Naują 32 Colių Aliuminio FilmLatex Balionas Animacinių Filmų Dinozaurų Skaitmeninės Nustatyti Vaikų Gimtadienio Apdaila


Nauja prekė

€3.09

€3.87

-20%



Žymos: žaislas dinozauras, gimtadienis dinozauras, fono dinozauras, patiekiamas, micra lipdukas, micra, dinozaurų kambarys, dinozaurų plakatas, kamuolys dinozauras, raštinės reikmenys dinozaurų gimtadienis.

modname=produktai&cols=5&colspace=10&rowspace=10&showName=true&showPrice=true modname=ckeditor

Priminimas: didmeninė neleidžiama.Jei jus, kad daug produktų, galite susisiekti su klientų aptarnavimo mažesnė kaina, atitinkamai.Galutinis vertinimas teisė priklauso pardavėjui.Žmonės, kurie, kaip mūsų produktai gali atkreipti dėmesį į mūsų parduotuvę, mes įkelti naujus produktus kiekvieną dieną, o kartais ir suteikti penkių žvaigždučių nuolaidos gavusi produktus.Prekės YHZNXH Medžiaga Aliuminis kino Amatų spausdinimo Balionas tipo apdailos balionas Formos, kitos Spalvos žalia, aukso, spalvos Atspausdintas LOGOTIPAS nebus leidžiama Pagrindinių tolesnių platformos, "Amazon", linkiu, Mezgimojoga.lt, LAZADA Pagrindinės pardavimų srityse Europoje, Pietryčių Azija, Šiaurės Amerika, Rytų Azija Turi licensable savo prekės ženklą Yra šaltinis, išskirtinis tiekimas tarpvalstybinių eksporto?Ar tai dovana? [Yra skaitmeninis pakuotės turinys]:

1 18 colių star balionas

58*73cm dinozaurų balionas 1

1 32 colių auksinė/žalia skaitmeninis balionas

4, 12-colių lateksiniai balionai

Atsiųsti: mažas juostelės, šiaudai

[Pakavimo]: OPP maišelį pakuotės, [Medžiaga]: Aliuminio plėvelės, latekso [Funkcijos]: 1. Medžiagos yra aliuminio plėvelės, srityje, turi metalinį blizgesį, spalva yra vienodas, ir sfera yra gražus! 2. Jis gali būti naudojamas kelis kartus, lengva pripūsti ir deflate! 3. Po infliacijos yra baigtas, žiupsnelis kamuolys burną butas, klijai, kurie ateina su kamuoliu burną automatiškai antspaudas! [Naudoti]: Vestuvių dekoravimas, gimtadienio, Kalėdų ir kitų švenčių, kaip dekoro ir apdailos, vaikų žaidimo, žaidimas apdovanojimus, etc. [Color skirtumas]: blizgesį ir spalvų gylis svarstymų bus kitaip, kai aplinkos oro balionas yra skirtingas.Pavyzdžiui, vidaus, lauko, drumstas, ir saulėtų dienų, spalva tą patį balioną, gali būti šiek tiek skirtingi.Įtakos monitoriai, fotoaparatai ir t. t., ten bus šiek tiek skiriasi spalva nuo faktinės objektas ir paveikslėlį, kuris yra neišvengiamas.

[Pristatymo laikas]: Mes paprastai laivas per 48 valandas po jūsų apmokėjimo.

[Apie klientų aptarnavimo]: Jei jūsų užklausą neatsakė laiku, ji gali būti dėl to, kad suma tyrimo buvo per didelis, ar sistema buvo ydinga.Klientų aptarnavimo pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

[Apie po pardavimo]: Mes pateiksime išsamų 7 dienų grąžinimo ir keitimo paslauga, produktas neturi įtakos antrinių parduoti, ir pirkėjas prisiima kelionei krovinių, ir galima paramos grąžinimo.Kreipkitės klientų aptarnavimo specifiką.Kai pirkėjas gauna prekes ir deliveryman yra, prašome patikrinti, ar prekių pakuotė yra nepažeista ir pasirašyti iš naujo.Jei parašas yra baigtas, tai reiškia, kad prekės yra geros būklės.Jei yra žala pakuotėje, prašome atsakyti į deliveryman laiko priėmimas Mes nesame atsakingi dėl bet kokių problemų, po to, ačiū už jūsų bendradarbiavimą.

[Atsargumo priemonės]: ① aliuminio plėvelės balionas, nėra lankstus, todėl jis negali būti perpildytas, tik užpildyti jį su 80% oro.Balionai turi vardinis dydis.Jei jie viršija tai, jie sprogo lengvai.Prašome laikyti jį per didžiausias skersmuo pažymėtas mėgėjo. ②Sharp objektai/purvinas žemės, tiesioginių saulės spindulių ir per didelis spaudimas, gali lengvai sugadinti kamuolys ir sprogo

Tipas Didmeninės No
Medžiaga Aliuminio Folija
Rinkinys Tipas No
Klasifikacija Ballon
Modelio Numeris 123465
Kilmės KN(Kilmės)
Forma, Stilius Animacinių Filmų Amnimal, Numeris
Prekės Pavadinimas YHZNXH
Skaičius, Vnt 7pcs
Proga Gimtadienis, Vaikų Diena, Jubiliejus

Parašyti atsiliepimą

Naują 32 Colių Aliuminio FilmLatex Balionas Animacinių Filmų Dinozaurų Skaitmeninės Nustatyti Vaikų Gimtadienio Apdaila

Naują 32 Colių Aliuminio FilmLatex Balionas Animacinių Filmų Dinozaurų Skaitmeninės Nustatyti Vaikų Gimtadienio Apdaila

Panašūs produktai