USB mini WI-fi", "Bluetooth" dvejopą funkciją belaidžio tinklo kortelė BT4.0 150M vieną kortelę, dvigubos paskirties


Nauja prekė

€4.02

€5.73

-29%



Žymos: belaidis usb extende, iphone belaidžio pratęsimo, usb 2 0 pratęsimo belaidžio, mini modemas, wavelink, usb bevielio mėlyna, vielos tinklo maršrutizatorius, 3 maršrutizatorius, 8 port router, "logitech" wireless pratęsimo.

M150KB mini belaidė 2 in 1 ("Bluetooth" ir "WIFI" dvejopą funkciją) USB adapteris atitinka IEEE 802.11 n, 11g, 11b standartas leidžia iki 150Mbps wireless perdavimo koeficientas.MIMO technologija yra priimtas su įmontuota smart antena geriau bevielio perdavimo našumo, stabilumo ir belaidžio ryšio aprėptis.CCA technologija taip pat naudojama automatiškai išvengti kanalų trukdžių ir kuo geriau kanalo sujungimas privalumų.Produktas palaiko 64/128/152 bitų WEP šifravimas taip pat WPA / WPA2, WPA-PSK / WPA2-PSK ir kitų pažangių šifravimo ir apsaugos mechanizmus.Su prioritetinių paslaugų, vaizdo, garso ir kitų dažnių juostos plotis-slaptų duomenų prioritetas yra užtikrinti.Jis palaiko AP režimu ir vienas svarbiausių parametras.Tinklo plokštė gali būti naudojama kaip siųstuvas, arba maršrutizatorius, leidžia lengvai prieiti prie Interneto, mobiliųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ir kitos kompiuterinės įrangos, bet kada, bet kur.

Be to, šis produktas taip pat yra mini USB adapteris remti "Bluetooth 4.0" standartą.Jis akimirksniu suteikia multi-funkcija programų, tokių kaip "Bluetooth" garsiakalbis / ausinės, "Bluetooth" pelė / klaviatūra, belaidžio spausdinimo, bevielis nuotraukų perkėlimas ir dalintis originalus prietaisų, be "Bluetooth" funkcija.Šis produktas taip pat palaiko vienalaikį darbo "Bluetooth" ir "WIFI" funkcijas."Bluetooth" ryšys yra taip pat priimtinas, kai prieiga prie belaidžio Interneto.Papildomą įsigyti USB Bluetooth adapteris reikalingas, kai jūs perkate USB belaidžio tinklo kortelė.Taigi, geriau rinktis šią M-150KB ("mini" Bluetooth " ir "WIFI" dvejopą funkciją) USB adapteris, kuris gali ne tik sutaupyti, USB sąsaja, skirtą kompiuterį, bet taip pat išsaugoti kaina belaidžio WIFI tinklo plokštė, leidžia jums mėgautis džiaugsmą bevielio perdavimo.

Pastaba: rekomenduojama naudoti mažo ekrano režimu išmaniųjų telefonų per 6,5 cm, ir plataus ekrano režimas telefonuose per 6,5 cm.

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti naudodami bet kurią iš pirmiau nurodytų būdų ir pls sumokėti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos Mezgimojoga.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą, kai jis jau baigtas.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją dėl Mezgimojoga.lt.

Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus perdirbama iš karto ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir pakuotė:

Visos prekės yra tikrinama, ir taip pat supakuotas prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris paketą, per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15-60 dienų ir galėtų būti šiek tiek ilgesnė, kai dykviete.

Galite pasirinkti, greitas pristatymas metodą, jei norite gauti paketą anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Grįžti ir Grąžinti:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei pakuotė yra prarastas, pažeista tranzitu, arba gavo klaidingus elementą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes būsime laimingi galėdami padėti.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Tipas Ilgiklis
Funkcija 7 belaidis spausdinimas, belaidžiu nuotraukų perkėlimas
Modelio Numeris Mini USB WI-fi", "Bluetooth" Belaidžio ryšio Tinklo plokštė
Sertifikavimo CE
Produktų Statusas SANDĖLYJE
Parama Dropshipping
Funkcija 6 Bluetooth garsiakalbių / ausinių, "Bluetooth" pelė / klaviatūra
Funkcija 5 leidžia lengvai prieiti prie Interneto mobilaus telefono, planšetinis kompiuteris
4 funkcija gali būti naudojamas kaip siųstuvas, arba maršrutizatorius
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
2 funkcija 64/128/152 bitų WEP šifravimas, WPA / WPA2, WPA-PSK / WPA2-PSK
Funkcija 1 MIMO Technologija, įmontuota anteną smart
3 funkcija palaiko AP režimu ir vieno mygtuko parametrai

Parašyti atsiliepimą

USB mini WI-fi

USB mini WI-fi", "Bluetooth" dvejopą funkciją belaidžio tinklo kortelė BT4.0 150M vieną kortelę, dvigubos paskirties

Panašūs produktai