Nešiojamų Belaidžius Plaukų tiesinimo priemonė Keliauti Mini USB Įkrovimo Butas Geležies Keramikos Plokštės


Nauja prekė

€17.29

€31.43

-44%



Žymos: nintend jungiklis, pereiti džiaugsmo con imti su šlapia danga, hair curler, kartonas stiklas, puodelis vienaragis, puodelis rožinė, ns, belaidžio curler, akustinis apkabos, automobilinio krautuvo.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 16px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir nemokamai po pardavimo garantija.

Belaidžio ir Nešiojamieji -- 7.88 colių kompaktiškas ir lengvas.Gali būti naudojami be plug-in lizdai; tinka keliauti, vykimo į darbą ir vežti bagažą, rankinėje ar kosmetikos krepšys

Visiškai Tolygiai -- Šildomos Naudojant dvigubo skydelis šildymo, greitas pašildymas, ekologišką lydinio medžiagos ir paviršiaus purškiamas keramikos, net šilumos paskirstymo, pastovios temperatūros apsaugos sumažinti plaukų žalą, kad plaukai daugiau minkšti ir blizga

USB Įkrovimo -- Aukštos kokybės didelės talpos ličio akumuliatorius 2400mAh, Jis gali būti prijungtas prie lizdo/mobile galia/kompiuteriai/kiti USB sąsają kraunama.LED ekranas ir reguliuojama temperatūra, L, M, H (165 laipsnis / 185 laipsnis / 205 laipsnių), protingas temperatūros atminties nustatyti savo plaukų tinkamos temperatūros, kitą įkrovos tiesiogiai naudojant temperatūros, patikslinimo, patogus, Greitas.

3D Slankiojo Dizaino -- 3D plūduriuojantis šildymo plokštė gali būti plūduriavo aukštyn ir žemyn pagal skirtingas stipriąsias ir kryptys, taip, kad plaukai būtų sandariai sujungtas su įtvaras, sumažinti trintį plaukų, todėl, kad kiekvienas plaukai gali būti tolygiai veidrodėliai, gerokai patobulintas Tiesių plaukų efektas

Patarimai:šildymo energijos belaidžius plaukų tiesinimo priemonė yra įmontuota baterija, jo galia yra tik po vieną mokestį, ar ne greiferiniai per daug plaukų vienu metu, siekiant išvengti šilumos nepasieks reikia ir žemesnės temperatūros.Pabandykite greiferiniai nedidelį kiekį plaukų, įrašą ir palaikykite kelias sekundes, tada patraukite žemyn, lėtai geresnių rezultatų.

Spalva:rožinė aukso

Medžiaga:ABS

Dydis:20*3.4*3.8 cm

Pakuotės Turinys:

1 x Plaukų ištiesinimo priemonės

1 x USB įkrovimo kabelis

1 x Audinio maišelis

1 x Vartotojo vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Mezgimojoga.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Mezgimojoga.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Įtampa 100240v (Dual voltage)
Medžiagos šilumos platebar Turmalino keramika
Funkcija GARO
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Dizainas USB Plaukų ištiesinimo priemonės
Elemento Tipas Geležies
Galia Mažiau kaip 25 W, >200W
Min. temperatūra 160 laipsnių Celsijaus, 160 °C
Tarnavimo šilumos platebar 10, 00020, 000 kartų
Medžiaga ABS
Commodity Quality Certification 3C
Maks. temperatūra Daugiau Kaip 240 °C
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma plaukų Sausas, Dry & wet
Temperatūros Reguliatorius Skaitmeninis
Matmenys Šildymo Plokštė 60x15mm

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamų Belaidžius Plaukų tiesinimo priemonė Keliauti Mini USB Įkrovimo Butas Geležies Keramikos Plokštės

Nešiojamų Belaidžius Plaukų tiesinimo priemonė Keliauti Mini USB Įkrovimo Butas Geležies Keramikos Plokštės

Panašūs produktai