Naujas 100 Vnt Spalvotų Akrilo False Ilgai Karstą Nagai Netikri Nagai Visu Ilgai Baleto Nagų Dailės, Manikiūro Prancūzų Įrankiai


Nauja prekė

€1.55

€3.17

-51%



Žymos: xr "iphone" padengti grožio žvėris.

100vnt Saldainiai Spalvų Ilgai Ballerina Netikrą Nagai Natūralūs Karstą Paspauskite ant Netikrų Nagų Dailės Patarimai ABS Visiškai Padengti Nagų Dekoro Manikiūro Pavadinimas: prancūzų Baleto Netikrus nagus, Spalva:Balta,Raudona,Geltona,Rožinė,Mėlyna,Juoda,Oranžinė,Saldainiai Medžiaga:Akrilas Kiekis: 100vnt/set ar 20pcs/set Stilius:prancūzų Baleto,Karstą vinis, grožio vasarą,Mados seksualus komplektą sudaro: 20pcs Nagų Patarimai Pastaba: 1.Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2.Dydis išmatuotas rankiniu būdu, ir ten bus 0,5-1mm nuokrypis.Apie produktą: Kokybės Garantija Neteisingų nagų patarimų, kaip pagaminti su tvirtos akrilo medžiagos, jokio kvapo, netoksiškas, kad jūsų kūnas ir nagai, teikia sveiką & jauki aplinka, kai jūs darote taip, nagų dailė.Pilnas draudimas Karstą Dizaino Karstą nagai yra paprasta byla, dažų ir taikyti.Jis atrodo natūralus ir gražus, turintis spalva be skiriamojo arba sluoksniais, todėl jūsų patarimai stebuklinga ir stilingas.

Mes priimame kreditinės kortelės WebMoney WM TT Western Union Qiwi piniginėje, ir t.t.Pirkėjas turi atsakinga už visų mokesčių ar muitų, kurie moka jų vietos valdžios, jei nėra jokių mokesčių.

Jūsų Pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis tikslas, ir jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Mes norime, kad mūsų klientai būtų 100% patenkintas savo užsakymą.

Gavę elementą ir patenkinti produkto, prašome skirkite laiko palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.Mes palikti 5 Balai DSR atsiliepimą apie jus.

Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis el. paštu arba messageand mes padarysime viską, kad ją išspręsti.

Nepalikite neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, be jokio ryšio su mumis.

1)Jei jūsų produktas yra rodomi kokybės problema , pls fotografuoti mums patikrinti, po patikrinimo, mes išsiųsti jūsų sklypo ar visiškai grąžinti pinigus.

2)Jei jūsų sklypas yra pamestas ar nėra gauta per 60 darbo dienų, mes išsiųsti jūsų sklypo ar visiškai grąžinti pinigus.

3 ) Jei esate nepatenkinti su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų , mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

1)Už didmeninės prekybos, mes siūlome dicount, jei jums susisiekti su mumis prieš jūsų mokėjimo

2)dropp laivybos, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus, jei jums tai nepatinka.

Jei jums patinka mūsų produktus, prašome pridėti mano parduotuvė jūsų "mėgstami" sąrašą.

Jei turite kokių nors problemų, prašome palikti žinutę mums ,mes pasistengsime atsakyti jūsų elektroninio pašto per 24 valandas, ir taip pat darome viską, kad išspręsti jūsų problemą.

Tipas Visą Nagų Patarimai
Naudojimas Manikiūro, Salonas Patarimai, Kaip Sukurti
Kiekis 100vnt
Medžiaga Akrilo
2 funkcija Pusė Akrilo UV Gelio Netikrų Nagų Dailės Patarimai
Produktas Nagų Patarimai UV Gelio False prancūzų Akrilo
Funkcija 1 Ilgai Ballerina Neteisingų Nagų
Prekės Pavadinimas Limegirl
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Pilnas draudimas neteisingų nagų patarimai
dydis Long Ballerina
Nagų Plotis Kaip nuotraukoje
Prašymas Pirštas
Elemento Tipas False Nagų
Nagų Ilgis Kaip nuotraukoje

Parašyti atsiliepimą

Naujas 100 Vnt Spalvotų Akrilo False Ilgai Karstą Nagai Netikri Nagai Visu Ilgai Baleto Nagų Dailės, Manikiūro Prancūzų Įrankiai

Naujas 100 Vnt Spalvotų Akrilo False Ilgai Karstą Nagai Netikri Nagai Visu Ilgai Baleto Nagų Dailės, Manikiūro Prancūzų Įrankiai

Panašūs produktai