5D "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos kvadratiniu Turas Gręžimo Sunkvežimių Dekoracijos Diamond Siuvinėjimo Kraštovaizdžio Namų Puošybai Deimantų Meno Dovanos


Nauja prekė

€3.98

€6.13

-35%



Žymos: diamond tapybos kvadratiniu sunkvežimis, 5d diamon tapyba, diamond tapybos tracktor, diamond tapybos apvalių akmenų masės, diamond tapybos lipdukai mobile, didelio dydžio deimantų tapybos traktoriaus, 5d "pasidaryk pats" diamond tapyba meno, 5d diamond tapybos black horse, 5d diamond tapyba visą gręžimo kvadratinių kelias, 5d diamond tapyba visą gręžimo aikštėje g.

~Sveiki atvykę į FIYO Diamond Tapybos Parduotuvėje~

[Populiarus]: Deimantinis tapyba yra labiausiai populiarus " PASIDARYK pats apdailos, kuris yra gražus ir trimatis.Diamond menas yra lengva suprasti, klasikinis kūrinys, ir jums bus mėgautis įdomus padaryti.Patirti, ką reiškia būti tapytojas

[Eco-friendly HD Drobės]: Į 5D deimantas yra aukštos aišku, spausdinimo aliejus, drobė, netoksiškas, atsparus vandeniui, aplinkos apsaugą, ne lengvai sulankstoma,bus niekada išblėso, todėl jūsų kambaryje daugiau vivifying andshining šviesa.

[Super Sparkle Deimantų]: Apvalus deimantas yra 20 skyrių, paprasta pasta;Aikštėje diamond yra 9 skyriai ir 16 dalyse.Deimantai yra glaudžiai susijusios,besiūliai tinka, stereo prasme, yra stiprus.Multi-suskirstyta konstrukcija leidžia diamond tapybos daugiau blizga ir šviesesnis.

[Švietimo pobūdį PASIDARYK pats]: Daro diamond " tapyba-tai ne tik gali išleisti streso,stiprinti pasitikėjimą savimi ir atkaklumo, ugdyti kantrybę.Ji taip pat gali pagerinti santykius, savo šeimai ar draugams.

【 Prekės Pavadinimas 】: FIYO Diamond Siuvinėjimo Pardavimas

【 Apie Rėmas 】: rėmas nėra įtrauktas

【 Gręžimo Zonos 】: kvadratiniu/apvalus deimantas mozaikos Sunkvežimių Kraštovaizdžio

【 Mūsų Privalumas 】: 35% daugiau deimantų,geriau įrankiai,valcavimo drobės su burbulas putos, gamyklos tiesioginis pardavimas,laivų, iš oversea sandėliai

【Apie Dydį】: dydis mūsų parduotuvėje, paprastai reiškia, kad drobė dydis

【 Patarimai 】: kuo didesnis dydis, tuo geresnis efektas

DUK

1.Apie Atsiliepimą

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ir mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės suteikti jums priimtino sprendimo.

2.Apie Deimantų Papildyti Paslauga

Mes turime 25~35% daugiau deimantų kiekvienoje pakuotėje su geros kokybės kontrolė.Nesijaudinkite apie trūksta deimantų

3.Apie Dropshipping ir Didmeninės

Mes siūlome dropshipping ir didmeninės prekybos paslaugos.Jei esate dropshipper arba wholeseller, plz susisiekite su mumis.Mes norime užmegzti verslo santykius su jumis, remiantis abipusės naudos.

Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Parama Dropshipping Ir Didmeninės
Naudoti Paveikslai
Stilius Europos ir Amerikos Stiliaus
Forma Trijų filmų Derinys
Funkcija Namų Dekoras; Dovana; Vestuvių Dekoravimas, Sienų Dekoras
Modelio Tipas Sunkvežimių Kraštovaizdžio
Tipas Didmeninės No
Rombo Formos Round
Rinkinys Tipas Taip
Tipas Kvadratiniu/apvalus kalnų krištolas
Prekės Pavadinimas FIYO
Įklijavimo Srityje Pilnas
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Rinkiniai rinkinį Įrankiai, Akrilo Deimantai, Atspausdinta Drobė
Medžiaga Akrilo
Spalvų skaičius 30-45
Kilmės KN(Kilmės)
Rėmas No

Parašyti atsiliepimą

5D

5D "PASIDARYK pats" Diamond Tapybos kvadratiniu Turas Gręžimo Sunkvežimių Dekoracijos Diamond Siuvinėjimo Kraštovaizdžio Namų Puošybai Deimantų Meno Dovanos

Panašūs produktai