2 In 1 Elektros Veido Valymas, Masažas Roller Massager Silikono Sonic Veido Poras Valikliu Y-Formos Ritininiai Veido Valymo Šepetys


Nauja prekė

€9.25

€13.20

-29%



Žymos: matinis nagų violetinė, treniruoklių salė masažas roller, galva aukštesnė moteris, veido garlaivis, jade roller, keramikos įrankis, veido massag, guasha, ametistas masažas, sonic the hedgehog žaislas.

Ypatybė:

【8 Įrankių Reguliuojamas】8 reguliuojamas pavaras, užtikrinti asmens naudojant, puikiai tinka valyti reikia įvairaus intensyvumo ir įvairių tipų odai.

【Kelių ir Stiprių Funkcijas】Gali labai švarus priemaišų, pašalinti blackhead ir spuogai.Gali taip pat veido masažas nuraminti raumenis, pakelkite ir stangrina odą ir šviesina odą.

【Dukart Funkciją, Šepečių Šerių】Viršutinės sunkiau šerių šepetys gali būti naudojamas švarus sritis, su daugiau priemaišų, apačioje minkštesnė šerių gali būti naudojamas daugiau jautrios odos plotas.

【2 In 1 Funkcija】priekinės pusės prietaisas gali būti naudojamas veido valymas, o nugaros pusėje yra sukurta su 3D kreivės, masažas.

【Roller Dizainas】yra sukurta su 2 volai veido masažas ir mitybos absorbcijos, geras dizainas kėlimo ir stangrina.

Lengva Naudoti:

1) Paspauskite [On/Off] mygtuką galia.

2) Paspauskite mygtuką [+] mygtuką, norėdami pereiti iki valymo intensyvumo.

3) Paspauskite [-] mygtuką shift valymo intensyvumo.

4) Ilgai paspauskite [On/Off] mygtuką " power off.

Specifikacija:

Medžiaga: Silikonas+ABS

Maitinimas: USB Įkrovimas

Įkrovimo Įtampa: DC5V

Baterijos talpa: 250mAh

Naudojant Laikas: 45-60 Min.

Įkrovimo Laikas: 1 Valanda

USB Kabelio Ilgis: 40±5cm

Spalva: Rožinė/Rose Red

Prekės dydis: 13.5*6.5*3cm

Vibracijos Dažnis: 5000 APS / min

1. Apie Mokėjimą

Mes priimame mokėjimus per Alipay, Paypal.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Apie Siuntos

Jei jūsų užsakymas yra mokama, mes išsiųsime jums per 48 valandas.

Mes atidžiai patikrinti produkto, ir stengiamės, kad pakuotėje, kad produktas gerai išvengti, kad nebūtų pažeista tranzitu.

Jeigu pakuotėje yra, deja, pažeista tranzitu, prašome nesijaudinkite, mes esame atsakingi ir sąžiningi pardavėjai, mes jums tinkamą sprendimą.

3. Apie mokesčių/muito Mokestis

Jei sklypas laivus iš Kinijos, pristatymo kaina nėra įtraukta importo mokesčių muitų, priskirtus mokesčių, pirkėjas yra manoma, atsakinga už šiuos muitus.jei turite bet kokį specialų prašymą, prašome susisiekti su mumis.

Jei sklypas laivai iš Ispanijos, Jungtinių amerikos valstijų, Lenkijos, rusijos Federacijos arba Australija, tada neturite mokėti užsakymą mokesčių arba importo mokesčių pareigas.

4. Apie Sugrįžti & Grąžinti

Jei nesate patenkinti produkto gavote, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš atvirą ginčą.Mums atsakys, kai tik gausime jūsų žinutę.

Jūs turite 15 dienų, susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.

Mes grąžinsime jūsų visą sumą arba padengti visas siuntimo išlaidas grąžinti, jei produkto (- ų) (yra) ne taip, kaip aprašymas.

5. Apie atsiliepimą

Mūsų sėkmė priklauso nuo jūsų pasitenkinimą, kad jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes dirbame su jumis, kad solver jokių problemų.

Prekės Pavadinimas DIOZO
Modelio Numeris 17002248
Commodity Quality Certification ce
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Vibracijos dažnis 5000 RPM
Galia USB Cable
Silikono Valiklis Šepetys Elektrinis Veido Valiklį
Multi-funkcija Veido Valiklį Švarus Ir Veido Masažas
Įkrovimo laikas 1 hour
Medžiaga Silikono+ABS
Elemento Dydis 13.5*6.5*3 cm
Veido Priežiūros Priemonė silikono veido valymo šepetys
Spalva rose red, Rožinė
Baterijos Talpa 250mAh
Tipas Veido Valymo Šepetys
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

2 In 1 Elektros Veido Valymas, Masažas Roller Massager Silikono Sonic Veido Poras Valikliu Y-Formos Ritininiai Veido Valymo Šepetys

2 In 1 Elektros Veido Valymas, Masažas Roller Massager Silikono Sonic Veido Poras Valikliu Y-Formos Ritininiai Veido Valymo Šepetys

Panašūs produktai