OBD VAG Pagalbininkas Raktas Programuotojas V-W 4/5 Immo BCM2 IMMO|MQB|Johnson Duomenų Skaičiuotuvas VAG Automobilius Dirbti Su VVDI2 k518ISE


Nauja prekė

€111.40

€159.15

-30%



Žymos: hakko t12 patarimas, audi vag, super vag raktas programuotojas, 2 obd, oro pagalvė iš naujo, xhorse, mqb vw, sm4041, automobilių raktų skaitytuvas, auto duomenys.

OBD VAG Pagalbininkas Raktas Programuotojas Pridėti Klavišą VW 4/5 Immo|BCM2 IMMO|MQB|Johnson Duomenų Skaičiuoklė VW|Audi| Skoda Dirbti Su VVDI2 k518ISE I80

OBD VAG pagalbininkas iki VAG transporto priemonės (V-W, Au-di, Sk-opv su 4 IMMO) , jūs galite greitai gauti immo duomenis per 3-5 minutes, prijungę interneto ( laikas priklauso nuo tinklo būsenos ar naudotojų skaičius), kuri yra paprasta naudoti, padės sutaupyti laiko ir išvengti rizikos, demontavimas, prietaisų skydelyje.

Ji turės raktą internete skaičiavimo prietaisas su viena nemokama žetono už jus.Pls Susisiekti Su Mumis Dėl Programinės Įrangos Ir Daugiau Žetonų.

Kaip žinoma, prieš OBD VAG pagalbininkas yra išleistas, kai V-W, Au-di, Sk-opv su 4 IMMO reikia pridėti naujų klavišus (arba) programa, nauja klavišus, kai visi raktai pamesti, nė vienas iš VVDI2 AVDI, AP PRO, Lonsdor K518 gali skaityti immo duomenis.Ar veiklos vykdytojas privalo išardyti prietaisų skydelio įgyti immo duomenis.

OBD VAG Pagalbininkas Funkcijas:

1: Parama A4L Q5 (visos kortelės 754C/J tipo)

2: gali būti naudojamas V-W, A-upi, Sk-opv, padaryti raktų (net tada, kai visi raktai prarastas) ir 4

kartos hodometro rodmens korekcija.

Pavyzdžiui, 35XX klavišą visi prarado 873B 24C64 tipas klavišą visi prarado arba naujas modelis 95320.

3:gali pridėti klavišą MQ-B JONO SŪNUS prietaisų skydelio (ne remti klavišą visi prarado )

4.Naujas PASSA-TT-MQ-B klavišą, visi prarado.

5.Paramą gauti BC-M2 anti-theft duomenys internete A6 A7 A8 Tou areg P hideon su 5 immo.

Pastaba: 4-osios kartos immo duomenų ir MQB duomenys palaiko naujausias populiariausių VAG raktas programuotojas rinkoje.

Kada naudoti OBD VAG pagalbininkas?

1. Dėl VAG transporto priemonės su MQB immo, jei immo duomenys negali būti skaityti, galite pabandyti naudoti OBD VAG pagalbininkas, bet gali dirbti naujų klavišus (Pvz., "Johnson Controls" klavišą, pridedant, pavyzdžiui)

2. Jei A4L Q5 negali būti tiesiogiai skaityti BCM2 duomenis, ir rodyti duomenis ilgis klaidos, OBD VAG pagalbininkas gali būti naudojamas apskaičiuoti BCM2 duomenis.

3. Jei jums gauti visus mygtukus, prarado bet kokį 2014 m. A6 A7 A8 Touareg, PHI DEON su 5 immo sistemą, galite naudoti OBD VAG pagalbininkas internete apskaičiuoti BCM2 duomenis, tada dirba kartu su VVDI2 , Lonsdor K518 ir kt užprogramuoti klavišą.

Pastaba: Prieš naudojant OBD VAG pagalbininkas, prašome įsitikinkite, kad automobilio info nėra pažeista ir transporto priemonės būklė yra teisėtas, kitaip immo duomenys negali būti apskaičiuojama.

1 VNT VAG Pagalbininkas Vienas ženklas

Medžiagos Tipas Plastikiniai
Elemento Plotis 5inch
Elemento Aukštis 5inch
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Elemento Tipas Auto Raktas Programuotojas
Sertifikavimo CE
Programinės Įrangos Versija Naujas
Kilmės KN(Kilmės)
Galia 3
Prekės Svoris 0.2kg
Modelio Pavadinimas vag pagalbininkas
Aparatinės Įrangos Versija Naujas
Įtampa 12
elektroninis No
Prekės Pavadinimas ITCARDIAG
Elemento Ilgio 5inch

Parašyti atsiliepimą

OBD VAG Pagalbininkas Raktas Programuotojas V-W 4/5 Immo BCM2 IMMO|MQB|Johnson Duomenų Skaičiuotuvas VAG Automobilius Dirbti Su VVDI2 k518ISE

OBD VAG Pagalbininkas Raktas Programuotojas V-W 4/5 Immo BCM2 IMMO|MQB|Johnson Duomenų Skaičiuotuvas VAG Automobilius Dirbti Su VVDI2 k518ISE

Panašūs produktai