KERUI 2vnt Apsaugos Signalizacijos Belaidžio Durų Bell Sveiki Signalizacijos Muzikos Jungiklis PIR Judesio Jutiklis Parduotuvė, Viešbutis Home Security Doorbell


Nauja prekė

€10.94

€21.88

-50%



Žymos: signalizacijos kerui, signalizacijos judesio jutiklis, kamera judesio jutiklis žadintuvas, viešbutis šlepetė, durų judesio jutiklis, judesio jutiklis pir alarma, vedio durų bell wireless, apsaugos moterims, katytė laikrodis, dekoro namai.

KERUI Apsaugos Signalizacijos Belaidžio Durų Bell Sveiki Signalizacijos Muzikos Jungiklis PIR Judesio Jutiklis Parduotuvė, Viešbutis Home Įrašas Saugumo Doorbell ♫ Trumpas Įvadas:

Kartu su judesio aptikimo, 90db signalas ir mirksi mėlyna lemputė, 2-6M aptikimo diapazonas atviroje vietovėje, ši autonominė, all-in-one varpelių skambėjimo vaidina svarbų vaidmenį informuojant jus apie įsibrovėlis ar lankytojas.Pir judesio varpelių jutiklis signalizacija tinka parduotuvei, biurui, namų, verslo ir t. t., siekiant įspėti jus, kai ji aptinka judėjimą, patogus eksploatavimas ir lengvas montavimas, palankios buveinės signalizacijos sistemos

♫ Multi Funkcijos:

Balso/signalas/muzikos režimas jums pasirinkti, su mode " mygtuką, pagal poreikį, "Dingdong, sveiki, welome"garso režimu; apie 15 sek. nepertraukiamas signalas garso signalas režimu, groti muziką, galite pasirinkite į muzikos režimą. 4 lygių garsas reguliuojamas garsumo mygtuką; iš viso 32 muzika pasirenkami su muzikos mygtuku.

♫ Tiekimo Režimas:

1 režimas: 9-15V maitinimo adapteris (NĖRA įtrauktos į paketą)

Mode 2: 3*AAA baterijos (NĖRA įtrauktos į paketą)

Tai yra patogiau naudoti baterijos energiją, be ribos įrengimo vieta, o darbo laikas bus daugiau trunka, jei naudojant maitinimo adapterį.

♫ Lengvas Montavimas horizontalios aptikimo kampas varpelių judesio detektorius yra 110°, o vertikali aptikimo kampas 15°.Ateina su 2 varžtais ir double-face juosta, galite įdėti ją, kaip jums patinka.Jis naudojamas tiesiogiai gavusi, įdėti bateriją ir reguliuoti kampą, kad būtų išvengta klaidingo pavojaus signalo, ne tinka lauko, nes trūksta vandeniui funkcija.

Attetion:

1. Prašome vartoti geros kokybės šarminius elementus, išvengti naudojant mažiau elektros energijos ir elektrolito nutekėjimo įprasta anglies baterija.

2. Neprofesionaliam darbuotojų nėra remontas be leidimo.

3. Venkite produkto įrengta lietaus,su ilgai tiesioginių saulės spindulių,stiprių magnetinių,sunkiųjų šalto ir karšto oro vietą.

Pagrindinės Savybės:

1. Infraraudonųjų spindulių jutiklis priimti skaitmeninės fuzzy gydymas, automatinė temperatūros kompensacija,Radijo dažnių anti-trukdžių,turi mažą tarifą klaidingą signalą.

2. Galia saugus dizainas: palaiko 3 AAA baterijos ir 9-15v maitinimo adapteris. (NE visi yra įtraukti į pacakge)

3. Trigubos funkcijos: sveiki, belaidį durų skambutį, apsauga, gynyba .

4. Led indikatorius.

5. Daugybę spindulių: 110 laipsnių.

6. 4 lygis, reguliuojamas garso stiprumas.

Apie Nustatymas ir Reguliavimas:

1. Garso reguliavimas: 4 lygis reguliuojamas garso stiprumas, paspauskite mygtuką ir adjust1-2-3-4-3-2-1, bet tomas signalizacija neveikia garso kolonėlė.

2. Renkantis muzika: 32 gražių dainų, paspauskite muzikos mygtuką pasirinkti, grįžti į dingdong po paleidimo iš naujo arba uždaryti.

3. Režimo pasirinkimas:

* BALSO : žaisti "dingdong ,sveiki,sveiki!"

* SIGNALAS: Žaisti nerimą

* MUZIKA: 32 Gražių dainų pasirinkti

Techniniai duomenys:

* Darbinė srovė:

* Maitinimas : DC 9-15V (maitinimo adapteris nėra įtrauktas)

* Aptikimo diapazonas: 4-8 m

* Aptikimo kampas: 110 laipsnių

* Kiekis: 4 lygių reguliuojamas (negali nustatyti tūris ne aliarmo režime)

* Indukcijos metodas : infraraudonųjų spindulių jutiklį, užfiksuojamas

* 3 režimai: Garso Signalas Muzikos, ne "Balso" režimu: Žmogaus balsą, dingdong, ninhao, huan ying guang ling; ne "Signalizacija"režimu: jus žino įsibrovėlių; ne "Muzika" režimu: tik kaip doorbell,su 32 muzikos pasveikinti savo svečių

* Darbinė temperatūra:. -10 ~ 50 laipsniu

* Darbinė drėgmė: 5% -95% RH

* Aptikimo Kampas: Horizontalus Kampas 110 laipsnių, vertikalus Kampas 15 laipsnių

* Pagrindinės funkcijos: Automatinio jutimo organas , itin ilgo , plataus kampo aptikimas.Reguliuojama kryptis (su stovu).Priimančiosios built-in garsiakalbiai, žadintuvas garsiai apie 75-95 db

* Įrengimas : Nėra poreikio, personalo specialistams, lengva įdiegti sau

* Montavimo aukštis: 1,5 m-2,5 m

* Muzika: 32 muzikos ir vokalas neprivaloma

* Dydis: Aukštis 7.5 cm Plotis 8cm , storis 4.5 cm (su bazės, bazė gali būti plokščias arba fiksuotas ant viršaus)

* Baterijos: 3 x AAA baterijos (baterijos neįtrauktos)

* Baterijos montavimo schema: pastumkite jungiklį akumuliatoriaus dangtelį,atidarykite dangtelį tinkamai Įdiegta,Paspauskite mygtuką, baterijos įkrovimas ,užbaigti diegimą.

Pakuotė:

2 * Judesio Jutiklis lauko Durų Bell Wireless Infraraudonųjų spindulių PIR Varpelių Jutiklis Žadintuvas

(Atkreipkite dėmesį, kad maitinimo adapteris ir baterijos nėra įtrauktos į paketą)

Feature2 Galia saugios konstrukcijos, Trigubos funkcijos
Spalva balta
Sveiki! muzika 32 dainas kompiuterio neprivaloma
Montavimo aukštis 1,5 m-2,5 m
Feature1 led lemputė
Kiekis 2 vnt
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris KR-M5
Aptikimo kampas 110'
Prekės Pavadinimas KERUI
Aptikimo Diapazonas 4-6m(25')
dydis 80 * 50 * 75mm (L * W * H)
Sertifikavimo Nėra

Parašyti atsiliepimą

KERUI 2vnt Apsaugos Signalizacijos Belaidžio Durų Bell Sveiki Signalizacijos Muzikos Jungiklis PIR Judesio Jutiklis Parduotuvė, Viešbutis Home Security Doorbell

KERUI 2vnt Apsaugos Signalizacijos Belaidžio Durų Bell Sveiki Signalizacijos Muzikos Jungiklis PIR Judesio Jutiklis Parduotuvė, Viešbutis Home Security Doorbell

Panašūs produktai