0.3 ml&0,5 ml Aukšto Slėgio Hyaluron Pen Ampulä-Galvos dėl Raukšlių Pašalinti Odos Atjauninimo Lūpų Kėlimo Lūpų Užpildas Grožio Produktai


Nauja prekė

€2.32

€4.64

-50%



Žymos: b prekės, prekės krepšys, prekės ženklo logotipas, grožio prekės, gamintojas batų, lama marškinėlius, prekės ženklo logotipas marškinėliai, 100 brand, prekės ženklo dizainas, prekės ženklo mados.

Hyaluronique pen Lūpų injekcijos Hyaluron pen Hialurono Injekcijos Pen Masažo Purkštukai Pen Rinkinys Raukšlių Kėlimo Lūpų Hyaluron

Produkto Aprašymas:

Tipas:Hialurono Rūgštis Pen

Ypatybė: Kraujagyslių Šalinimo, Odos Atjauninimo, Tamsius Ratilus, Raukšlių Valiklis, Svorio Netekimas, Drėkintuvai, Balinimas, Drėkintuvai,

Sertifikavimo:Medicinos CE / ISO13485 / RoHS

Medžiaga:316 Nerūdijančio Plieno ( profesionalūs medicinos nerūdijančio plieno )

Injekcijos tūris:0.01 ml~0.12 ml ( min 1 skalė rėmas yra 0.01 ml,jei norite žaisti 0.05,tada žemyn 5 kadrų iki 12 kadrų yra 0.12 ml didžiausių skalė yra nuo 0,3 ml )

Darbo Režimas:Aukšto Slėgio Dulkinimo

Matmenys:8.2*6.6*3.2 cm & 450g

Injekcijos gylis:3-4mm

Kas yra hyaluron pen?

Vandens mezoterapija yra švirkšti hialurono rūgštis į odą.Hialurono rūgštis yra drėgmės, 200-300 kartų, kiek turtingas, kaip vienas kūnas.Todėl, kad ji daro odą sklandžiai, minkštas, ryškių ir hidratuotas po injekcijos.Siekiant išlaikyti odos hidratuotas, ponios visada pasirinkti įvairių odos priežiūros produktus.Iš tikrųjų, odos priežiūros produktai, tik hidratas drėgmės įjungimo.Taip, kad per kai tie produktai negali giliai suteikia drėgmės odai.Kaip žinome, spuogų, raukšlių ir inelasticity atrodytų, jei odai trūksta drėgmės.Vandens mezoterapija bus išsprendžia visas problemas dėl nepakankamo drėgmės, pvz., gluosnių oda, spalvos dėmelių, raukšlių...Ir ji bus pateikti drėgmės dermos.Todėl vandens mezoterapija bus gerai veikia ant balinimas, drėkinantis ir atnaujinantis inelasticity.

Veikimo principas:

Pavasarį ir stūmoklio, kuri leidžia, esant slėgiui, greitai ir tolygiai intraveninius narkotikus po oda per skylę, kurių skersmuo 0,1 mm, o tai yra du kartus mažesnis, nei adatos storis suleisti!Padedant energijos mechaninių veiksmų, pavasarį ir specialių stūmoklio aparatai leisti, spaudimą, greitai, bet švelniai stumia narkotikų srautas per mikroskopinių skylę į poodinio audinio.Narkotikų yra absorbuojamas daug greičiau ir geriau nei su įvedus adatą, kurios buvo patvirtintas daugelyje tyrimų ir bandymų, atliktų įvairiose pasaulio šalyse.Idealus sprendimas tiems, kurie linkę į randus ir poodinio krešulių.

Privalumai Hyaluron Pen:

* Neskausmingas įpurškimas

* Injekcijos be adatų pašalina infekcijos riziką nuo adatos

* Nepalieka randų ir punkcija ženklai odos audinio su adata

* Greičiau ir geriau įsisavinti narkotikų

* Griežtai poodinės injekcijos - panaikinti riziką įsiskverbimo narkotikų į raumenis

* Greitai, lengvai ir saugiai

* Atskirų ir ekonomiškas dozavimas narkotikų

KU:

1.Klausimas: Kas yra įpurškiamas tūris ?

Atsakymas: injekcijos tūris yra 0.01-0.12 ml min masto 1 nuotrauka yra 0.01 ml,jei norite žaisti 0.05,tada žemyn 5 kadrų iki 12 kadrų yra 0.12 ml didžiausią mastą rodo 0.3 ml 2.Klausimas: Sveiki, ar galiu naudoti visų prekės ženklo užpildų, lūpų su šiuo hyaluron pen ?

Atsakymas: taip,galite naudoti visos prekės užpildų,pavyzdžiui, lieknėjimo veido grožio medicina,šalinimas, raukšlių grožio medicina,šalinimo juoda ratą grožio medicina,dudu lūpų grožis, medicinos ir t.t.

3.Klausimas: Tai tik forhyaluronic rūgšties ar gali hyaluron filler už tai ?

Atsakymas: Abu jie galėtų naudoti

4.Klausimas: Ką man reikia atkreipti dėmesį, kad per naudojimo procesas ?

Atsakymas: Pirma, kai intraveninius narkotikus,negali turėti gazas ranka,negaliu žaisti vertikaliai,reikia suimkite odos,approxed apie 90 laipsnių,tada vieną kartą slėgis,daug plaukų,saugiai ir greitai,secone,TURI atstumas 1cm tarp odos, kai švirkšti vaistų,nes raukšlių faktorius bus automatiškai skleisti 1,5 CM,todėl nereikia nerimauti, dalinis padengimas.Pastaba: Jei jūs negalėjo naudoti hialurono užpildų (arba) kitų grožio medicina), prieš,jūs ne geriau consultate kosmetologė.

Ypatybė :

Prekės pavadinimas:ampulä-galva

Tūris:0.3 ML

Adata Nemokamai Įpurškimo Sistema, Funkcija

1.Adata Nemokamai

Daug žmonių kenčia nuo adatų baimę.Mūsų Adata Nemokama Technologija sumažina adatos fobija su adata-nemokamai injekcijos.

2.Beveik Skausmas Nemokamai

Greitai injekcijos mažiau kaip 1/3 antra, micro angos ir automatinio pavasario slėgio, kad injekcijos su "SERA" beveik neskausminga

3.Greitai, paprastai ir saugiai

Naudoti yra labai paprasta.Jis gali būti naudojamas pacientams savarankiškai injekcijos, arba kiti asmenys gali administruoti injekcijos paskirtus vaistus.

4.Jokios Rizikos Adatų-stick Traumų

Jis pašalina adata-stick traumų, nes SERUMAI yra adata-nemokamai, taip sumažinant atliekų šalinimo išlaidos

Išvengiama Kryžminės taršos

5.Antgalis, adapteris yra sterilizuotas pagal gama spinduliuote:

jie yra vienkartiniai, taip panaikinant galimybę kryžminio užteršimo.

Darbo veikla:

Adata-nemokamai purkštuvas yra švirkščiamas spaudimo.Adata nėra naudojamas injekcijomis.Adata-nemokamai švirkštu švirkščiama naudojant super-stiprus specialusis pavasario forma skystis per ampule forma skystis.Kolonėlės įsigeria į odą ir yra purškiamas po oda.

Adata-nemokamai švirkštų Funkcijos: 1. Ne skausmas injekcijos metu; 2. Nuimkite adatos dūrio avarijos; 3. Pašalinti kryžius-įpurškimo 4. Ne rodyti induration po injekcijos; 5. Ne turi paraudimas ir kraujosruvos; 6. Ne turi pūliuoti; 7. Ar nėra nuotėkio; 8. Adata-nemokami švirkštai nereikia nuimti ir nuplauti, operacija yra paprasta ir lengva išmokti; adata-nemokami švirkštai yra mažas dydis ir lengvai atlikti, ir pacientams, turintiems regėjimo sutrikimų, taip pat galite naudoti.

Prekės Pavadinimas kemei
Funkcija Kovos Raukšlių, Pašalinti Raukšlių
prekės pavadinimas ampulä-galvos įpurškimas
dėl hialurono rūgšties pen už hyaluron pen
Funkcijos 2 lūpų kėlimo, dudu lūpų
Maitinimo Šaltinis Nėra
lūpų injekcijos lūpų užpildas
Tomas 0.3 ML
Kilmės KN(Kilmės)
Talpa 0.3 ml&0,5 ml
Funkcija 3 Kovos Raukšlių

Parašyti atsiliepimą

0.3 ml&0,5 ml Aukšto Slėgio Hyaluron Pen Ampulä-Galvos dėl Raukšlių Pašalinti Odos Atjauninimo Lūpų Kėlimo Lūpų Užpildas Grožio Produktai

0.3 ml&0,5 ml Aukšto Slėgio Hyaluron Pen Ampulä-Galvos dėl Raukšlių Pašalinti Odos Atjauninimo Lūpų Kėlimo Lūpų Užpildas Grožio Produktai

Panašūs produktai