Saldus Meilė Lipdukas Rinkinys,38 Desigsn Meilės Lipdukas Etiketės Scrapbooking,Paketas, Riebokšliai,Valentino,Vestuvės


Nauja prekė

€0.39

€0.42

-7%



Žymos: užrašų knygelė popieriaus mūrinis, medžiaga užrašų knygelė, skaidrus popierius, užrašų knygelė blokuoti, etiketės, plombos garantija, masės scrapbooking, užrašų knygelė popieriaus erdvė, plombos drabužių etiketės, popieriaus užrašų knygelė, dėžės scrapbooking, lipdukas, etiketė u.

Sveiki atvykę į Geriausią Sveikinimo Parduotuvė !Saldus Meilė Lipdukas Rinkinys,38 Desigsn Meilės Lipdukas Etiketės Scrapbooking,Paketas, Riebokšliai,Valentino,Vestuves ****PIRKTI DAUGIAU LIPDUKAI,JŪS sutaupysite DAUGIAU ****

***JEI JUMS REIKIA PIRKTI URMU UŽSAKYMO PLS TYRIMĄ su MUMIS ELEKTRONINIU PAŠTU*** Aukštos kokybės, visos spalvos, visos kraujuoja spausdinimo Įbrėžimams atsparus priekinis, lengva peel-and-stick atgal, Jie yra puikus visų rūšių projektus.Produkto: Meilė lipdukas rinkinys Skersmuo: 36mm x 20 vnt 30mm x 3 vnt 40mm x 15 vnt. Įpakavimas: 38 vnt/set Puikus Paketas, Riebokšliai, Amatų, Vestuvių ar Gimtadienio Stacionarių jei pirkti šią prekę siekti iki 3 daug , jūs gausite 10% nuolaida.Mūsų Scrapbooking Lipdukai gali būti puiki be jokių užrašų knygelė išdėstymas, kortelės, dovanų maišelis, dėžutė, ar kortelės.Šimtai prekių ženklų ir temas pasirinkti iš, įskaitant Dienoraštis lipdukai, kelionės lipdukai, vestuvių lipdukai, ir stamp stiliaus lipdukai - jūs įsitikinkite, kad rasti lipdukas stilius, kuris puikiai tinka jūsų popieriaus projektus.Mes tūkstančiai skirtingų dizainų ir dydžių.Rasti tik teisę lipdukas savo kūrybos išraiškų.

Gali laikytis bet, pavyzdžiui, tokių kaip lovos, veidrodžiai, puodeliai, penalai, stalai, rankinės ir pan...

Ipad/Ipod,Telefoną,Kortelę,Foto Rėmelis,Nešiojamojo kompiuterio,Fotoaparato,Sationery,Dabarties ir kt...

Gražus Reklaminių Straipsnių, Dovanos.

APMOKĖJIMAS:

1.Mezgimojoga.lt systerm priimti mokėjimo būdą įtraukti Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Mezgimojoga.lt ateityje.

2.Prašome naudoti įtraukti į krepšelį, jei jūs perkate ne mažiau kaip 2 straipsniai ir mokėti kartu. 3.Mezgimojoga.lt systerm bus patvirtinti mokėjimą reikia 1-2 dienos,siuntinių būtų tik išsiunčiamos po apmokėjimo praeiti, kad. 4.Jei jūs vis dar nežino, kaip jį sumokėti ,prašome spausti čia

PRISTATYMAS: 1.Nemokamas pristatymas politikos Kinija Paštu, Oro Paštu bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas,sekimo numerį bus teikiama.

2.Jei pirkėjas neprivalo prekes, nedelsiant susisiekite su mumis,tik mokėti papildomai, laivybos mokestis,mes jums pagal jūsų užklausa išsiųsta, jei per TNT, EMS, UPS, FedEx, DHL, S. F. Express".

3.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite klausimų apie laivybą.

GRĄŽINIMAS: 1.Jei esate nepatenkinti su jūsų sklypo,pls susisiekti su mumis 7 dienas nuo gavimo. 2.Grįžta priimtini tik tada, jei elementas yra nepanaudotų tai originali pakuotė.ATSILIEPIMŲ: 1.Jei gavote savo sklypo, prašome spauskite patvirtinti, kad gavo jūsų užsakymą. 2.Mes neprisiimame neutralus ar blogų atsiliepimų, jei turite bet kurį klausimą,pls susisiekti su mumis pirma, mes pasistengsime, kad geriausiai išspręsti problemą gerai. 3.susisiekite su mumis, jei turite klausimų.Apie Mus: Įsikūręs Longgang Miesto Wenzhou mieste, Kinijoje ,tai gerai žinote vieta, kuri specializuojasi Spausdinimo produktų,Popieriaus gaminiai,Plastikiniai gaminiai kinijoje.Longgang Miestas vadinamas Kinijos dovana miesto, Kinijos spausdinimo miestas.daugelis produktų, daug popieriaus gaminiai, plastikiniai gaminiai & print produktus iš mūsų produkcijos eksportuojama į visą pasaulį.

Medžiaga Popierius, Lipni popieriaus
Prekės Būklė nauja
Viename Rinkinyje 38pcs/box
Tipas Meilė Lipdukai
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Diemater Parodyta toliau
Modelio Numeris TZ135
Produktas Meilės Antspaudas Etiketės
Prekės Pavadinimas EN Sveikinimas
Idear Už Visų rūšių projektus

Parašyti atsiliepimą

Saldus Meilė Lipdukas Rinkinys,38 Desigsn Meilės Lipdukas Etiketės Scrapbooking,Paketas, Riebokšliai,Valentino,Vestuvės

Saldus Meilė Lipdukas Rinkinys,38 Desigsn Meilės Lipdukas Etiketės Scrapbooking,Paketas, Riebokšliai,Valentino,Vestuvės

Panašūs produktai