40Pair 6D Antakių Tatuiruotė Lipdukas Imituojamas Ekologinių Ilgalaikis, Vandeniui atsparus Pusiau ilgalaikis Antakių Pasta Antakių Siuvinėjimas


Nauja prekė

€5.07

€8.60

-41%



Žymos: lipdukai, dekoras 6d, antakių pieštukas, antakių už, antakių, antakių lipdukas, balaclava šalikas, antakių antspaudas, makiažas vienaragis, stiklo 6d, 3 skylės balaclava.

modname=ckeditor 40Pair 6D Antakių Tatuiruotė Lipdukas Imituojamas Ekologinių Ilgalaikis, Vandeniui atsparus Pusiau ilgalaikis Antakių Pasta Antakių Siuvinėjimas

Pildymo & kontūrinių savo antakius tikrai ERZINA kasdienis makiažas įprastas...Kartais net padaryti jūsų antakius nesimetriškas Dabar sukurti LABIAUSIAI GAMTOS, VISIŠKAI ANTAKIUS antrajame mūsų 4D Klijuoti ant Antakiai!

Šių antakius yra vandens pagrindu antakių lipdukai - tiesiog pamerkite vandenyje ir klijuoti dėvėti akimirksniu sukurti 4D & plaukai-kaip antakių sruogos pageidautina su antakių formą.Profesinės makiažo įgūdžių nereikia!Ir kai jis prilimpa, ji tampa atsparus vandeniui, smudgeproof ilgalaikį rezultatą iki 7 dienų!

Puikiai išspręsti problemą nedaug arba šviesos antakius, kaip šie klijuoti ant antakius sklandžiai mišinys su savo antakius, todėl niekas atranda jūsų maža paslaptis!

SAVYBĖS:

Stick-Antakiams

Stick nešioti iš karto iki galo, gamtos antakius pageidautina su antakių formą.Profesinės makiažo įgūdžių nereikia.

4D Plaukų, pavyzdžiui, Tekstūros

Skatinti microblading poveikį, plaukai-kaip ir gamtos antakis atrodo.Sklandžiai mišinys su savo antakius.

Ilgalaikis

Atsparus vandeniui, smudgeproof su stipriais ištvermės iki 7 dienų.Nedvejodami pakartotinai panardinant vandens ir iš naujo klijuoti, kai jie pradeda prarasti (su tinkama priežiūra).

Raskite Tobulą Antakių Formą

Mes siūlome 6 antakių formos universaliai tinka bet veido kontūrą.Puikiai laižytis savo veido formą su aštriu arka, švelnus kreivė, arba net tiesiai tie.

Makiažas-draugiškas

Likti tvirtai, net ir tada, kai jūs įtraukėte dėl antakių dažymo pakeisti antakių spalvos, arba taikyti makiažo pagrindas/ makiažo valiklis aplink kaktą.

Skausmo, bet realiai!

Tiesiog nešioti gauti profesinės, plaukuotas antakius be išgyvena bet skausminga operacija ar antakių siuvinėjimas.

NURODYMAI:

Pozicija 4D antakiai ant norimos zonos.Šlapio popieriaus pusėje su nedideliu kiekiu vandens.Nulupkite lėtai ir padaryta.

KOMPLEKTĄ SUDARO:

40Pairs Antakiai Lipdukas

KAIP NAUDOTI:

1 veiksmas: Iškirpti pora tatuiruotė antakius nuo lipduko

2 žingsnis Pašalinti skaidrus sluoksnis

Žingsnis 3 Naudoti lipdukai ant reveres pusėje, kaip vadovas vietą tatuiruotė lipdukas antakiai

4 žingsnis Šlapias thetattoo lipdukas throughtly ir palikti 3 sekundes žievelės tatuiruotė lipdukas nuo odos

Mes paramos dropshipping ir didmeninės prekybos:

1.Mes galime laivas produktų savo klientams be pradinės kainos,akcijos.

2. Mes galime laivas produktų, pavyzdžiui, laivybos taip, kaip jums pasirinkti, tokių kaip ePacket ar Mezgimojoga.lt pristatymas.

3. Mes priimame paypal,payoneer,banko pavedimu, mokėjimo.Mes galime pasiūlyti sąskaitas faktūras, jei jums reikia.

4. Mes turime JAV,RU,KN sandėlyje,užsakymai proceso metu yra per 24 valandas.

5. Mes galime įvykdyti užsakymą per CSV arba XLS failą.

6. Jungtinės amerikos valstijos,Kanada,Australija,Jungtinė Karalystė,Prancūzija,Ispanija ir Vokietija paramą vietos deklaraciją.Užsakymai bus tvarkomi per 48 valandas .Jums bus pranešta on-line, kai jis siunčiamas ir stebėjimo informaciją dažniausiai bus atnaujinta per 24 valandas.

Jei jums patinka mūsų gaminiai, prašome mums suteikti visą 5 žvaigždučių atsiliepimus , jūsų atsiliepimai bus motyvuoti mums judėti į priekį ir suteikti jums geresnių paslaugų.Ir jei jūs paliekate atsiliepimus gražus vaizdą apie produktą, mes išsiųsime kuponą dovanų.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

1. Q: I dont gauti mano paketai,ką aš turėčiau daryti?A: Pls susisiekti su mumis per Mezgimojoga.lt pranešimą pirma.Mes padėsime jums ir surengti patikrinimą mūsų perdirbimo nuorodą.Tuo pačiu metu,jums reikės patikrinti savo pristatymo adresą ir ar mokėjimo sėkmingai.Taip pat, jei esate patogu,pls patikrinti į netoliese post office. 2. K: jūs Galite parduoti didmeninės kainos?A: Taip,jei jūsų užsakymas virš 5 rinkinius vienu metu.Jūs galite susisiekti su mumis. 3. Q: Ką daryti, jei aš gauti FOEONCO produkto?A: atidžiai patikrinkite, ar gautas produktas yra toks pat, koks buvo užsakytos.Jei gausite klaidingą produktas, pažeistas produkto, arba dalinės siuntos jūsų užsakymą, prašome nedelsiant kreiptis į parduotuvę, gauti po pardavimo parama.Atsiprašome dėl nepatogumų jums, jeigu kas nors atsitiks, kaip šis.

modname=ckeditor modname=ckeditor

NET WT Antakių Lipdukai
Naudos Ilgalaikis, Lengva Nešioti, Natūralus
Modelio Numeris CJ19301
Komponentas Autentiškas Antakiai Tatuiruotė Lipdukas
Pažymėjimo Numeris YGZWBZ
Sertifikavimo GZZZ
Vienetų skaičius Combo
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 40pairs
Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui Taip
dydis Full Size
Formulės Kita
Tipas Antakių Stipriklis
Prekės Pavadinimas FOEONCO
Šalis/Regionas Gamyba Kinija

Parašyti atsiliepimą

40Pair 6D Antakių Tatuiruotė Lipdukas Imituojamas Ekologinių Ilgalaikis, Vandeniui atsparus Pusiau ilgalaikis Antakių Pasta Antakių Siuvinėjimas

40Pair 6D Antakių Tatuiruotė Lipdukas Imituojamas Ekologinių Ilgalaikis, Vandeniui atsparus Pusiau ilgalaikis Antakių Pasta Antakių Siuvinėjimas

Panašūs produktai