6pcs/set Anime Duomenys Džiudžiutsu Kaisen Gojo Satoru Kugisaki Veiksmų Skaičius, Modle Fushiguro Megumi Statulėlės, Žaislai Vaikams, Dovanos


Nauja prekė

€4.20

€8.40

-50%



Žymos: anime statulėlės, megumi, statulėlės mašina anime, san anime statulėlės, gojo satoru, džiudžiutsu kaisen, bb8, chika fujiwara pav., saekano, eren anime statulėlės.

Aprašymas:

Modelio išvaizda

Dauguma animacinių filmų skaičius modeliai yra pagaminti iš PVC medžiagos, ypač surinkti modeliai turi būti pastatyti stabilią vietą, siekiant išvengti vaikų iki 5 metų amžiaus, iš žaidimo, kad būtų išvengta nuostolių modelis priedai ir spalvų žalą.Taip pat venkite vaikams kramtyti ir ryti savo burnas, tai yra labai pavojinga, todėl pavyzdžio rodymas yra labai išrankūs, ir taip pat yra patogus modelis, mėgėjams rinkti.

Modelis odos, spalva

1. Dėl specifika medžiagą, iš rankų modelį, mes turime atkreipti dėmesį į odos spalvą priežiūros modelį, stenkitės likti nuošalyje nuo stiprios šviesos, kad būtų išvengta įtakos modelio spalvos arba išblukimo.

2. Modelis taip pat turėtų būti laikomi toliau nuo cheminių skysčių, turinčių stiprių rūgščių ir šarmų, siekiant užkirsti kelią modelis yra bespalviai ir deformuojamas dažyti cheminiais reagentais.Kai modelis yra tamsintas su kitų spalvų, neplaukite su sirupas ir konsultuotis su profesinės prieš jį apdoroti.Kelią modelis iš discoloring.

Modelis dulkių valymas

1. Kai modelis yra pateikti tam tikrą laikotarpį, dulkių ir purvo bus kuriama, todėl jūs turite atkreipti dėmesį į techninės priežiūros modelis!Neplaukite su ėsdinančių skysčių, pvz. plonesni, bananas, vandens ir pan.Galite naudoti minkštą šepetėlį valyti visą žemyn, valykite jį su drėgnu skudurėliu, ir, galiausiai, naudoti tūkst. audiniu sausa, ji natūraliai vėdinama vieta.

2. Šviesos spalvos figūrėlės ar modelis lėlės, nuvalykite juos drėgna šluoste, ir dantų pastos, ir tada nuvalykite juos su vandeniu ir įdėkite juos į vėdinamoje vietoje.Atsiminti, kad negalima naudoti plaukų džiovintuvo, arba plaukite tiesiogiai su bakstelėkite.

Savybės:

Medžiaga:PVC(polivinilchloridas)

Dydis: apytiksl.10cm/3.9 colių

Anime: Džiudžiutsu Kaisen

Amžius: 3+

Grupė: 6pcs per daug

Paketas Apima:

1 Set x Pav Žaislai(6pcs)

(Kiti priedai neįtraukiami)

Pastabos:

1.Prašome leisti 1-3% skirtumas dėl rankinis matavimas.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų kompiuterių monitoriai, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Rekomenduojame Amžius 7-12y
Sąlyga Akcinė Straipsniai
Elemento Tipas Modelis
Lėlės Tipas Modelis
Medžiaga PVC
Temos Filmų ir TV
Lytis Unisex
Baigus Laipsnio Apdailos Prekės
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Mfg Serijos Numeris Modelis
Pagal Animacija Šaltinis Vakarų Animiation

Parašyti atsiliepimą

6pcs/set Anime Duomenys Džiudžiutsu Kaisen Gojo Satoru Kugisaki Veiksmų Skaičius, Modle Fushiguro Megumi Statulėlės, Žaislai Vaikams, Dovanos

6pcs/set Anime Duomenys Džiudžiutsu Kaisen Gojo Satoru Kugisaki Veiksmų Skaičius, Modle Fushiguro Megumi Statulėlės, Žaislai Vaikams, Dovanos

Panašūs produktai