Nintendo Perjungti Tiesiog-Šokių 2020/2021 reikmenys JoyCons Valdytojas Raištį Reguliuojamas Elastinga Šokių Dirželis Riešo Juostos


Nauja prekė

€2.50

€3.73

-32%



Žymos: 8mm kino, joycon switch, rcm jig nintendo jungiklis, joycon, zelda, tiesiog šokių jungiklis, kreiptuką ps4, nintendo jungiklis odos, analog joystick, žaidimas wii.

modname=ckeditor

Nintendo Perjungti Tiesiog-Šokių 2020/2021 reikmenys JoyCons Valdytojas Raištį Reguliuojamas Elastinga Šokių Dirželis Riešo Juostos 1.Prieš shippping kiekvienos prekės bus išbandyta, gerai.Mes galime tai padaryti : 1,Kokybės kontrolė:Visi vaizdo žaidimas, atsarginės dalys turi būti išbandytos mūsų profesionalus QC komanda. 2,Pristatymo laikas: Švinas laikas yra 1 ar 2 darbo dienas. 3 Po paslaugos:laikytis kokybės pirmasis principas suteikiant prioritetą klientams. 4,Produkto modelis: Mes galime pasiūlyti visų rūšių atsarginių dalių ir priedų, pavyzdžiui, xbox360,Sony,Už Nindtendo ir pan. 5,Informacija: Mes pasidalinti naujausia informacija apie video žaidimą, atsargines dalis visų mūsų klientų. 7,Mes esame didmeninės ir mažmeninės tiekėjas vaizdo žaidimas, bent jau 11 metų, turime ilgametę patirtį.

Savybės:

Unikalus Dizainas: raištį buvo skirta Nintendo Jungiklis JoyCons, naudojamas populiariausių šokių žaidimas - JustDance2020,JustDance2019.

Tinka dauguma riešo dydžiai: Jis turi reguliuojamas Velcro dirželis, todėl jūs galite reguliuoti ilgį pagal dydį ant savo riešo.Ilgis du riešų yra skirtingas, vienas suaugusiųjų ir kitas vaikams.Paprasta ir patogu.

Atleiskite savo rankas: produktas sujungia valdiklis su šlapia danga ir riešo juostos paleisti savo rankas.Jums bus jaustis daugiau lengvai, laisvai ir malonus, o ne pavargę, žaidimo metu.

Lengva Naudoti: nereikia turėti JoyCons ranka, tiesiog įdėkite JoyCons grip, ir suveržkite pagal savo riešo, paleiskite savo žaidimą laisvai.

PS:

Jei jus domina kita žaidimo priedus arba norite didmeninė prekyba (20-50pcs) arba Lašas laivybos mūsų produktus , prašome susisiekti su mumis jaustis laisvai.

Švinas Laikas 1-3days darbo dienas
Funkcija Paramos Dropshipping
Modelio Numeris Nintendo Jungiklis Reguliuojamas Žaidimas Riešo Juostos Raištį
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
QC Kiekviena Išbandyti vieną
Suderinamos Prekės/Modelis nintendo
Tipas Už Nintend Jungiklis
Pardavimo Metodas Didmeninė ir mažmeninė ir Dropshipping
Kilmės KN(Kilmės)
Sekimo Numerį Registruota sekimo numerį
Prekės Pavadinimas Ispoofer
2 funkcija Spalvinga

Parašyti atsiliepimą

Nintendo Perjungti Tiesiog-Šokių 2020/2021 reikmenys JoyCons Valdytojas Raištį Reguliuojamas Elastinga Šokių Dirželis Riešo Juostos

Nintendo Perjungti Tiesiog-Šokių 2020/2021 reikmenys JoyCons Valdytojas Raištį Reguliuojamas Elastinga Šokių Dirželis Riešo Juostos

Panašūs produktai