USB Duomenų Blokavimo Gynėjas Apsaugo Telefoną, Tabletės Nuo Visuomenės Įkrovimo Stočių, Veikia Su "Android", "Ios", "Windows", "Blackberry"


Nauja prekė

€0.27

€0.61

-55%



Žymos: "iphone duomenys blokatorius, gimnastikos rato, biuro langą, "pasidaryk pats" korpuso ausinių, doko stotis, baku, "windows tablet 12 6 colių, žudikas usb, vyresnysis telefono, hakeris lipdukas.

Aprašymas:

Savybės:

1.Smart Sustabdyti Sinchronizavimą Adapteris apsaugo nuo atsitiktinio duomenų mainų, kai jūsų prietaisas yra prijungtas prie kito kompiuterio ar viešojo įkrovimo stotį.USB Duomenų Blokavimo tai pasiekia blokuoja duomenų pin USB kabelis ir leidžia tik energijos srautas per.Tai sumažina galimybes vogti duomenis arba įdiegti kenkėjiškų programų į savo mobiliojo prietaiso.

2. USB Duomenų Blokavimo programa palaiko įkrauti net iki 12V/3A, todėl blokavimo nebus sulėtėjimas įkrovimo ir gali pagerinti krovimo greitis, kai kuriais atvejais.

3.Mūsų USB Duomenų Blokavimo programa dirba su bet kokio mobiliojo įrenginio: "Android", "Ios", "Windows", "Blackberry" ir pan.

Techniniai duomenys:

Specifikacija:

Produkto pavadinimas USB duomenų blokavimo

Medžiagos, Metalo atveju

Dydis 35*14.6*7mm

Svoris 6.6 g

Naudojamas Kompiuteris ar mobilusis telefonas

Pakuotė:

1*USB Duomenų Blokavimo

Produkto Pavadinimas USB duomenų blokavimo
Išėjimo Įtampa --
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra
Savybės Smart Sustabdyti Sinchronizavimą Adapteris
Medžiaga Metalo Atveju
Dropship,Didmeninė Prekyba Parama
Įėjimo Įtampa --
Tinkamas dėl Kompiuterio, mobiliojo telefono
dydis 35*14.6*7mm
Modelio Numeris Blokatorius Duomenys

Parašyti atsiliepimą

USB Duomenų Blokavimo Gynėjas Apsaugo Telefoną, Tabletės Nuo Visuomenės Įkrovimo Stočių, Veikia Su

USB Duomenų Blokavimo Gynėjas Apsaugo Telefoną, Tabletės Nuo Visuomenės Įkrovimo Stočių, Veikia Su "Android", "Ios", "Windows", "Blackberry"

Panašūs produktai