5PC Magnetinio Varžtas Gręžimo antgalis 1/4 colių Hex Karka Kvadratinių Lizdą Įjungti Energijos įsigilinti Į Veržlė Su Magnetinių Pratęsti Tiek Turėtojas


Nauja prekė

€2.59

€4.04

-35%



Žymos: gręžimo stovo, screwdriv, nustatyti patarimas atsuktuvas, sraigtas nerūdijančio plieno, stanley įrankis, rinkinys torx, skrudintos atsuktuvų rinkinys, vyrų varžtas vairuotojas, multimet, wolfram.

Ypatybė:

1. DYDIS: 1/4" 3/8" 1/2" smūgio vairuotojas bitai ir kiekvienas su 1/4 colių hex karka vairuotojo galinis raktas ir adapterių rinkinį.Konvertuoti bet kokį elektros įrankių rinkinys grąžtas nustatyti į riešutai lizdas nustatyti.Kita spalva koduojami žiedai, lengviau pasirinkti tinkamą vieną.

2. Medžiaga: gręžimo lizdo adapteris pagaminti iš termiškai apdoroti, atsparios Chrome Vanadžio (Cr-V) Plieno, užtikrina ilgą veikimo laiką per sunku sukimo momento darbo vietų nesulaužant ar rūdžių sunkiųjų statybos būti suderinami su labiausiai galingas poveikį vairuotojui.

3. DIZAINAS: pavasario kamuolys užraktas užtikrina, stora netelpa į vairuotojo galvą išvengti slydimo naudojimo metu.Dvigubas dantų hex karka specialiai apdirbta, kad tilptų saugiai į rankiniai vairuotojas, gręžimo vairuotojo arba poveikio, veržliaraktis.

4. Daugiafunkcinis: pratęsimas tiek turėtojas yra sukurta siekiant suteikti saugiai užrakintas pratęsti savo esamų įrankis.Suteikia papildomo ilgio pasiekti į daugybę sunku pasiekti vietos.Pridėkite juos plėstuvas, barų bet varomas arba belaidžius gręžimo griebtuvas ar Poveikio vairuotojo, kad paversti jį į didelio greičio riešutų vairuotojas.

5. NAUDOJIMAS: poveikio lizdo adapteris yra naudingas aksesuaras perskaičiavimo.

Naudinga automobilių mechanikas, transporto priemonių remonto, technikai, parankinis & mėgėjų pokyčių naudoti su lizdu ant įrangos, padangų riešutai, vvg varžtai, hex galvutės dangtelio varžtus, namuose, dirbtuvėse gamykloje arba statybos aikštelėje.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aukštos kokybės CR-V " chrome vanadžio plieno

Specifikacija: 1/4 inch X 65mm ilgio, 3/8 colių X 65mm ilgio, 1/2 colio X 72mm ilgai

Šerdies Skersmuo: 1/4" / 6.35 mm

Taikoma:Naudojant tarptautinės / Jav / Japonijos standartinio elektros gręžti ir atsuktuvas

Pakuotė:

5PC Poveikis Vairuotojo Bitai Rinkinys

Pastaba:

1. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas, pls suprasti.

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
namų priemonės Rankinių Įrankių Rinkiniai
Rankiniai Įrankiai Elektriniai Įrankiai
Atsuktuvų Rinkinys Elektriniai Įrankiai
Varžto Galvutės Dydis --
Prekės Pavadinimas ANENG
Pakuotė 5-9Pcs
Kilmės KN(Kilmės)
drive socket Magnetinio Pratęsti Tiek Turėtojas
Su Rankena, Ar Ne Taip
Varžto Galvutės Tipas TORX
Įrankių Rinkiniai Atsuktuvas
Savybės Daugiafunkcinis
Modelio Numeris 9pcs Atsuktuvų Rinkinys
įrankių remonto screwdriwer rinkinys
Tipas Atsuktuvų Rinkinys
už 1/4 colių Hex Karka Poveikio Vairuotojas Lizdas Adapterių Rinkinys
Magnetinis No

Parašyti atsiliepimą

5PC Magnetinio Varžtas Gręžimo antgalis 1/4 colių Hex Karka Kvadratinių Lizdą Įjungti Energijos įsigilinti Į Veržlė Su Magnetinių Pratęsti Tiek Turėtojas

5PC Magnetinio Varžtas Gręžimo antgalis 1/4 colių Hex Karka Kvadratinių Lizdą Įjungti Energijos įsigilinti Į Veržlė Su Magnetinių Pratęsti Tiek Turėtojas

Panašūs produktai