Wireless Gamepad Voor Nintend Ngc Gc Voor Gamecube Valdytojas Voor Nintendo Jungiklis/PC/TV Box/PS3 Voor Kreiptuką Joypad


Nauja prekė

€10.16

€13.92

-27%



Žymos: 1 poliaus, 4 pozicijos valdymo ratuką, nintendo jungiklis controlers, odos xbox 360 fat, NINTENDO JUNGIKLIS, džiaugsmas con nintendo jungiklis, Kontrolės, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis, automobilio valdymo kompiuterį, kontrolės pc, atveju nintendo jungiklis.

Aprašymas:

Savybės:

1. Naujoji išvaizda NGC valdytojas yra belaidžio "Bluetooth" Įjunkite " valdiklį.Jei norite žaisti melee žaidimai ar "Nintendo" konsolės, žaidimai, tada šis produktas yra geras pasirinkimas.

2. Taikoma produktai: tinka Nintendo jungiklis žaidimų konsolės/jungiklis lite žaidimų konsolės/PC/TV box/PS3/Android

3. Ryšio metodas: parama "Bluetooth" ryšį, laidinis ryšys

4. Puikiai vartotojo patirtis: duomenų valdytojas yra integruotas vibracijos, dual analog valdikliu, ergonomiškas dizainas ir intuityvus mygtukų išdėstymą.

5. Aukštos klasės:

Ergonomiškas dizainas ir intuityvus mygtukų išdėstymo suteikti jums kontrolė ir tikslumas, jūs to vertos."Bluetooth" duomenų valdytojas "yra suderinama su "Nintendo" Jungiklis, žaidimų konsoles.Jis palaiko giroskopo ašies funkcija ir dvigubo poveikio funkcija dual varikliai.

Kaip naudoti (padalintas į du būdus: laidinė/belaidė)

Belaidį "Bluetooth" ryšį:

*Už jungiklis ir jungiklis lite:

1. Atidarykite Perjungti konsolės (Jungiklis Lite), "pasirinkite Valdiklis", o tada paspauskite "Keisti Rankena / tvarka";

2. Vienu metu paspauskite "home +" "B" mygtuką valdiklis, kol LED2 indikatorius mirksi greitai atleiskite mygtuką.Po 1-2 sekundes, jūsų jungiklis bus pora su signalo iš G1 valdytojas.Ir LED2 lemputė nustos mirksėti, LED1 indikatoriaus lemputė bus raudonai.Paspauskite klavišą "A" operacijai užbaigti.

3. Antrą kartą jūs jį naudoti, jums nereikia pora dar kartą.Jei nėra judėjimo per 5 minutes, G1 valdytojas bus į miego būseną.Tiesiog paspauskite mygtuką "Home" mygtuką apie 2 sekundes pažadinti jus.Nereikia iš naujo-pora.

* Android prietaisai:

1 paspauskite ir palaikykite "home" mygtuką, norėdami išjungti G1 valdiklio, tada paspauskite "home" + "Y" mygtuką apie 2 sekundes, kad įjungtumėte G1 valdytojas, ir dabar LED1 indikatorius pradės mirksėti greitai, nurodant, kad tai yra poravimo režimas.

2. Naudotis "Bluetooth" parametrai "android" įrenginį ir pasirinkite "Įjungti " Bluetooth" norėdami įjungti "Bluetooth" funkciją.

3. Slinkite sąrašu žemyn ir pasirinkite "Gamepad" iš sąrašo, tada spustelėkite Tęsti baikite nustatymą.Į LED1 indikatorius nustos mirksėti ir šviesos iki stabiliai raudona spalva, tai rodo, kad duomenų valdytojas yra paruoštas naudoti nedelsiant.

4. Prašome atkreipti dėmesį, kad vibracijos ašies ir krypties jutiklis nebus galima "Android" operacinę režimu.

*PS3:

1. Pirmiausia paspauskite "home" mygtuką, norėdami išjungti G1 valdytojas.Tada paspauskite ir laikykite "home" + "A" mygtuką, norėdami įjungti valdiklį.

2. Naudokite a Tipo C kabelio jungtis G1 valdytojas ir PS3 konsolę, ir tada paspauskite mygtuką "home" mygtuką, kad poros.

3. Kai LED4 indikatoriaus lemputė šviečia raudonai, atjunkite kabelį, G1 valdytojas gali atlikti belaidžiu ryšiu ant PS3.

4. Antrą kartą jūs jį naudoti, jums nereikia pora dar kartą.

Laidinis ryšys: PS3/Smart TV/TV Box/VNT

1 paspauskite ir palaikykite "home" mygtuką, pirmiausia išjunkite G1 valdiklis, tada paspauskite "L1" + "home" mygtuką, tuo pačiu metu apie 2 sekundes, kol LED4 blyksčių, atleiskite mygtuką.

2. Dabar, prijungti (C-type kabelio tarp G1 valdytojas ir PS3/smart TV/TV box/VNT.Jūsų G1 valdytojas, dabar bus pora ir tapti laidinio žaidimų valdiklis.

Techniniai duomenys:

Produkto Specifikacijos:

100% brand new

Tipas: Gamepad

Sąsajos tipas: USB

Prisijungimo būdas: laidinis/belaidis

Taikoma produktai: įjungti/perjungti lite/PC/TV/PS3/Android

Spalva: Violetinė/Juoda/Skaidri Juoda

Svoris: 250g

vibracija:taip

Žaidimo reitingas: įrašo lygio, karščiavimas lygio, elitas lygis, pelenų lygis

Taikoma amžius: 8 metų amžiaus ir virš

Ličio baterijos talpa: 450mAh

Pakuotė:

1* "Bluetooth" gamepad

1*Tipas-C įkrovimo kabeliu

Suderinamos Prekės/Modelis nintendo
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas GRWIBEOU
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris gamepad
Sertifikavimo Nėra
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Sąsajos Tipas USB

Parašyti atsiliepimą

Wireless Gamepad Voor Nintend Ngc Gc Voor Gamecube Valdytojas Voor Nintendo Jungiklis/PC/TV Box/PS3 Voor Kreiptuką Joypad

Wireless Gamepad Voor Nintend Ngc Gc Voor Gamecube Valdytojas Voor Nintendo Jungiklis/PC/TV Box/PS3 Voor Kreiptuką Joypad

Panašūs produktai