30cm Modeliavimas Mergina Multi Kilnojamojo Sąnarių Lėlės Multi-Bendras Moppet Su Permainingi Makiažas, Suknelė BJD Lėlės Mergaitėms Žaislas


Nauja prekė

€2.09

€3.03

-31%



Žymos: lėlės troll, neil bjd, 16 suknelė, 13 bjd doll, amerikiečių lėlės, bjd nuotrauka, latų balta, bjd doll vaikas, matrioska, bjd doll berniukas vyras.

Kulka Taškų:

1、Šiltas Įmonė: galite pasirinkti modeliavimo lėlės lydėti savo vaikus, žaidžiant kartu, ir sleep su jais.Be to, jie gali suknelė lėlės, pagal jų pageidavimus.Vaikų pasaulis, ji gali skatinti savo vaizduotę.

2、Tikroviškos Lėlės: lėlė turi gera liesti jaustis ir gražus veidas.Galvos ir galūnių gali būti pasukti, ir jūs galite padaryti savo atsisėsti ir atsigulti.Drabužiai ant jos galima išimti ir išskalbti, taip pat galite įsigyti kitų drabužių jos.

3、Konkrečią paskirtį: Tai multi-bendras lėlės yra labai tinka kaip gimtadienio dovanos, Naujųjų Metų dovanos, šalis, dovanos ir kitos šventės dovanas jūsų vaikams.Tai padeda sukurti pasaulį vaikams, kuris yra pilnas įdomus, vaizduotę ir kūrybiškumą.Jūs taip pat galite skatinti vaikus išreikšti savo jausmus ir emocijas ir sukurti draugišką asmenybė.

4、Saugi Medžiaga: modeliavimas mergina lėlės yra pagaminti iš ne-kvepalų ir skalbti vinilo, kuris yra minkštas, sklandžiai, ekologiškas ir nekenksmingas vaikams.Jei lėlės tampa nešvarus, nuvalykite jį drėgnu skudurėliu.Lėlės drabužių, taip pat gali būti mašina-nuplauti arba ranka plauti, ir kokybė bus beveik taip pat gerai kaip ir anksčiau.Juoda plaukai yra implantuoti ranka, todėl jūs galite naudoti savo vaizduotę, kad pakeisti savo šukuosena.

5、Puikus Dydis: modeliavimas mergina lėlės-komplektą įeina 31.75 cm/ 12.5 juoda lėlė, mielas drabužių ir lankelis, kuris yra lengvai atlikti.

Aprašymas:

1. Geometriniai Modeliai: Multi-Bendras lėlė su retro geometrinių raštų, kuris yra populiarus tarp vaikų.Patikėkite, jūsų vaikai bus meilė šią naują stiliaus lėlės.

2. Rūpintis Kūdikių: Vaikai gali rūpintis lėlės, kaip prižiūrėti tikras kūdikis, ir pradeda patirti džiaugsmą ir jaudulį, suteikti kūdikiui daug meilės ir priežiūros, tiesiog jausmas, kaip mama ar tėtis.

Specifikacija:

Pavadinimas: Modeliavimas Mergina Lėlės

Dydis: apie 31.75 cm/ 12.50 į

Pakavimo sąrašas:

1*Modeliavimas Mergina Lėlės

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Baterija Kita
Rekomenduojame Amžius 7-12y, 4-6y, 12+y
Įspėjimas no
BJD/SD Požymis lėlė
Sertifikavimo Nėra
Temos Profesijos
Mfg Serijos Numeris Mados
Matmenys 12.5 colių
Tipas MADOS LĖLĖS
Prekės Pavadinimas MezoJaoie
Elemento Tipas Lėlės
Savybės Mini
Sąlyga Akcinė Straipsniai
Forma Kita
Modelio Numeris mergina lėlės
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

30cm Modeliavimas Mergina Multi Kilnojamojo Sąnarių Lėlės Multi-Bendras Moppet Su Permainingi Makiažas, Suknelė BJD Lėlės Mergaitėms Žaislas

30cm Modeliavimas Mergina Multi Kilnojamojo Sąnarių Lėlės Multi-Bendras Moppet Su Permainingi Makiažas, Suknelė BJD Lėlės Mergaitėms Žaislas

Panašūs produktai