500gram/daug Sumaišyti Elektrolitinius kondensatorius Parduoti "PASIDARYK pats" meilužis Remontas elektronikos komponentų paketą, Skaitykite prieš tai, Kad


Nauja prekė

€3.57

€4.20

-15%



Žymos: 35 v capacitor, elektrolitinius kondensatorius pramonės, kondensatorius nichicon, nešiojamieji elektroniniai komponentai, elna, kondensatorius rinkinys, elektronikos pardavimas, rcn210, kondensatorius oro kondicionierius, elektroninių komponentų.

500gram/daug Sumaišyti Elektrolitinius kondensatorius

Perskaičiau šią prieš jums padaryti užsakymą!!!

Prekės aprašymas:

Šie kondensatoriai yra sumaišyti įvairių modelių ir skirtingų prekės Ženklų.Ir Mes išsiųsti sklypo Atsitiktinai.

Kai kurie kondensatoriai gali trumpų kojų, ir Kai kurie gali būti surūdijęs ir kaiščiai yra oksiduotas.Bet kiekvienas maišelis suteiks daugiau svorio, jei jūs patenkinti skaldytų tie, jūs galite tiesiogiai mesti juos!Po pralaimėjimo blogas, svoris bus ne mažesnis kaip 500 g!

Atkreipkite dėmesį: Atsitiktinis , ten ne konkrečiai ką nors viduje, ji yra atsitiktiniai!Mieli draugai, prašome Pastaba: Jei jums reikia, kad pirkti konkretų modelį komponento, prašome nereikia pirkti šį paketą, šis paketas yra atsitiktinis!Jūs galite pereiti į mūsų Parduotuvę ieškoti modelio jums reikia, pridėti reikiamą taškų į pirkinių krepšelį, ir mes išsiųsti prekes galite užsisakyti.Ir šis paketas yra atsitiktinai išsiųstus, jums reikia konkretus modelis, prašome padaryti, kad ne, šis paketas yra tiesiog visiems eksperimentuoti ir žaisti "PASIDARYK pats"!Ačiū už supratimą!

Kai jums padaryti užsakymą, mes manome, kad jūs suprato ir sutiko šias instrukcijas.Ginčai ir blogų atsiliepimų, kylančių iš šios nebus pritarta.

Pakuotė:

500gram Elektrolitinius kondensatorius

Pakuotės Tipas Per Skylę
Modelio Numeris Sumaišyti Audio Kondensatoriai
Struktūra Ilgalaikio Kondensatorius
Prašymas Bendrosios Paskirties
Prekės Pavadinimas ELECYINGFO
Tipas Aliuminio Elektrolitinių Kondensatorių
Kilmės KN(Kilmės)
Vardinė Įtampa Mišrus

Parašyti atsiliepimą

500gram/daug Sumaišyti Elektrolitinius kondensatorius Parduoti

500gram/daug Sumaišyti Elektrolitinius kondensatorius Parduoti "PASIDARYK pats" meilužis Remontas elektronikos komponentų paketą, Skaitykite prieš tai, Kad

Panašūs produktai