Plaukų Clip Pjovimo Miršta Mediniai Miršta Tinka Bendra Mirti Pjovimo Mašinos į Rinką


Nauja prekė

€20.71

€34.52

-40%



Žymos: xs max telefono dėklas mielas.

【Pirkėjo pranešimo】

★Produkto specifikacijos:

Bendras storis pelėsių yra 16mm, lentos storis yra 12m, ir ašmenų aukštis 4mm.Tinka įvairių mirti pjovimo mašinos, paprastai naudojamos rinkos. (Įskaitant didelės kadrų ir sizzix mašinos)

★Produkto naudojimas:

Paprastai naudojamas odos amatai, scrapbooking, "PASIDARYK pats" rankų darbo ir pan.Ji taip pat gali būti naudojamas siekiant sumažinti kai kurių pelėsis ant bet kokios medžiagos, papuošti namai, baldai ir miegamieji, ir skatinti savo vaizduotę.

★Produkto savybes:

Jis gali sumažinti įvairių tipų medžiagas, tokių kaip: vizitinės kortelės, popieriaus, audinio, odos, magnetinio popieriaus ir kt.Pelėsiai gali priimti individualų modelių ir dydžių, jei necessry, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba! ! !

★ Pristatymo laiką:

Po to, kai jums pateikti užsakymo, mes laivas jį per 5-7 darbo dienas (išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas).Dėl pastaraisiais metais epidemijos, muitinės tikrinimai, oro sąlygos ir kitos priežastys, mes negali garantuoti, kad prekių pristatymo metu.Jei turite klausimų, kreipkitės į mane!

★Šiltas priminimas:

Prašome perskaityti gaminio dydis informacijos atidžiai prieš perkant.Jei jis yra ne dėl kokybės problemų, nr. grąžinimo ar keitimo yra priimtinas.Dėkojame už jūsų supratimą

Dėkojame, kad lankotės mano parduotuvėje.Geriausi linkėjimai!

Modelio Tipas Nereguliarus Pav.
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Plaukų Clip Pjovimo Miršta Mediniai Miršta Tinka Bendra Mirti Pjovimo Mašinos į Rinką

Plaukų Clip Pjovimo Miršta Mediniai Miršta Tinka Bendra Mirti Pjovimo Mašinos į Rinką

Panašūs produktai