500PCS Bičių Ačiū, Lipdukai, Dekoras Padėkos Dieną Ratas Roll Antspaudas Etiketė "Chrome" Popieriaus Vestuvių Smulkaus Verslo Dovanų Tegus


Nauja prekė

€2.80

€4.00

-30%



Žymos: disney dygsnio, stiker sienos, automobilių filmas wrap, tuščias nfc žymeklį, sienos lipdukas, beekeep, e dienoraštis, popieriaus užrašų knygelė, uf derliaus, dėžės scrapbooking.

INFORMACIJA:

Pavadinimas: Gimtadienio Lipdukai

Medžiaga: Chromo Popieriaus

Dydis : maždaug 1"/2.5 cm

Kiekis: 500pcs Lipdukai/Roll,opp Pakavimo maišelis

SVARBI PASTABA

DYDIS Lipdukai yra 1 Colio ,kuris yra apie 2,5 CM !Prašome ne teisėjas dydį pagal savo vaizduotę!

Prašome įsitikinkite, Kad jums suprasti, dydį, prieš savo pirkimo!Ačiū!

PRODUKTO NAUDOJIMAS:

1.Jūs gausite 1 Roll mėgautis pašto lipdukai,didelis kiekis, siekiant patenkinti savo dienos dekoravimo poreikius,taip pat malonu pasidalinti su draugais ar klasiokais.

2.Patrauklus dizainas:apvalios etikečių dizainas yra gražus ir subtilus,ir yra skirtos su abėcėlė, kurios bus pritraukti gavėjas,spausdinti su ačiū ar kita gimtadienio norus,suitabel išreikšti savo nuoširdžią padėką tiems, kurie bus gauti juos iš jūsų.

3.Lengva žievelės ir klijuoti:pašto lipdukai yra paprasta naudoti,galite lengvai peel off lipdukus ir klijuoti juos labiausiai paketo paviršius;stipriais klijais, leidžia jiems būti tvirtai pritvirtinti prie išorinės pakuotės .

4.Kokybės medžiaga:mūsų lipdukai yra gaminami iš kokybiško popieriaus ,yra minkšta liesti,lengvai žievelės iš ritinio ir lazdas.Kiekvienas lipdukas yra maždaug. 1Inch/25MM skersmens.(prašome pažymėti dydį!)

5.Plačiai taikoma:šios lipnios apvalus lipdukai tinka pirkinių krepšys verslo,interneto ratailers,parduotuvių ir mažų parduotuvių konsoliduoti ir sustiprinti savo santykius su klientais,kuris gali būti įterptas į dovanų dėžutės,vokai,dovanų kortelės,paketai,popieriaus korteles,užrašų knygelės ,stalai,sienos, puodeliai ,langai ir tt!

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumus, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš jums pasiūlymą.

2. Prašome leisti dydžio skirtumai dėl rankinis matavimas.

Naudojimas ačiū, lipdukai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris HA-003
Dydžio Lipdukas 1 colio
Kiekis 500pcs lipdukai per roll
Medžiaga "Chrome" knyga

Parašyti atsiliepimą

500PCS Bičių Ačiū, Lipdukai, Dekoras Padėkos Dieną Ratas Roll Antspaudas Etiketė

500PCS Bičių Ačiū, Lipdukai, Dekoras Padėkos Dieną Ratas Roll Antspaudas Etiketė "Chrome" Popieriaus Vestuvių Smulkaus Verslo Dovanų Tegus

Panašūs produktai