HappyModel CrazyF4 ELRS AIO 5in1 Skrydžio duomenų Valdytojas Built-in 900MHz ExpressLRS ELRS RX BLHELIS 5A 200mW už FPV Tinywhoop Drone


Nauja prekė

€54.70



Žymos: mobula7, tini rėkauti drone, anglies drone rėmelį, power track, cinewhoop, drone antgalis, drone garsiakalbis, antenos fpv, r9, siųstuvas, skirtas quadcopter.

Pirmasis Pasaulyje AIO 5in1 rėkauti skrydžio duomenų valdytojas built-in Expresslrs imtuvas išeina dabar.Šis F4 skrydžio duomenų valdytojas built-in 5A esc, VTX, OSD, aukštos kokybės 900MHz expresslrs imtuvas, tai geriausias 1S Ilgo Nuotolio ir Tinywhoop.

Pirmasis pasaulyje AIO integruota F4 skrydžio valdiklis su integruota 900MHz ExpressLRS imtuvas buvo pradėta.Skrydžio duomenų valdytojas sujungia Dshot esc, 5.8 GHz 40ch analoginio vaizdo perdavimo, ELRS 900MHz imtuvas ir Betaflight OSD.Ultra-mažas dydis, ultra-long nuotolinio valdymo atstumas Pagerinti problema trumpą atstumą originalus integruotas skrydžio valdymo SPI imtuvas.Tuo pačiu metu, skrydžio duomenų valdytojas yra taip pat labai tinka 1S ilgo nuotolio lėktuvas.Pavyzdžiui, kai naudojamas ilgą atstumą orlaivių, galite atjungti Smartaudio borto vaizdo perdavimo ir prijungti prie GPS, kad UART2.

Susieti veiksmus:

1. Galia skrydžio duomenų valdytojas per USB jungtį.Įdėjus USB pirmą kartą, atjunkite USB kuo imtuvo LED skrydžio duomenų valdytojas išeina.Kartoti operaciją vieną kartą, imtuvas šviesos DIODAS pradės mirksėti du kartus po USB prijungtas trečią kartą, o tai reiškia, kad laive ELRS imtuvas pradeda susieti režimu.

2. Po ES915TX modulį, arba "PASIDARYK pats" 2.4 G ELRS imtuvo modulis ir OpenTX nuotolinio valdymo pultas yra teisingai prijungti, kopijuoti ELRS.LŽŪU failą iš SD kortelės, nuotolinio valdymo pultas, katalogas SD Kortelę/Scripts/įrankiai ir tada paleisti ELRS.LŽŪU Įpareigoti Atlikti operaciją.

3. Po privalomas yra sėkmingas, LED, imtuvas taps pastovus ir telemetrijos signalas gali būti gauta tuo pačiu metu.

4. Reikšmė imtuvo LED būsena: LED yra visada ir nurodo, kad sąsaja yra sėkminga, ar ryšys ir bendravimas yra normalus, dviguba LED mirksi rodo, kad imtuvas yra susieti valstybės, ir LED mirksi lėtai rodo, kad siųstuvo signalas, negali būti gautas.

Techniniai duomenys:

Skrydžio duomenų valdytojas

MCU:STM32F411CEU6 (100MHZ, 512K FLASH)

Jutiklis: MPU-6000(SPI ryšys)

Originalus rėkauti dydis suderinama

Maitinimas: 1S baterija įvestis (DC 2.9 V-4.35 V)

Built-in 5A(kiekvienas) Blheli_S 4in1 ESC Dshot600 pasiruošę

Built-in Betaflight OSD(SPI Kontrolė)

Built-in 5.8 G VTX

Built-in S erial pagrindu ExpressLRS 900MHz imtuvas(915MHz arba 868MHz pasirinktinai)

Built-in 5V 1A BEC

Skrydžio duomenų valdytojas firmware tikslas: CRAZYBEEF4DX

Borto 4in1 ESC

MCU modernizuotos, kad EFM8BB21

Maitinimas: 1S LiPo/LiPo HVCurrent: 5A nuolat piko 6A (3 sekundės)

Paramos BLHeliSuite programuojamas

Gamyklos firmware: O_H_5_REV16_8.HEX

Numatytasis protokolas: DSHOT600

Borto Serijos pagrindu ELRS Imtuvas

Veikimo srovė: ~100Ma

Rx MK protokolas: CSRF

RF Dažnių pasirinktinai: 915mhz arba 868mhz(ES)

Antenos jungtis: IPEX4

Telemetrijos išėjimo Galia:

Firmware tikslas: Happymodel_RX_ES915RX

Imtuvas protokolas: CRSF

Galima surišti su Happymodel ES915TX , Frsky R9M ir "PASIDARYK pats" ELRS TX modulis(reikia flash tą pačią versiją ELRS firmware)

Firmware "flash" per Betaflight pass-through

Borto 5.8 g VTX

Išėjimo galia: 25mw~200mw keitimas

Dažnis: 40CH

Įėjimo įtampa: 3.3 V 5.5 V

Srovės suvartojimas: 300mA(tipas)

Dažnis: 5.8 GHz 5bands 40 kanalai(įskaitant Rasės juosta)Smartaudio pasiruošę

Borto įtampos ir srovės stiprumas amperais metrų parametrai

Voltmetras masto nustatymo 110

Srovės stiprumas amperais metrų apimties nustatymo 1175

Pririšimo procedūra:

1. Maitinimo CrazyF4 ELRS skrydžio duomenų valdytojas (Prijungti USB) , palaukite, kol RX LED išjungtas, nedelsdami išjunkite maitinimo (Atjunkite USB) , ir tada pakartokite aukščiau nurodytus veiksmus dar kartą.Kai RX yra įjungtas trečią kartą, LED šviesos pradės dukart flash, o tai reiškia, kad RX patenka į privalomą režimas

2. Įdėkite ES 915 TX modulis ar kitų "PASIDARYK pats" 2.4 G ELRS TX į savo OpenTX Radijo siųstuvas, ir pasirinkti Išorės RF mode CRSF protokolą, tada galite rasti ELRS meniu ir Radijo ryšio sistema (Reikia nukopijuoti ELRS.LŽŪU failą į SD-Kortelę įrankius pirmas), ir Įveskite į ELRS ir paspauskite [Jungiasi], RX LED remiantis Skrydžio duomenų valdytojas, bus gauti turi būti kietas, jei jungiasi sėkmingai.

3. Imtuvo LED būsenos reikšmę:

LED kieto reiškia, jungiasi sėkmingai arba Ryšys nustatytas ; LED dviguba blykste reiškia jungiasi režimas; LED blykste lėtai reiškia, kad nėra signalo, įsteigtas TX modulis

Pastabos: Don ' t antenos kištuką gauti ryšį su Varikliu lydmetalis smeigtukai, kitaip jis būtų sudegintas ESC.

Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
Medžiaga Composite Material
RC Dalys ir Acc Imtuvai
Kilmės KN(Kilmės)
Atnaujinti Dalys/Priedai Rėmas
Įrankis Prekes Glaistas klasė
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Rekomenduojame Amžius 12+y
Prekės Pavadinimas happymodel
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Nuotolinio Valdymo Pultelis
Sertifikavimo Nėra

Parašyti atsiliepimą

HappyModel CrazyF4 ELRS AIO 5in1 Skrydžio duomenų Valdytojas Built-in 900MHz ExpressLRS ELRS RX BLHELIS 5A 200mW už FPV Tinywhoop Drone

HappyModel CrazyF4 ELRS AIO 5in1 Skrydžio duomenų Valdytojas Built-in 900MHz ExpressLRS ELRS RX BLHELIS 5A 200mW už FPV Tinywhoop Drone

Panašūs produktai