Lenktynių TC10 Ne RTR su Varantys Padangos 1/10 4WD Touring Automobilių Kelių Automobilio Rėmo Rinkinį "PASIDARYK pats" Priedai Komponentas


Nauja prekė

€58.35

€72.94

-20%



Žymos: rc, airsoft, 360 kaskadininkų automobilių, iškirpti stiklo, katerių stiklai, 4wd arduino automobilį, dviračių sneaker, arduino, automobilinis rinkinys, 4wd arduino, automobilių kelių.

Lenktynių TC10 Ne RTR su Varantys Padangos 1/10 4WD Touring Automobilių Kelių Automobilio Rėmo Rinkinį "PASIDARYK pats" Priedai Komponentas LENGVA ĮDIEGTI: RC variklio laikiklis rėmo yra aukštos kokybės, patogus jums surinkti, ji yra paprasta naudoti, ir ji suteikia jums daug malonumo.

GERUS REZULTATUS: Variklio laikiklis yra stabilus ir tvirtas, kuris gali nustatyti, kad motorinių pat užtikrinti saugaus vairavimo ir automobilio.

IŠLAIKYTI STABILIĄ: Variklio laikiklis yra stabilus ir tvirtas, kuris gali nustatyti, kad motorinių pat užtikrinti saugaus vairavimo ir automobilio.

SAUGU ŽAISTI: 4 amortizatoriai sumažinti kratytis ir guzas modelio automobilių vairuojant.Ir plastiko važiuoklė apsaugo nuo įbrėžimų sukelia netikėtų avarijų.

Medžiaga:Kompozicinės medžiagos

spalva:juoda

Pakuotės Turinys:

1 * RC Automobilių Kadrų Rinkinys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Medžiaga Metalo, Composite Material
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Transporto Priemonių Nuotolinio Valdymo Žaislai
RC Dalys, Acc Servo Priedai
Atnaujinti PartsAccessories rc automobilio rėmas
Nuotolinio Valdymo PeripheralsDevices Imtuvai
Ratų bazė Varžtai
Sertifikavimo Nėra
Įrankis Prekes Asamblėjos Kategorija
Transporto Priemonės Tipas Automobiliai
Visi Varantieji Ratai Atributai Surinkimas
Rekomenduojame Amžius 4-6y, 7-12y, 12+y

Parašyti atsiliepimą

Lenktynių TC10 Ne RTR su Varantys Padangos 1/10 4WD Touring Automobilių Kelių Automobilio Rėmo Rinkinį

Lenktynių TC10 Ne RTR su Varantys Padangos 1/10 4WD Touring Automobilių Kelių Automobilio Rėmo Rinkinį "PASIDARYK pats" Priedai Komponentas

Panašūs produktai