100 Vnt Lašelinę Sistemos Dalys Lašelinė Drėkinimo 1/4" Spygliuotą Movos Vamzdžiai, Jungiamosios Detalės Lašelinė Drėkinimo Spygliuota Jungtys Be Konversijos Talpos-Žarnos Rinkinys


Nauja prekė

€2.76

€4.61

-40%



Žymos: lašelinė drėkinimo juosta, sodo žarna, žarna-vandens, lašelinė drėkinimo pardavimas, lašinamas žarna, vamzdis drip, drip water, žarna, lašelinė juosta, plokšti sodo žarna.

Savybės:

1.Lašinamas Linijos Jungtys Medžiagų: Tai 1/4 colių lašelinė drėkinimo spygliuota jungtys yra pagamintas iš patvaraus plastiko, saugus ir netoksiškas, su stipriais slėgio atsparumo, ilgaamžiškumo ir atsparumo korozijai, lengvumo ir atsparumo dilimui ir ilgą tarnavimo laiką.

2.Lašelinė Drėkinimo Vadovai Spygliuota Dizainas: Unikalus spygliuota konstrukcija sumažina dangos jėga, o detalės labai stora netelpa į vamzdžius, kad nebus nuotėkio.

3.Lengva Įdiegti: Ne klijai, reikia, tiesiog paspauskite vamzdis tvirtai į barb jungtis, tvirtai įstatykite jį be nuotėkio.Jei vamzdis yra per tiršta, galite naudoti šilumos ginklą ar ventiliatoriaus sušvelninti gale vamzdelio prieš įdėdami be konversijos talpos-žarnos, jungiamosios detalės.

4.Naudoti Kartų: Telpa 1/4 colių laistymo žarna, Šių drėkinimo montavimo jungtys yra idealiai tinka daržovių sodai, gėlynai, padidėjęs sodo lovos, veja, žolė sodai, sodai, vynuogynai, miškų, sodų, šiltnamių, sodo priežiūros, žemės ūkio ir drėkinimo programas.Jie yra geri pagalbininkai drėkinimo ir laistymo.

5.Paketų Sąrašo:Lašelinę sistemą, sodas ateina su 100 vienetų spygliuota jungtys, movos, kuri leidžia jums prijungti jūsų drėkinimo sistemų, kaip jūs norite.

Aprašymas:

Spalva:Juoda

Fuction: Atsparus Vandeniui

Medžiaga: Plastikas

Pakuotė:

100 Vienetų Jungtys

Pastabos:

Prašome atkreipti dėmesį, kai kurie vaizdai buvo išsiplėtusios leisti informacija bus parodyta.Skaityti aprašymus, informacijos apie tikrąjį dydį kiekvieno elemento.Dėl skirtingų monitorių ir vaizdo kamera, apšvietimas gali sukelti nežymūs spalvų skirtumai, daugiausia natūra visų spalvų.Mes turime padaryti viską, siekiant užtikrinti, kad vaizdas rungtynių elementą kuo tiksliau.

Plastiko Tipas PE
Sodo Vandens Jungties Tipas Žarna Šakotuvai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Sodo Vandens Jungtys
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Kaip parodyta
STANDARTAS ANSI

Parašyti atsiliepimą

100 Vnt Lašelinę Sistemos Dalys Lašelinė Drėkinimo 1/4

100 Vnt Lašelinę Sistemos Dalys Lašelinė Drėkinimo 1/4" Spygliuotą Movos Vamzdžiai, Jungiamosios Detalės Lašelinė Drėkinimo Spygliuota Jungtys Be Konversijos Talpos-Žarnos Rinkinys

Panašūs produktai