Apyrankės 2021 NAUJAS Mados temperamentas Dvigubo Sluoksnio Širdies Krištolo Apyrankė Moterų Dalyvavimas Vestuvių Papuošalai valentino dieną


Nauja prekė

€1.05

€4.21

-75%



Žymos: xr iphone magnetic sheath.

Mados Dvigubo Sluoksnio Širdies Krištolo Apyrankė Moterų Dalyvavimas Vestuvių Papuošalai

produkto savybės: Svoris: Apie 6 g

Spalva: Aukso

Produkto veiksmingumas: Stilingas ir gražus, pridėti temperamentą

Tinka objektas: Tinka visoms moterims, ir vyrams

Medžiaga: Varis + Kristalas

Funkcija: Pagamintas iš aukštos kokybės lydinio medžiagos.

360 ° nėra miręs kampo šlifavimo tvarkymo.

Naudoja viršuje metalų dengimo technologija.

Priežiūra lydinio papuošalai: Alloy jewelry, kaip ilgai, kaip tinkamą techninę priežiūrą, siekiant užtikrinti, kad rungtynės yra vis dar ryškus, kaip naujas.Šio tipo papuošalų nereikalauja labai brangus, vandens susilaikymas, dėl išlaikymo, kaip ilgai, kaip jis išvengia rūgščių ir šarmų ir drėgmės.

Drėgnoje aplinkoje, apima: maudytis, ne dėvėti, kai skalbimo veidą, ne, dėvėti, kai prakaitavimas daug, džiovinimas, sausa medžiagos skiaute. * prieš padėdami; desikantas turėtų būti įdėti į papuošalų dėžutę, kurioje papuošalai yra pateikti; papuošalai turi būti įdėti į laiką, kai modeliavimas papuošalai yra dėvėti Lauke.

1. Juvelyriniai dirbiniai yra dažnai keičiami.To paties papuošalo turėtų būti dėvėti ilgą laiką.Ypač karštą vasarą, papuošalai danga yra linkusi erozijai dėl ilgalaikio sąlyčio su prakaitu, todėl jis yra gera parengti keli gabaliukai papuošalai dažniau keisti.

2. Kontakto su cheminėmis medžiagomis, papuošalai yra lengvai pažeidžiami.Aromatai metu maudytis, chloro plaukimo, ir druska, jūros, bus sukelti korozijos ženklų papuošalai, implantavimas, todėl visi priedai turėtų būti pašalintas prieš maudymosi arba baseinas.

3. Susidūrimo yra lengvai subraižyti, parduotuvės, atidžiai nesutampa juvelyrika, turėtų būti išsaugotas originalus maišelis arba pateikti atskirą nedidelį langelį, papuošalų dėžutės, turėtų įdėti desikantas, ir turėtų būti vengiama Rub vieni kitus ir nuvalykite gėlių paviršiaus.

4. Laikas nuo laiko valyti papuošalai naudoti minkštą šepetėlį, nuvalykite paviršių papuošalai, taip, kad papuošalai pašalinti paviršiaus dėmes.

Yra:

1PC Apyrankės

Grandinės Tipas /
Du pora apyrankę magnetas
Lytis Moteris
Stilius MADINGA
Kilmės KN(Kilmės)
PENKI grandinės apyrankė
Funkcija Nėra
Prekės Pavadinimas OTOKY
Medžiaga Crystal
apyrankė 9 apyrankė femme
Apyrankė 8 apyrankė homme
KETURI grandinės apyrankė
TRYS pora apyrankės mėgėjams
Metalų Tipas Vario, Nėra
Užsegimas Tipas OMARAS
VIENAS Pora apyrankės
Apyrankė 7 apyrankė su "word"
Nustatymo Tipas Bezel Parametras
ŠEŠI apyrankė skirta moterims
Apyrankės Tipas Grandinės & Nuorodą Apyrankės
Formos\modelis Širdį

Parašyti atsiliepimą

Apyrankės 2021 NAUJAS Mados temperamentas Dvigubo Sluoksnio Širdies Krištolo Apyrankė Moterų Dalyvavimas Vestuvių Papuošalai valentino dieną

Apyrankės 2021 NAUJAS Mados temperamentas Dvigubo Sluoksnio Širdies Krištolo Apyrankė Moterų Dalyvavimas Vestuvių Papuošalai valentino dieną

Panašūs produktai