BZB SS 32202 1x16 Minkštas Kryžiaus Ašis Creative Building Block Modelis Vaikai "PASIDARYK pats" High-tech Plytų Dalys Žaislas Geriausių Dovanų


Nauja prekė

€1.84

€2.63

-30%



Žymos: ss, blokuoti statyti, lego ss, konstruktorius magnetas, fallout kaukė, technologijų plytos, blokai didelės skardos, blokuoti, 1x16 plc splitter, plytos lego bat.

Pastaba!

Visi produktai buvo griežtai chromatines aberacijas, palyginti kokybės kontrolės, bet dėl skirtingų fotografijos apšvietimo, kampuočiai, monitoriai, skirtingų gamybos partijų, ir asmeniniai skirtumai spalvos supratimo, gali būti šiek tiek chromatinę aberaciją.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Produktai, mes teikiame tik pateikti pastato blokas dalys ir PDF elektroninių vadovai, neapima lipdukai, ir X dalis yra pažymėta žinynas, kuriame nėra taikoma nuostata.

Klientų aptarnavimas:

Labai svarbi!Jei gavote įsakymą, ir patikrinti ir patvirtinti, kad kai kurie blokai trūksta, prašome nesijaudinkite.Mes teikiame nemokamai keitimo paslauga.Jums tik reikia mums pasakyti skaičius arba vaizdą trūkstamas dalis ir trūkstamą kiekį.Mes išsiimti trūkstamą dalį kuo greičiau.Dalis jums.Yra daug rūšių statybiniai blokai, didelių duomenų, ir lengva padaryti klaidų.Prašome suprasti, kad sunku savo darbą.Jei esate nepatenkinti, prašome susisiekti su mumis, ar ne tiesiogiai, duoti blogas komentarus ar pateikia ginčus, visas problemas galima išspręsti pasitelkus komunikacijos.

Modelio Numeris 32202 1x16 minkštas kryžiaus veleno ldd 32202
Rekomenduojame Amžius 4-6y, 7-12y, 12+y
Lytis Unisex
Medžiaga Plastikiniai
Įspėjimas NO
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kita
Plastiko Tipas ABS
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Prekės Pavadinimas BZB

Parašyti atsiliepimą

BZB SS 32202 1x16 Minkštas Kryžiaus Ašis Creative Building Block Modelis Vaikai

BZB SS 32202 1x16 Minkštas Kryžiaus Ašis Creative Building Block Modelis Vaikai "PASIDARYK pats" High-tech Plytų Dalys Žaislas Geriausių Dovanų

Panašūs produktai