SPEQUIX Silikono Masažas Puodeliai Ventosas De Succion Masajes Celulite Massageador Reduktorinės Vakuuminis Kūno Masažas Atpalaiduoja Raumenų Terapija


Nauja prekė

€2.27



Žymos: senovės medicininė terapija, vyrai dulkių medicininė, nešiojamų terapija, silicio žmogaus raumenų, stiklo banko masažas, vyras vakuuminis masažas, kūno massag, ledo terapija, vakuuminis masažas taurė, puodelis.

SPEQUIX Silikono Masažas Puodeliai Ventosas De Succion Masajes Celulite Massageador Reduktorinės Vakuuminis Kūno Masažas Atpalaiduoja Raumenų Terapija

Mūsų masažo puodeliai, medicininė dirbti kosmetikos naudoti, sveikatos ir skausmo. 5 Minučių medicininė = 30 Min Giliųjų Audinių Masažas.Medicininė efektyviau fasciją adheziją ar trigger point išleidimo nei klasikinis masažas, putos ir raumenų masažas roller, fasciją ir celiulito blaster.Labai veiksmingas odos drėkinamoji ir tonizuojamoji, colių praradimas, strijų ir celiulito.

Savybės:

SUTAUPYTI LAIKO ir PINIGŲ $$ - Medicininė komfortą savo namuose su pačių rezultatų ir metodai profesionalams.Ne tik sutaupyti laiko ir pinigų, bet taip pat yra labai patogu.

ANTI CELIULITO SILIKONO MEDICININĖ TERAPIJA (SET - Su vos 5-10 minučių per dieną jūs galite gydyti nepageidaujamus celiulito ir padėti skatinti sveikesnį gyvenimo būdą.Šalia geros sveikos mitybos ir fizinio jūs taip pat galite pasiekti odos tonas ir kūno nori.Medicininė gydymo padeda sukurti daugiau deguonies ir srauto padėti išleisti bet spąstai toksinų ir padidinti kolageno augimą ir odos sugriežtinimas.

KITOS IŠMOKOS MEDICININĖ - Tai senovės medicinos įrangos pardavimas, biuro įrangos nieko naujo ir buvo maždaug šimtmečius.Neseniai naudotų įžymybės ir sportininkai iš viso pasaulio .Žinoma, kad turi daug naudos sveikatai, įskaitant padėti su sąnarių ir raumenų skausmą, detoksikuoja organizmą ir padėti skatinti sveiką kraujo srautą, uždegimą, padeda atsipalaiduoti, ir kaip tipo giliųjų audinių masažo.

SAUGUS NAUDOTI - Pagaminti iš aukštos kokybės BPA Free, FDA patvirtintas medicinos hipoalergicznych silikono apdraudžia gausite geriausius siurbimo gydymas su šiomis taurėmis.Storas dar lankstus, aukštos kokybės silikono, užtikrina ilgalaikį naudojimą.Saugu ir lengva valyti .

Techniniai duomenys:

Būklė:100%Naujas Prekės ženklas ir Naujos Prekės

Elemento Tipas:Silikoninis Masažo Taurė

Spalva:Rožinė

Medžiaga:100% Silikonas

Funkcija:Ne toksiškas,Daugkartinio naudojimo

Profesinio:Daugiau nei 6000 kartų

Įskaitant, Kurių Sudėtyje Yra Krepšys:Taip

Svoris:Apytiksl.50 g

Dydis S:45*55mm/Aukštis*Dia.(Apytiksl.)

Dydis L:45*65mm Aukštis/Dia.(Apytiksl.)

Kiekis:1 vnt.

Skelbimas:

1.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

2.Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.

Kaip naudoti?

1. Įdėti silikono puodelius ant savo odos.

2. Kai puuting stiklainį ant, vienas, turintis indelį su rodomojo piršto, didžiuoju pirštu ir žiedas pirštu aplink skirtumas jar burną, kelia jar vieta medicininė, tada presai jar viršuje nykščiu ir pakelia maržą jar burną šiek tiek su kitomis trimis pirštais čiaudėti orą.

3.Tada pus stiklainio ant odos ir atleidžia tris pirštus ir themb.Dabar stiklainis yra čiulpti ant odos.

4.Palaikykite indelį su viena ranka ir stumti jį į vieną pusę, į kitą pusę, paspauskite odos netoli burną, kita ranka.Taigi, šiek tiek skirtumas yra pagamintas ir oras gali patekti kaip spraga.Jar lašai natūraliai.

Pakuotė:

1 vnt SPEQUIX Silikono Masažas Taurėmis

Produktų Nuotraukos

Pristatymas:

1. Paprastai mes laivas jūsų sklype per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo .

2. Laivybos švinas laikas yra apie 15-45 darbo dienų.Tai užtruks ilgiau, rusijos, Brazilijos ir kitų nutolusių šalių, prašome kantriai laukti.Ir pristatymo laikotarpis yra skirtas jums nuoroda, nes ten yra daug veiksnių, galinčių turėti įtakos laivybos grafiką, tikiuosi, jūs galite suprasti, kad, ačiū!

3. Prašome įsitikinkite, kad jums pateikti teisingą prekių pristatymo adresą, telefono numerį ir pašto kodą.Visus elementus, bus tik siunčiami adresu, kurį jūs nurodėte.

Grąžinti:

1. Jei jūsų produktas yra rodomi kokybės problema, ar buvo sugadintas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, atsiųskite mums nuotraukas ar vaizdo patikrinti.Po patikrinimo, mes išsiųsti prekę arba grąžinti pinigus.

2. Jei jūsų sklypas yra pamestas ar nematote, kad per 60 darbo dienų, prašome susisiekti su mumis, mes stengiamės rasti sprendimą už jus, ačiū!

3. Atkreipkite dėmesį, mes negalime prisiimti atsakomybę muitinės formalumų ir mokesčių.

Atsiliepimai:

1.Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą (5 Žvaigždučių).Labai jums ačiū!

2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą ar darbo ginčą.Mes garantuojame, kad išspręstumėte problemą už jus.

Profesinio ir More than 6000 times
Masažo funkcija Celulite tratamento
Funkcija ventouse anti celiulito, padidinti raumenų
Dydis S Cup 45*55mm/Height*Dia
Dydis L Taurė 45*65 mm/Aukštis*Dia.
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas SPEQUIX
Modelio Numeris Silikono Masažas Taurėmis

Parašyti atsiliepimą

SPEQUIX Silikono Masažas Puodeliai Ventosas De Succion Masajes Celulite Massageador Reduktorinės Vakuuminis Kūno Masažas Atpalaiduoja Raumenų Terapija

SPEQUIX Silikono Masažas Puodeliai Ventosas De Succion Masajes Celulite Massageador Reduktorinės Vakuuminis Kūno Masažas Atpalaiduoja Raumenų Terapija

Panašūs produktai