Reguliuojamas Smart Sporto Lankelis Su Masažo Kamuolys Plonas Juosmens Ratas Pilvo Treniruotės Hoopas Žiedas Namų Salė, Fitneso, Svorio Įrankis


Nauja prekė

€46.30

€57.88

-20%



Žymos: Pritaikymas, putų sporto salė, jutiklinio ekrano skaitmeninis keitiklis skirtas infinix, vyrai priemonės moterims, juosmens hula hoop, tinka sporto salė, sporto įranga, moteris, timloon, masažas hula hop lankas, lankai sporto.

Smart Sporto Hoopas Skaičiavimo Sveikatingumo Su Masažo Kamuolys Reguliuojamas Verpimo Plonas Juosmens, Pilvo Pratimų, Gimnastikos Lankas, Namų Mokymas

Produkto Infor

Pavadinimas: Magic Smart Ratlankiai

Spalva: rožinė, mėlyna ir violetinė

16 skirsnyje, gali būti reguliuojamas pagal jūsų juosmens

Dydis

kostiumas juosmens yra mažiau nei 100-135cm

Pasiūlymas

Lankai gali būti sudaryta iš skyrių, kurį galima padidinti arba sumažinti skaičių skaidrės apie pagrindinius kūno reguliuoti liemens apimtį.

Jūs galite nusipirkti daugiau skyrių,tada tiktų visai savo šeimai ir draugams.

Savybės

1. Jis tinka vyrams, moterims ir vaikams.Tinka juosmens ir pasukite liemenį ilgą laiką, nepriklauso.

2. Gali būti naudojamas įvairių programų, už post-natal atkūrimo, biuro sėdimas, ir žiedai taip pat tinka sporto advokatai.

3. Lankas, mankšta, gali greitai sunaudoti kūno riebalų kiekį ir pašalinti nuovargį.

Pastabos:

Dėl matavimo klaidų,prašome priimti 2-3cm skirtumas,Dėl fotografavimo šviesos ,prašome, yra šiek tiek spalvų skirtumas.Ir susisiekite su manimi, jei turite kokių nors problemų,aš visada esu čia, kad laukti jums.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Mezgimojoga.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Funkcija svorio, Pratimas
Savybės Namų sporto, ištraukiamas ir nuimamas hula hoop
Kilmės KN(Kilmės)
Spalvos balta
Modelio Numeris Smart Sporto Hup hooulae hup
Pavadinimas Smart sporto hoopas
Amžius 10-45 metų
Departamentas Pavadinimas Moteris

Parašyti atsiliepimą

Reguliuojamas Smart Sporto Lankelis Su Masažo Kamuolys Plonas Juosmens Ratas Pilvo Treniruotės Hoopas Žiedas Namų Salė, Fitneso, Svorio Įrankis

Reguliuojamas Smart Sporto Lankelis Su Masažo Kamuolys Plonas Juosmens Ratas Pilvo Treniruotės Hoopas Žiedas Namų Salė, Fitneso, Svorio Įrankis

Panašūs produktai