Baltas Triukšmas, mašinos sleeping baby balta Gamtos garsų baltas triukšmas kūdikių garsiakalbis Vaikams Namų Miegamajame USB įkrovimo


Nauja prekė

€8.17

€15.41

-46%



Žymos: belaidis garsiakalbis, 2 echo dot, "bluetooth" garsiakalbis įkrovimo uosto remontas, "bluetooth" mini garsiakalbis, urethr, boombox garsiakalbis, ir wifi, namų kinas, cpap kaukės mašina, nešiojamas garsiakalbis.

Spalva: balta

Medžiaga: ABS + silikagelis

Įtampos įvestis: DC5V = 0.5 A

Galia: 1W

Baterijos talpa: 300mAh

Naudojimo laikas: 23 valandas (apie 36 valandas)

Įkrovimo laikas: 1 valanda

Sertifikavimas: CE, FCC, Rosh

Produkto svoris: 66g

Pakuotės svoris: 125 g

Gaminio dydis: 93 * 80 * 28mm

Pakuotės dydis: 158 * 106 * 31mm

Išorinio langelį dydis: 47 * 35 * 45.5 cm

(2) Miego metrų pareigos:

1. 10 vienetų miego muzika: balta triukšmo, Lopšinė 1, kriketas ryšį, bangų garso, laikrodis, garso, paukščių ryšį, širdies plakimo garsas, Lopšinė 2, tekančio vandens garsas, Lopšinė 3

Produktų sąrašas:

1 * host

1*usb

1 * anglų vadovas

1 * Virvelės

1 * spalva dėžutę

Savybės:

1. 10 Sklandžiai Ir Gamtos Garsų: Balta triukšmo, vandenyno bangos, paukščių garsai, širdies plakimo garsus, laikrodis skamba, kriketas skamba, tekančio vandens garsus ir 3 lopšines.Pasirinkti garsus, pagal jūsų pageidavimus ir poreikius, sukurti ramią aplinką ir leiskite jums priklauso asleep greitai Ir poilsio visiškai.

2. Automatinis Išjungimo Laikmatis: baltąją triukšmo mašiną, gali žaisti nuolatos, be pertrūkių, ar yra automatinio išjungimo laikmatis nustatytas 15min, 30min, arba 60 minučių (žalia mėlyna raudona šviesa ekranas), siekiant išvengti pamiršta išjungti, kai jums užmigti, energijos taupymas.

3. Automatinis Baltos spalvos Triukšmas: Be maitinimo, paspauskite ir palaikykite Auto 2 sekundes įvesti triukšmo nustatymo 10s.Jei yra triukšmas aplink, jis bus automatiškai įjungti muzikos ir sustabdyti po 15 minučių.Aptikimo bus traukiama.Aptikimo atstumas yra 6-10m.

4. Ne Tik Miego: Mūsų baltas triukšmas, garso įrenginys, kuriuo galima ne tik padengti ne daugiau triukšmo, pagerinti miego kokybę, ir atsipalaiduoti.Jis tinka naudoti namuose, biure, bendrabutyje, vaikų darželio ar bet kurioje vietoje norite būti tikri.

5. Mažų ir Nešiojamų-Tik 9.3*8*2.8 cm, užima mažai vietos ant staliukas, jis gali būti lengvai įdėti į savo krepšį ar lagaminą, todėl tai puikus kelionių kompanionas.USB įkrovimas, baterija kartą, ilgiausiai gali būti naudojamas nuolat 36h, kuris gali būti naudojamas ilgą laiką.

Prekės Pavadinimas jiansu
Kanalai 2 (2.0)
Kabineto Medžiaga PVC
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos 1
Maitinimo Šaltinis USB
Sertifikavimo Nėra
Garsiakalbio Tipas NEŠIOJAMIEJI
Išėjimo Galia 5W
Baterija Taip
Pažangi Asmeninis Asistentas Nėra
Spalva balta
Įvesties Galia(W) 25 W
"Bluetooth" Versija 4.0
Garso Crossover Visą Asortimentą
Kilmės KN(Kilmės)
Komunikacijos USB

Parašyti atsiliepimą

Baltas Triukšmas, mašinos sleeping baby balta Gamtos garsų baltas triukšmas kūdikių garsiakalbis Vaikams Namų Miegamajame USB įkrovimo

Baltas Triukšmas, mašinos sleeping baby balta Gamtos garsų baltas triukšmas kūdikių garsiakalbis Vaikams Namų Miegamajame USB įkrovimo

Panašūs produktai