x 5.8 x 8cm)
Modelio Numeris Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos 02301
Funkcija Eco-Friendly
Spalva Paulownia Medienos (Kaip nuotraukoje parodyta)
dydis L
Kiekis 1 komplektas iš 2VNT
Naudoti Namų Virtuvė Vonios Kambarys
Produkto Pavadinimas Kaimiškas Medienos Sienos Lentynos
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

2vnt Sieniniai Laikikliai Dekoratyvinis Rėmelis Sienos stalčiuko Kaimiškas Medienos Sienos Lentynos Namų Virtuvė, Vonios kambarys PASIDARYK pats Apdailos Laikiklis

2vnt Sieniniai Laikikliai Dekoratyvinis Rėmelis Sienos stalčiuko Kaimiškas Medienos Sienos Lentynos Namų Virtuvė, Vonios kambarys PASIDARYK pats Apdailos Laikiklis

Panašūs produktai