"Europa 2020" Unisex Anime Sasuke/Kakashi Prakaito Kelnės 3D Poilsiu Kelnės Kelnės Vyrų/Moterų Drabužiai Hip-Hop Pantalon Homme Sweatpants


Nauja prekė

€11.79

€14.74

-20%



Žymos: anime kelnių, leopard kelnių, pledas ziajać kostiumai, ziajać y2k, mėtų krovinių kelnės, jogger moteris, custom naruto, ebony dildo kelnės, vaikinas, vyrai gėjų kelnės.

Produkto Informacija

Mielas drauge, ačiū, pirkti dovanas mūsų parduotuvėje.Prašome, būtinai nurodykite savo vardą, pavardę, adresą duomenis, todėl, kad jūs galite gauti paketas sėkmingai.Jei turite klausimų, susisiekite su mumis!mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

Šiltas eilutę:

1).Tai yra unisex stiliaus,tiek vyrai, tiek moterys gali dėvėti tai!! 2).Išmatuokite savo tikrąjį Kelnių Ilgį, Juosmens, Kojų Nagų...ir pan., palyginti su mūsų dydžio lentelė. 3).Prašome leisti 1-3 cm skiriasi dėl rankinis matavimas. 4).Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.Ačiū!

Kilmės KN(Kilmės)
Tinka Tipas Reguliariai
Produkto pavadinimas B 3d Atspausdintas sweatpants
Audinio Tipas Broadcloth
Apdaila Varčias
Stilius Atsitiktinis
Modelio Numeris ck2888
Sezonas Pavasario/Rudens
Elastingumas Mažas elastingumas
Medžiaga MEDVILNĖS, Poliesteris
Priekiniai Stilius Butas
Ziajać Stilius Tiesiai
Lytis Moterys ir Vyrai
audinio savybės Orui ; Patogus ; Natūralus ; Minkštas
Kokybė Aukštos Kokybės
Žmonės Moterys/Vyrai/Berniukai/Mergaitės
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Elemento Tipas 3d kelnės
Juosmens Tipas VIDURIO
Ilgis Full Length
Produkto pavadinimas 3d full spausdinti Jogger kelnės

Parašyti atsiliepimą

"Europa 2020" Unisex Anime Sasuke/Kakashi Prakaito Kelnės 3D Poilsiu Kelnės Kelnės Vyrų/Moterų Drabužiai Hip-Hop Pantalon Homme Sweatpants

Panašūs produktai