Elektros naminių Gyvūnėlių Nagų Šlifavimo Profesinės Clippers " USB naminių Gyvūnėlių Nagų Žirklės su LED Šviesos Neskausmingas Letenas Viliojimo Lyginamoji Šunims


Nauja prekė

€18.57

€26.52

-29%



Žymos: ryšiai šuo grooming, naminių gyvūnų žirklės, cat cutter, cut nail dogs, galia valytoja, dog nails clippers, "clippers" šunys, katės letena žoliapjovės, letena žoliapjovės, šunų nagų šlifavimo usb.

Elektros naminių Gyvūnėlių Nagų Šlifavimo Profesinės Clippers " USB naminių Gyvūnėlių Nagų Žirklės su LED Šviesos Neskausmingas Letenas Viliojimo Lyginamoji Šunims, Katėms

1. Atnaujintas Bevielių naminių Gyvūnėlių Nagų Polisher: nagų polisher įrengtas belaidis kroviklis leidžia jums lengvai įkraukite prietaisą.Ji taip pat daro jūsų nagų polisher elegantiškas namų puošmeną ant stalo.

2. Išplėstinė Trijų pavarų Jungiklis: Dog trimmer su trijų pavarų perjungti (žema/vidutinė/aukšta), galite ją pakeisti pagal savo šunų poreikius.

3. Draugiškas LED Indikatorius: Tai pet prekės ateina su 3 rūšių LED indikatoriai.LED ant malūnėlis gali apšviesti nagų srityje, greita, aiški, lengvai ir saugiai kirpimas, naminių gyvūnėlių nagų.Greičio indikatorius gali rodyti, kad greičio režimo, o kitas rodiklis gali rodyti į įkrovimo būseną.

4. Ilgai veikianti Baterija ir USB-C Krovimas: šunų nagų kirpimo mašinėlės su belaidžio įmontuota įkraunama baterija gali trukti 20 valandų, po 4 valandų įkrovimo.USB įkrovimo kabelis gali būti prijungtas prie nešiojamieji kompiuteriai, mobilieji maitinimo šaltiniai, automobiliai, maitinimo adapterių ir pan.

5. Super Mažas Triukšmo ir Vibracijos:Tai elektros naminių gyvūnėlių nagų šlifavimo variklio garsas nebus išgąsdinti jūsų augintiniui.Triukšmo nagų žoliapjovės šunims yra mažiau nei 50dB.Ji yra ramioje ir geriausiai tinka gyvūnams.

Aprašymai:

Pavadinimas: Numbowan naminių Gyvūnėlių nagų polisher

Įėjimas: AC100-240V50 / 60Hz

Galia: DC5V2000mA

Baterijos tipas: Li-ion baterijos 3.7V2000mAh

Įkrovimo laikas: 4 val.

Naudojimo laikas: 20 val.

3 greičio naudoti: 4800-6500-11000/RPM

Pakuotė:

1*Nagų drožtukas

1*USB kabelis C

1*Belaidis bazės

1*Naudotojo Vadovas

Mes suteikti jums geriausią produktą ir paslaugą.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, ir mes jums išspręsti problemą artimiausiu metu.Labai jums ačiū.

Prekės Pavadinimas Aichongwu
Tipas Šunys
Elemento Tipas Nailclippers
Medžiaga ABS
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Elektros naminių Gyvūnėlių Nagų Šlifavimo Profesinės Clippers

Elektros naminių Gyvūnėlių Nagų Šlifavimo Profesinės Clippers " USB naminių Gyvūnėlių Nagų Žirklės su LED Šviesos Neskausmingas Letenas Viliojimo Lyginamoji Šunims

Panašūs produktai