Vaškas Nėrinių Naujausią Aukštos Kokybės prancūzų Nėrinių Audinys su Blizgančiais 5 Metrų Afrikos Nėrinių Audinio Siuvimo Medžiagos Nigerijos Aso Ebi Stilius


Nauja prekė

€45.05

€56.32

-20%



Žymos: plati nėrinių, dusti rausva nėrinių audinys, prancūzų, embroid nėriniai, nėriniai china, afrikos nėriniai, rožių nėriniai, rožinės spalvos apdaila, fuchia rožinė prancūzijos audinys, raudona prancūzijos nėrinių audinys, afrikos audinio nėrinių.

Prancūzijos Nėrinių Audinys

Aukštos Kokybės prancūzų Akių Nėrinių Audinys su Blizgučiai Ir Karoliukai

Produkto Aprašymas

100% poliesteris

Ilgis:5 metrų(4.57 M)

Plotis:50-51 cm(127-130cm)

Tai blizgučiai išsiuvinėti ant akių audinio, kuris suteikia ne prabanga, rafinuotas ir elegantiškas poveikį.Šis nėriniai gali būti naudojamas dresses, prom chalatai, bridesmaid, chalatai, vestuvių chalatai, staltiesės, stalo apima/bėgikų, pagalvės, namų /renginio dekoracijas, ir daug daugiau, ypač nigerijos tradicinis moterų owambe nėrinių suknelė.

Mes jį parduoti iki 5 metrų iš vieno gabalo.

Jeigu jūs esate didmenininkas, mes galime atsiųsti jums serijos mėginio raišteliais su jūsų užsakymą.

PASTABA:Šis akių china nėrinių audinys yra sumažinti sklandžiai be siūlėmis.taigi, audinio krašto gali turėti keletą blizgančiais nukristi.prašome purtyti jį šiek tiek prieš naudojimą.

Pardavimo Taškų

1,Medžiaga:Mesh

2,Apdaila:Rhinestones

3,Kelių Spalvų Derinys

DUK

Q: Kas yra jūsų nėrinių audinys, ilgis, ir plotis?

A: Ilgis yra 5 Metrų(4.57 m), plotis:50-51"(127-129cm)

Q: ar galiu gauti nuolaida?

A: Taip, nuolaida yra automatiškai apskaičiuotą, kai jūsų užsakymą.Pirkti daugiau,daugiau sutaupyti.

Q: ar Yra kokių nors papildomų mokesčių?

A: Dauguma šalių imti papildomus importo mokesčius, muitus ir mokesčius.Jie nėra įtraukti į siuntimo išlaidas moka klientas.Mes rekomenduojame, kad jūs patikrinkite, ar taisyklių, muitinės mokesčiai ir muitai, taikomi į savo šalį, prieš pateikiant užsakymą.

Q: aš galiu, kad nėrinių audinio mėginiai?

A: Taip, galite.Standartinio dydžio mėginys yra laikrodį, iš audinių, 10 cm pločio ir (arba platesnis pagal individualias užklausas).Kaina mėginys yra pagrįsta kaina už vieną metrą audinio.Laimei,mes galime pasiūlyti nemokamų pavyzdžių daugumai mūsų audiniai, nėriniai, kai jūs įdėti bet kokia tvarka.

Q: Kaip greitai gausiu savo užsakymą?

A: Pristatymo terminas priklauso nuo logistikos kompanija, kad bus ship užsakymą.Mes daugiausia naudoti DHL, "Fedex" ir Mezgimojoga.lt Standartinis Pristatymas siųsti jūsų užsakymą.Dauguma šalių,jūsų užsakymą atvyks į 7-30 dienų(išskyrus švenčių dienomis ir savaitgaliais).Sekimo Nėra.bus išleistas po siuntą per 3 dienas.

K: Ką man daryti, jei aš neturiu mano, kad gauti laiko?

A: Kai užsakymas yra paruošta siunta, mes jus informuosime apie pristatymo laiką ir suteikti sekimo numerį, todėl, kad jūs galite sekti savo sklypo.Jei negavote savo užsakymą laiku, galite kreiptis į logistikos įmonė, tiesiogiai ir paprašykite, kad atnaujinti jums savo užsakymo būseną, arba galite palikti mums žinutę.Mes padėsime jums gauti jūsų užsakymą kuo greičiau.

Q: Ar spalvos audinio, matau mano ekrano atitikti tikrąją spalvą?

A: Prieš įkeliant svetainėje, mes išbandyti mūsų nuotraukos, keletą užsakymą kalibruoti monitorių iki minimumo sumažinti spalvų neatitikimas.Tačiau, spalvų gali skirtis, priklausomai nuo jūsų monitoriaus nustatymų.Jei turite abejonių dėl spalvos audinio, taip pat galite užsisakyti mėginiai, nėriniai audiniai jums patinka, bus teisingi, tekstūros, spalvos ir ryškumas.

Q: ar galiu plauti nėrinių medžiagos?

A: Mes rekomenduojame, kad jūs sausai išvalyti drabužiai iš mūsų nėrinių medžiagos.

Apdaila Blizgučiai, china, Karoliukai
Produkto Stilius afrikos nėrinių audinys
Naudojimas Drabužių/Suknelės/Boubou/Apranga/Aso Ebi
Rinkinys Tipas Taip
Plotis 51-52 Inch
Produkto Tipas Nėriniai, nėrinių audinys
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Technics Išsiuvinėti
Medžiaga 100% Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)
Proga Vestuvių/Šalis/Šventė /Bažnyčios/Gimtadienis
Modelio Numeris FL0660
Funkcija Eco-Friendly
Audinio Tipas Akies
Privalumas Aukštos Kokybės/Greitas Pristatymas/Gamyklos Kainomis
Prekės Pavadinimas vaškas nėriniai
Raktinis žodis Prancūzijos nėrinių audinys

Parašyti atsiliepimą

Vaškas Nėrinių Naujausią Aukštos Kokybės prancūzų Nėrinių Audinys su Blizgančiais 5 Metrų Afrikos Nėrinių Audinio Siuvimo Medžiagos Nigerijos Aso Ebi Stilius

Vaškas Nėrinių Naujausią Aukštos Kokybės prancūzų Nėrinių Audinys su Blizgančiais 5 Metrų Afrikos Nėrinių Audinio Siuvimo Medžiagos Nigerijos Aso Ebi Stilius

Panašūs produktai