Peteliškės Scrapbooking Pjovimo Miršta Iškilumo Kūrybos Peilis Šabloną už "PASIDARYK pats" Knyga Albumas, Foto Kortelių Priėmimo Miršta Cut Mirti 2020 m.


Nauja prekė

€1.90

€2.11

-9%



Žymos: xr max atveju metalo.

Priemonė: Tipas:Peteliškės Metalo Pjovimo Miršta Trafaretas Būklė: 100% Brand New & Mielas Medžiaga: Anglies plienas Spalva:Sidabrinė Keitimas: 1cm=0.39 cm /1 colis=2,54 cm Pjovimo Mirti Dydis:11.9*4.9 cm,dydis yra didžiausia dalies dydis Pastaba: 1.Mes suteiktų naujų miršta individualų paslaugų,jums tereikia pateikti nuotrauką ir dydis jav 2.Jei jums rasti produktus susmulkinti arba trūksta kai gaunate siuntinį,pls nedvejodami kreipkitės į mus.mes prisiimti atsakomybę ir suteikti jums patenkinti tirpalas 3. 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti 0.1-0.5 cm skirtumai dėl rankinis matavimas. 3. Šis mirti yra suderinama su dauguma vartotojų die pjovimo mašinos.Adapteriai/tarpikliai gali būti reikalingos kai kurios mašinos. 4. prašome patikrinti, ar mirti dydis atidžiai prieš perkant Užtikrinti: 1.Jeigu tu negali gauti prekes jūsų užsakyta per garantijos laiką.Prašome susisiekti su mumis, o ne atidaryti ginčų.Mes galime 100% įsitikinti, kad jūs galite gauti prekes arba gauti savo pinigus atgal. 2.Kaina ne inclued užsakymą mokesčių,mes skelbiame prekių, kaip mažai, kaip mes galime,jei jums, kad daugelis prekių,prašome atkreipkite dėmesį, kad jūsų mokesčių paskelbti requiremants.

Prekės Pavadinimas lady home
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Peteliškės Scrapbooking Pjovimo Miršta Iškilumo Kūrybos Peilis Šabloną už

Peteliškės Scrapbooking Pjovimo Miršta Iškilumo Kūrybos Peilis Šabloną už "PASIDARYK pats" Knyga Albumas, Foto Kortelių Priėmimo Miršta Cut Mirti 2020 m.

Panašūs produktai