23pcs Medienos Derinys Pjūklų Virpesių Anglies Plieno Pjovimo Fein Virpesių Automatinio Multi Įrankis


Nauja prekė

€4.17

€5.95

-29%



Žymos: xr telefono dėklas muslimah.

Rinkinį Sudaro - 23 VNT Virpesių Pjūklų rinkinys 7 skirtingų rūšių pjūklų pjaunamosios, 3 Pak 1-3/8 Colio ir 3 Paketo, 1-3/4-Colių, Bi-Metalo pjūklų, 3 Pak 1-3/4-Colių ir 4 Paketo, 1-3/8 Colių Tikslumo Medžio ir Plastiko pjūklų, 3 Pak 1-3/4-Colių, 4 Pak 1-3/8 Colio ir 3 Pack 3-1/2 Colių Medžio/Plastiko/Minkštas Metalo pjūklų su 2 Pak back-up plokštė.Kiekvieno tipo pjauti yra skirtas konkrečiam tikslui.

Aukštos Kokybės Pjūklų - Mūsų 23 VNT Virpesių pjūklų komplektas pagamintas iš puikios gamybos technika ir aukštos kokybės medžiagų, jie gali suteikti jums veiksmingą pjovimo patirtį.Mūsų pjūklų yra kietesnis ir storesnis, nei dauguma--Pagaminti iš legiruotojo plieno ir didelis anglies plieno, mūsų virpesių multitool peiliukai yra pagaminti naudojant specialius metodus ir storio matuoklis metalai, dėl kurių jis tampa patvarus ilgą laiką.

Plati Programų - Šių Pjūklų rinkinys 7 skirtingų rūšių pjūklų pjaunamosios, pjovimo medienos, metalo, plastiko ir kitų medžiagų, kiekvieno tipo pjauti yra skirtas konkrečiam tikslui.Mūsų virpesių pjūklų gali patenkinti įvairius poreikius, kurie gali būti naudojami seminaras, namų ar kitos vietos.

Tikslumo Pjovimo Dizaino - Built-in ilgis žymekliai į dvi puses, vienoje pusėje yra colių ir kitas centimetras, užtikrinti, kad jūs galite gauti tikslią gabalai lengvai ir greitai, o jums dirbti su juo. 7 rūšių specialios konstrukcijos tikslumo pjūklų turi ilgiau banguoti dantį, kuris yra specialiai sukurta siekiant suteikti greitesnis, švaresnis gabalai medienos ir plastiko

Disko Tipas Diskinių Pjūklų
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ASDTODW
Ašmenų Medžiaga HSS
Sertifikavimo Nėra

Parašyti atsiliepimą

23pcs Medienos Derinys Pjūklų Virpesių Anglies Plieno Pjovimo Fein Virpesių Automatinio Multi Įrankis

23pcs Medienos Derinys Pjūklų Virpesių Anglies Plieno Pjovimo Fein Virpesių Automatinio Multi Įrankis

Panašūs produktai