Realus Dervos Sodo Puošmena Statula Lauko Sodo Puošmena Vejos Kieme Dekoro Dovana


Nauja prekė

€2.82

€4.21

-33%



Žymos: undinėlės statula lauko, unpainted dervos sodo nykštukai, kiminų, varlė pasakų sodo figūrėlės, derva sodo nykštukai statula, sodo puošmena jardin, kiemo, sodo dekoravimui, sodo gnome, kinijos kristalų budos statula, dekoro namai.

Kulka Taškų: 1、Tikroviškos Formos: Hang šis mielas paveikslas ant savo medžio arba tvora.Forma apkabinti, yra realus ir kūrinys yra puikūs, kurti trimatę darbą, kuris yra gyvas.

2、Aukštos kokybės Dervos: Aukštos kokybės, užsienietis dervos pakabučiai yra pagaminti iš aukštos kokybės dervos.Aukščiausios kokybės medžiagos užtikrina jo ilgaamžiškumą.

3、Puikus Sodo Papuošimas: Šis užsienietis pakabukas labai tinka puošti, bet kambaryje, sodas, medžio, žolės arba gėlių lova.Pridėti įnoringas puošmenų namams, lauko kiemas medžių ar sodo dekoracijos.

4、Lengva Pakabinti: Mūsų sodas svetimų dekoracijos yra lengvai pakabinti savo mėgstamą medį.Kiekvienas gabalas turi skylutę laikiklis ant nugaros, ir rakto skylutę, kablys ant nugaros, leidžia jums pakabinti jį beveik visur su vinimis arba varžtais.

5、Jūs Nusipelnė: pridėti gyvenimą savo sode ir kieme, mūsų užsienietis per sienos pakabukas meno sodo, atrodo, trykšti įspėjimo akis iš žievės ar medienos.Įdomus over-the-wall pakabas!Naudokite mūsų užsienietis per sienos pakabučiai papuošti jūsų sodą, pareikšti įdomus vaikams ir nustebinti savo svečius.Padaryti jūsų gyvenimą, pilną linksmybių.Bet sodas entuziastas nusipelnė.

Specifikacija:

Pavadinimas: Alien Dervos Apdaila

Medžiaga: derva

Dydis:

Svetimas veidas: apie 14.8*12,5 cm/5.83*4.92 colių

Svetima ranka: apie 5cm*6.8 cm/1.97*2.68 colių

Svoris: apie 366g

Pakavimo Sąrašas:

1 Rinkinys Svetimų Dervos Apdaila

Pastaba:

1. Išmatuoti dydį rankiniu būdu, prašome leisti šiek tiek tolerancijos!

2. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Prekės Pavadinimas waasoscon
Temos FĖJA
Yra Protingas Prietaisas No
Medžiaga Derva
Stilius Pastoracinės
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Realus Dervos Sodo Puošmena Statula Lauko Sodo Puošmena Vejos Kieme Dekoro Dovana

Realus Dervos Sodo Puošmena Statula Lauko Sodo Puošmena Vejos Kieme Dekoro Dovana

Panašūs produktai