Moterų Mados Vasaros Gyvūnų Spausdinti Spalvotų Leopard Rankovių tankų Plius Dydžio Tuščiaviduris Iš Ponios Atsitiktinis Berankoviai Marškinėliai


Nauja prekė

€4.96

€8.86

-44%



Žymos: angel blue viršų, golfo marškinėliai, rezervuaro viršaus, leopardas spausdinti, leopard marškinėliai, moterų bako viršuje, leopardas spausdinti marškinėliai, sporto salė rezervuaro viršaus, dirbtiniais odos legings moterims, dirbtiniais odos gilet moterims.

Prašome patikrinti dydžio diagramos, prieš užsakymą.Jei nesate tikri dėl dydžio,atsiųskite mums žinutę

Prekės specifiką:

Sezonas:Vasaros

Lytis: Moteris

Medžiaga:Poliesteris

Modelio Tipas: Spausdinti

Rankovės Ilgis:Rankovių

Apykaklė: Nereguliarus Apykaklės

Storis:Standartinis

Savybės:

【Medžiagos】 Poliesterio mišinio, minkšti ir patogūs.Derinys iš poliesterio daro tai viršuje labai minkšta, tampri, plonas ir patogus.Odos draugiškas, super minkštas, purus, kvėpuojantis ir patogūs dėvėti.

【Funkcijų】 Vasarą V kaklo ir rankovių yra atsitiktinis stilių, tinka dėvėti.Madingas ir unikalus ponios languotas trumpomis rankovėmis.

【 Stiliaus】 Vasaros prarasti trumpomis rankovėmis, yra atsitiktinis stiliaus, tinka dėvėti.Dydis ši suknelė yra tiksli, klostės ir raukšlės yra sluoksniuotos konstrukcijos, ji yra lengvai pereiti nuo verslo atsitiktinis atvejais, kai jums reikia greitai ir tiksliai.

【Unikalaus Dizaino】 sleevelessd T-shirt, V kaklo, vientisos spalvos, šone surišami hem duomenys.

【 Rungtynės】 T-shirt viršūnės gali būti derinama su antblauzdžiai, stora, džinsai, šortai, jogos kelnės, kelnės, švarkai, susagstomi megztiniai, megztinis, grandines ir pan.

【Kartų】 Tinka kasdien dėvėti, darbo, data, naudotis, šalis, lauko, ir t.t.Tinka pavasarį, rudenį ir vasarą.

Paketą sudaro: 1 VNT Moterų Palaidinė

Prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš jus pirkti!!!Spalvos gali šiek tiek skirtis, priklausomai nuo kompiuterio ir monitoriaus Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū (Visi matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių)

Dydžių lentelė: Dydis JAV, JK, ES, Krūtinė, Ilgis M 6 10 36 86cm/33.86" 58cm/22.83" L 8 12 38 90cm/35.43" 59cm/23.23" XL 10 14 40 97cm/38.19" 60cm/23.62" XXL 12 16 42 105cm/41.34" 61cm/24.02"

Funkcija 1 pasėlių viršų
2 funkcija ropa mujer
Modelio Tipas Gyvūnų
Amžius Amžius 18-35 Metų
4 funkcija sexy
Apdaila Nėra
Funkcija 9 pasėlių top moterims
Funkcija 7 rezervuaro viršaus
Viršūnės Tipas Tankų
3 funkcija Sportas
Drabužių Ilgis Reguliariai
Funkcija 5 moterų drabužiai
Stilius Atsitiktinis
Funkcija 8 STREETWEAR
Modelio Numeris Moterų Tankų
Funkcija 6 Topai
Audinio Tipas Broadcloth
Prekės Pavadinimas CHAMSGEND
Medžiaga MEDVILNĖS, Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Moterų Mados Vasaros Gyvūnų Spausdinti Spalvotų Leopard Rankovių tankų Plius Dydžio Tuščiaviduris Iš Ponios Atsitiktinis Berankoviai Marškinėliai

Moterų Mados Vasaros Gyvūnų Spausdinti Spalvotų Leopard Rankovių tankų Plius Dydžio Tuščiaviduris Iš Ponios Atsitiktinis Berankoviai Marškinėliai

Panašūs produktai