Automatinis planavimu Gręžiniai, Gręžinių Požeminis Vanduo Detektorių, 0M-300 Metrų


Nauja prekė

€1 205.74

€1 339.71

-9%



Žymos: wifi signalo, lazerinis ginklas, cp1215, detektorius aukso, 90 x, detektorius, metalo, detektorius vandens, Hp 1010, apklausa, Detektorius.

Produkto Aprašymas

PQWT-TC300 Ilgo Nuotolio Vandens Detektorius 300 Metrų PQWT-TC300 geofizikos tyrimų mapping vieno mygtuko požeminių vandens detektorius panaudoti natūralius elektrinio lauko, nes darbo elektromagnetinio lauko šaltinio, remiantis varža skirtumai metro rock , rūdų arba požeminio vandens, priemonė gamtos elektrinio lauko ant žemės iš N skirtingų dažnių elektrinio lauko komponentų.PQWT-TC300 gamtos elektrinio lauko pagrindinis kartografavimo geofizikos tyrimų požeminių vandens jutiklis yra mūsų naujausius mokslinių tyrimų ir plėtros produktus, naudojant įvairius patentuotos technologijos.Prietaiso masė yra labai lengvas nešti, lengvai , matavimo linija turi tik 10 metrų, vienas asmuo galės užbaigti operaciją.

Detalius Vaizdus

Savybės 1. Tiesiogiai kartografijos priemonė su viena pagrindinių atlikus matavimus!Nereikia perkelti matavimo duomenis iš požeminių vandens detektorius prie kompiuterio. 2. Didelis tikslumas, stiprus gebėjimas anti-trukdžių, plataus dažnio diapazono. 3. Visiškai jutiklinis ekranas , paprastas valdymas, išorės didelės talpos atminties kortelę, lengva nešiotis. 4. Duomenų nėra prarastas, jį išjungus, jis gali laikyti 999 matuojamas kreives. 5. ISO2008:9001, SGS sertifikatą ir BV sertifikatą.

Kodėl verta Rinktis MUS

1.Mes tik Geologinių Žvalgymo Įrangos Institutas Kinijoje su PQWT Patentų aukštos kokybės. 2.Vyriausybė ir CCTV-7 Rekomenduojame požeminių vandens jutiklis 3. Mes esame top 10 pardavimo požeminių vandens detektorius 2016 m. 4. Savo R&D skyrius su SGS ir ISO9001:2008

Prašymas

Byla Rodyti

1 Atvejis: Indija--Požeminis Vanduo Detektorius Na pozicija buvo įsikūręs su 13 punkte ir 60m gylio.Po gręžinių, yra 40 m3 vandens per valandą.

2 atvejis: Schema Nanning Guangsi--Požeminis Vanduo Detektorius Na pozicija buvo įsikūręs 3 punkto ir 90 m. gylio.Po gręžinių, yra 30 m3 vandens per valandą.

3 Atvejis: Turkija--Požeminis Vanduo Detektorius Na pozicija buvo įsikūręs su 15 punktu ir 75m giliai.Po gręžinių, yra 21 m3 vandens per valandą.

Daugiau atsiliepimų iš mūsų vartotojų

Pakavimas Ir Pristatymas

Apie MUS

Hunan Puqi Geologinių Žvalgymo Įrangos Institutas yra profesionalus įstaigos kinija, kurie užsiima mttp, gamybos ir pardavimo, vamzdis, vandens nuotėkio jutiklis, nuotėkio automatinis analizatorius, geofiziniai tyrinėjimai požeminių vandens detektorius, ertmės detektorių, mano locator, dam vamzdynų detektorius, gręžinių tikrinimo kamera ir dujotiekio detektorių.Daugiau nei 200 štabų, įskaitant 16 vyresnysis inžinierius, 49 tarpinės inžinierius.Per metus, Puqi daugiausia dėmesio skiriama Hidrogeologinių tyrinėjimų, Pažangių duomenų fiksavimo technologijas ir Taikant specialią techniką, atlikti Mokslinius tyrimus, Techninių paslaugų ir Prekybos programa.Mes jau atliko daugiau nei 65 daiktai, įskaitant ir Nacionalinių ministerijų, Kinijos-užsienio bendradarbiavimo ir didelių mokslinių tyrimų projektus.Turintys garbės laimėti keletą nacionalinių mokslinių tyrimų apdovanojimų, daugiau nei 117 nacionalinių patentų.Tuo tarpu, Puqi sukūrė ilgalaikius bendradarbiavimo santykius su daugeliu mokslinių tyrimų institutai Vokietijoje, JAV, Australijoje, Honkonge ir kitose šalyse ir regionuose.Skaičius geologinių duomenų laboratorijose buvo įkurta keletas vietų, kinijoje, naudojant mūsų unikalią programinę įrangą, vykdyti ilgalaikius duomenų rinkimo, analizės ir nustatymo įvairių geologinių struktūrą ir nustatyti skirtingas duomenų bazė įvairių geologinių struktūros srityje.

Mūsų vandens detektorius gali automatiškai atkreipti geologijos profilis žemėlapių su viena mygtuką, žemėlapyje galite matyti, vandens gylio ir geresnę vietą, kur gręžti.Kas daugiau, mūsų po pardavimo paslaugos 24 valandas, yra profesionalūs geologai atsakyti į jūsų klausimus.Dviejų metų garantija

Tikslumas 95% tikslumu
Su LCD Ekranu Ar Ne Taip
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris PQWT-TC300
Prekės Pavadinimas PQWT
Maitinimo Tipas Įkrovimo
Spalva Oranžinė
Gylis 150M

Parašyti atsiliepimą

Automatinis planavimu Gręžiniai, Gręžinių Požeminis Vanduo Detektorių, 0M-300 Metrų

Automatinis planavimu Gręžiniai, Gręžinių Požeminis Vanduo Detektorių, 0M-300 Metrų

Panašūs produktai