50PCS Aromaterapija Žvakės Tortas Šokolado Pelėsių PVC Plastikinis lapelis Pakuotės Dėžutė Skaidri 6 Širdis "PASIDARYK pats" Formos Parafinas Dėžutę


Nauja prekė

€13.10

€25.68

-48%



Žymos: dėžutė popieriaus, kaukolės dėžutė žvakė, pelėsių silicio, candle box packaging, lauke macaron, lauke packag, pasakų pelėsių, candle vessel, pakuotės, dėžutės, žvakės, urmu, kieto plastiko lapas.

50PCS Aromaterapija Žvakės Tortas Šokolado Pelėsių PVC Plastikinis lapelis Pakuotės Dėžutė Skaidri, 6 Širdies Formos Parafinas Dėžutę

Funkcijos: 1. Dydis Informacija: Labai tinka padaryti visų tipų vašku arba muilu.Kiekvieną rinkinį turi 50PCS.Kiekvieną apversti pelėsių yra apie 4.45 x 2.95 x 1 colio, iš viso 6 kubeliai, ir kiekvienas širdies formos yra apie 1 x 0.9 cm.

2. PVC Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės PVC, jis gali turėti vaškas, aukštos kokybės, ekologišką, sveiką ir beskonis.Temperatūra šių vaškas pelėsių yra kaip aukštas, kaip 150℉.Jis nesąveikauja su vašku ar dažų, ji taip pat neturi įtakos kokybės vaškas blokas.

3. Ilgas tarnavimo laikas: žvakių liejimo yra gerai padaryta ir turi ilgą tarnavimo laiką.Tai nėra lengva sugadinti po įprasto naudojimo.Ji gali būti pakartotinai naudojamas, kad ji turi didesnę vartojimo vertę.

4. Ilgaamžė Medžiaga, Vaško Lydymas, Pelėsiai: Atsižvelgiant į tinkamumo vartoti terminą, mes padidėjo plastiko storis 0,5 mm, kad jis taptų patvarus, lengviau atskirti, sandariai uždarytas ir nėra nuotėkio, siekiant užtikrinti formą vaškas blokas ir išlaikyti tekstūros.

5. Puiki Veiklos: Atlikti visų tipų vašku arba muilu "PASIDARYK pats" projektai namuose.

Techniniai duomenys:

Dydis: apie 20.5*7.5*2.5 cm/8.07*2.95*0.98 colių

Medžiaga: PVC

Pakavimo Sąrašas:

Aromaterapija Žvakės Pelėsių*50

Rinkinys Tipas No
Medžiaga PVC
Tipas Didmeninės No
Modelio Numeris Žvakė Pelėsių
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

50PCS Aromaterapija Žvakės Tortas Šokolado Pelėsių PVC Plastikinis lapelis Pakuotės Dėžutė Skaidri 6 Širdis

50PCS Aromaterapija Žvakės Tortas Šokolado Pelėsių PVC Plastikinis lapelis Pakuotės Dėžutė Skaidri 6 Širdis "PASIDARYK pats" Formos Parafinas Dėžutę

Panašūs produktai