Naujas SS Elektros M249 Mašina 1588PCS Raudona ir Žalia MP5 Lengvasis 788PCS Ginklai Statyba Blokai, Plytos Kūrybos "PASIDARYK pats" Žaislas Vaikams


Nauja prekė

€69.27

€115.45

-40%



Žymos: lego ss, pistoletas, m1 žiūrėti, mp5 player, pistoletas m249, metalo replika ginklą, liger zoid, karinės lego ginklą, blokuoti, pistoletas lego.

Sveiki atvykę į didmeninių klientų: ● Medžiaga:ekologiška ABS plastiko.Nekenksmingas chirldren sveikatą. ● Blokų Skaičius: Žiūrėkite paveikslėlio aprašymą ● Būklė: 100% visiškai Naujas, Fabrikas Tiesioginio Pardavimo ● Pakavimo Sąrašas:Blokai + Knygos Instrukcija Produkto siųsti:TNT,UPS,DHL Mezgimojoga.lt Logistikos!gaminio dydis / dalelių: Kaip nuotraukos rodo, Pristatymo laikas: apie 1 ~ 2 savaites! ● Amžius:≥6 metai ● spalvomis modelius daro pastatas dar labiau intuityvus. ● Pakuotės:Nr. pradinį langelį, jei norite, originali dėžutė,susisiekite su mumis!Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų "Pageidavimų Sąrašą" Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo "Parduotuvėje Sąrašą"

Mokėjimo Būdai Yra daug mokėjimo būdų galima rasti Mezgimojoga.lt, tokių kaip Alipay, kredito korteles,realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.Prekių Pristatymas Ir Įteikimas Prekės bus išsiųstos per 3~7business dienų po visiško apmokėjimo gavimo.Mes laivas visame pasaulyje su vienodo dydžio pristatymas per China Post Oro,Honkongo Oro paštu.šis tarptautinis užsakymą gali užtrukti ilgiau atvykti, Paprastai shippment, kad visame pasaulyje naudojama imtis 8 25 darbo dienas, išskirti, Šeštadienis & Saulės. (priklausomai nuo muitų ir laiką, pvz., Kalėdinis paštas, vėlavimai ir pan.).Mes taip pat gali būti express post by EMS(8-20 dienomis), arba UPS(8-15 dienomis).Kaina yra aukštesnė nei standartinių pašto, apie$ 20 ar didesnis.Jei norite paštu EMS arba UPS, prašome susisiekti su mumis.Kokybės Įsipareigojimas: Mūsų internetinė parduotuvė parduoda platų produktų asortimentą, ir mes garantuojame, kad mūsų produktai atitiks šiuos bendruosius kokybės standartus: 1)Tiksli Informacija & Aprašymai Mes tiekimą produktų, kurie yra funkcijos, funkcionalumas ir specifikacijos atitinka aprašymus ir pakuotės.Mes siekiame pateikti vartotojo vadovus ir aiškios instrukcijos padorus anglų kalba. 2)Standartų Atitikties Esame atsargūs, kad tik parduoti produktus, kad atitiktų bendrosios galios, saugumo ir othestandards.Kontaktinė Informacija: Prašome susisiekti su mumis TradeManager Q: Kodėl jūsų kainos ir taip mažos, yra šios kokybiškas prekes ir nauja?A: TAIP, jūs mokate GAMYKLOS KAINĄ!Parduodame naują prekės tiesiai iš gamyklos Azijoje.Štai kodėl mūsų kainos yra labai konkurencingos.Siekiant išlaikyti kokybės kontrolės mes asmeniškai tikrinti kiekvieno elemento, iki išsiuntimo.Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti. 1.Mes garantuojame 100% klientų pasitenkinimo.Jei jūsų prekės nėra aprašyta ar klaidingas, kai jūs jį gauti, atliksime už jus be jokių papildomų mokesčių. 2.Mes garantuojame, kad mūsų produktai yra visiškai naujas, oficialus ir pirmos klasės kokybės.Atsiliepimai: Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

Amžius > 6 metų
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Įspėjimas no
Kilmės KN(Kilmės)
Brūkšninis kodas No
Sertifikavimo 3C
Plastiko Tipas ABS
Tipas Blokai
Medžiaga Plastikiniai
Plastiko Bloko Forma Savaiminio Fiksavimo Plytos
3C Sertifikatas
Modelio Numeris 86004, 86005, 86006
Lytis Unisex

Parašyti atsiliepimą

Naujas SS Elektros M249 Mašina 1588PCS Raudona ir Žalia MP5 Lengvasis 788PCS Ginklai Statyba Blokai, Plytos Kūrybos

Naujas SS Elektros M249 Mašina 1588PCS Raudona ir Žalia MP5 Lengvasis 788PCS Ginklai Statyba Blokai, Plytos Kūrybos "PASIDARYK pats" Žaislas Vaikams

Panašūs produktai