Už Fitbit Luxe Dirželis Juosta Minkšto Silikono Riešo Dirželis Fitbit Luxe Smart Band Apyrankę Žiūrėti Dirželis Pulsera Diržų Priedai


Nauja prekė

€2.61

€5.21

-49%



Žymos: fitbit, amazfit pvp s dirželis, naruto telefono dirželis, amazfit rk, fitbit joninės, garbės juosta 5 kinijos dirželis, fitbit atvirkščiai, fitbit joninių juosta didelis, j5 smart grupė, ekranas fitbit.

Nauja Siunta Riešo Dirželis Fitbit Luxe Apyrankės.

Aprašymas:

1. Riešo dirželis reguliavimo diapazonas:

L Dydis: 6.1 inch-8.7 colių

S Dydis: 5.1 colių-7.1 colių

2. Elemento Tipas: Minkšto Silikono Dirželis Fitbit Luxe

3. Naudojimas: Fitbit Luxe

4. Medžiaga: Silikonas

5. Savybės: Atsparus Vandeniui,Nr. Išnyks.

6. Tinka: Moterys/Vyrai

Pastaba:tai tik dirželis,įskaitant Žiūrėti

Pakuotė:

1 x dirželis.

Produktų kokybės:

Visi kartu su mūsų klientų bazė yra nuolat galingas,nuolat daugėja. Tai taip pat leidžia mums, kad savo tikrai. Kiekviena gamybos procesas yra tam tikrų Bandymų,tuo pačiu metu, mes siunčiame mūsų klientams, garantija,gaminiams,mes visada siekti tobulumo,darome viską, kad suteikti savo klientams užtikrinti geros kokybės.

Apie Express Logistics":

Kurjeris mūsų pasirinkimas(pageidautina greitis)(su Hao-pass),produktų kainos yra išskyrus Express pristatymas,Guangdong province, paprastai per 1-2 dienas nuo atvykimo dienos provincijoje, už 3-5 dienas,atokiose vietovėse gali sulėtinti 1-2 dienas,būkite kantrūs laukti. Jei jums reikia kitų kurjerių prašome susisiekti su mumis keisti pristatymas.

Užsakymo pristatymas problema:

Kai jums mokėjimo užbaigti po to,bendruoju atveju,mes per 24 valandas tvarkys jūsų užsakymą. Jei yra, specialūs situaciją,mūsų pardavėjas bus laiku ir susisiekti su jumis bendrauti,nori savo kontaktinius duomenis saugoti internete.

Apie užsakymo kiekis:

Norėdami palengvinti jūsų pirkimo ir pardavimo,įmonės paprastai turi padaryti tam tikrą kiekį atsargų. Bet jei užsakymo kiekis per 2000 daugiau. Būtinai susisiekite su mumis pasirūpinti gamybos,kad nebūtų vėlavimo jūsų laivybos dienos.

Dėl prekės gavimo dienos klausimas:

Gavo prekes, prašome neskubėkite pasirašyti,būtinai patikrinkite, ar pakuotė nepažeista,patikrinti prekių kiekį, yra teisinga,mes pridėti sąskaitą faktūrą,jei yra nedidelis skaičius,ar produktas stilius yra negerai,produktų kokybę problemų, prašome laiku ir mes adresatą. Mes rankena laiku.

Dėl priėmimo į jūsų klausimą:

我们客服有时候比较忙,如果没及时回复 很定是在忙 .所以我们有时候会处理不过来,那么就会出现我们无法及时接待您,无法及时回复您的询问,请各位买家参考产品的详细介绍,自行购物,有疑问可以留言,我们会回复的,有不便之处,请谅解.

Spalva Pink/black/red/blue...
2 funkcija For fitbit luxe bracelets
Funkcija Passometer, Pranešimo Priminimas, For fitbit luxe strap
Kilmės KN(Kilmės)
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
4 funkcija Už Fitbit Luxe silikono dirželis žiūrėti
Prekės Pavadinimas ar dower
Suderinamumas For fitbit luxe band
Funkcija 1 For fitbit luxe strap
Funkcija 5 For fitbit luxe band
Kalbos lietuvių, Rusų, Ispanų, LENKŲ, Portugalų, Turkų, Italijos, Prancūzų, Vokiečių, Norvegų
3 funkcija For Fitbit Luxe wrist strap
Tipas Riešo Dirželis

Parašyti atsiliepimą

Už Fitbit Luxe Dirželis Juosta Minkšto Silikono Riešo Dirželis Fitbit Luxe Smart Band Apyrankę Žiūrėti Dirželis Pulsera Diržų Priedai

Už Fitbit Luxe Dirželis Juosta Minkšto Silikono Riešo Dirželis Fitbit Luxe Smart Band Apyrankę Žiūrėti Dirželis Pulsera Diržų Priedai

Panašūs produktai