Unikalių dovanų dėžutėje. pasagos derliaus pasagos metalo amatų ir meno namų puošybai didelis pasagos formos magnetas


Nauja prekė

€3.00



Žymos: mini dekoratyvinės dėžutės, skalbimo patalpa ženklas, hanna barbera, data rašalo, fredis kriugeris, marshmallow kaukė, dj zefyrą, pasagos dekoro "pasidaryk pats", madinga meno, 10000 gaus magnetas.

Laimingas pirkinių!

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes išsamią užsienio prekybos bendrovė įtraukti suvenyrai ir amatų R & D, gamybos ir pardavimo.

Mes turime visą mokslo kokybės valdymo sistemą,ir mūsų vientisumą, stiprumą ir kokybę pripažino, daug klientų.

Mūsų gaminiai yra įvairios rūšies mados dizaino ir geros kokybės .Mes nuoširdžiai tikimės, kad naujų ir senų klientų iš viso pasaulio su mumis bendradarbiauti .

Gausite geriausius produktus už mažiausią kainą.

Pristatymas

1. 1. Mes paprastai naudoti China post " oro paštas / E-pack ir Rusijos oro paštu siųsti prekes į daugumą šalių visame pasaulyje su nemokamas pristatymas.Išskyrus tuos atvejus, kai nuotolinio šalių ir plotas.

2. Kinija paštu oro paštu, turi 15-30 dienų atvykti, El. paketas turi 15 darbo dienų ir Rusijos oro pašto poreikių 30 darbo dienų.Bet dėl atstumo, iš įvairių šalių ir kitose srityse.Jis gali prireikti daugiau laiko.

3. Mes taip pat gali suteikti DHL paslaugos nuo durų iki durų " pristatymą.Kuris paprastai reikia 5-7 darbo dienas su jumis susisiekti.Jei jums reikia šios express prašome pasirinkti, ir mokėti krovinių.

4. Jūsų prekės bus išsiųstos per 1-3 dienas, o pinigai yra patvirtinta

DUK:

Q:aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

A: Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome siųsti laišką į mus, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Q:ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

A: Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje.Jūs galite patikrinti, kad URL yra čia:http://pasaulio.cainiao.com/detail.htm?mailNoList=RU704611801CN&spm=a3708.7860688.0.d01

Q:Ar šis produktas ateiti su mažmeninės pakuotės?

A: Mes turime paskelbė pakavimo išsamiai aprašo kiekvieno produkto, prašome patikrinti jį, ačiū!

Atsiliepimai

1. Jei prekes gavote ne tą patį aprašymas orhave bet kokybės problema prašome pasiūlyti įrodymų.Mes jums dar vienas naujas prekes jūsų kitą, kad arba mes galime suteikti jums pakankamai grąžinti

2. Mes ieškovas 100% klientų pasitenkinimo, todėl jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Prašome patvirtinti, kad ir mums duoti puikių atsiliepimų, kaip greitai, kaip jūs gavo prekes.Labai ačiū!

3. Jeigu manote, kad mūsų produktai nėra prekės arba nepatinka tai nedelsdami susisiekite su mumis, mes suteiksime jums tinkamą sprendimą.

Temos Raidės
Prekės Pavadinimas ŽAVESIO SAULĖS
Medžiaga Metalo
Stilius Antikos Imitacija

Parašyti atsiliepimą

Unikalių dovanų dėžutėje. pasagos derliaus pasagos metalo amatų ir meno namų puošybai didelis pasagos formos magnetas

Unikalių dovanų dėžutėje. pasagos derliaus pasagos metalo amatų ir meno namų puošybai didelis pasagos formos magnetas

Panašūs produktai