4000 L/h giliai siurblys, povandeninis siurblys iš Nerūdijančio Plieno vamzdžių, siurblių 6.7 baras 750W, Lauko, Sodo Namų, Naudojamas Siurbimo Mašina


Nauja prekė

€90.83

€97.67

-7%



Žymos: vandens oriniams, pieno siurblys, 12v siurblys vandens, 12v diafragma siurblys, rankinis siurblys, ranka alyvos siurblys, žemo slėgio drėkinantis siurblys, oro siurbliai akvariumas, siurblys moterims, bike mini pump.

Savybės: siurblys tinka geriamojo vandens Prijungimo lizdas su jungikliu ir maitinimo jungtis Šis siurblys yra įmontuotas patikrinti vožtuvas povandeninis siurblys yra lengva įdiegti ir labai universalus, Sunkiųjų nerūdijančio plieno korpusas, skirtas namų ir pramoniniam naudojimui, hermetiškai užplombuotas variklis su didelio našumo naudoja mažiau energijos, kad būtų išvengta perkaitimo Su šia galinga giliai siurblys, jūs galite lengvai ir patogiai siurbti vandenį iš didesnio gylio.Dėl jų visiškai retractability galite siurbti vandenį iki 20 m gylio Specifikacija: Matmenys: 77 x Ø 9.5 cm Nominali galia: 750 W Pristatymo norma max: 4000 l / h Tiekimo aukštis max: 67 m Leistinas vandens gylis: 80m elektros Tinklo jungtis: 220 Volt / 50 Hz Apsisukimai: 2850 aps / min Temperatūra: max + 35 ° C Darbinis slėgis: max. 6.7 baras dalelių dydis: max. 0,3 mm prijungimo kabelis ca: 20 m Siurblio ratukai: 10 vienetų Žarnos arba vamzdžio jungtimi (top) Sriegis: G1 1/4 "~ G1 1/2" Pakuotė: 1 x giliai siurblys

Mes pasirūpinsime jūsų laivybos kuo jūsų mokėjimą perduoti tikrinimo Mezgimojoga.lt savaitgaliais.

Mes neprisiimame Pašto DĖŽUTĖS adresą.

Už siuntų išsiuntimas.Jei prekę turime sandėlyje mūsų atitinkamą sandėlį,mes pasirinkti vietos, tinkamos pristatymo būdas tvarkyti savo paketą.

Beveik visi kroviniai bus pristatyti tiesiai iš mūsų kelių sandėlių į jūsų rankas/durų, Tai bus labai dėkingi, jei galite palikti mums galiojantį telefono numerį.

Visi mūsų daiktai (Išskyrus nurodytus) esate tikri, kad būti visiškai naujas ir atliekami ne mažiau kaip 12 mėnesių garantija.

Už sugadintą kai atvyko,prašome bendradarbiauti fotografuoti ant pažeistų dalių ir siųsti mums patikrinti ir sprendimas gauti.

Pirkėjas padengia pašto grįžta, mes mokame už siuntimas iš naujo.

Nieko, bus puikus.Jeigu tu negali patenkinti mūsų paslaugų arba Jei punktas atvyko sugadintas.arba dalį praleidau ar prekės nėra aprašyta, prašome apie tai pranešti mums,mes suteiksime jums patenkintas sprendimą ir likti su tavim, kol problema bus išspręsta.Dar daugiau,Prašome nepalikite mažai reitingus, atsiliepimus apie mūsų sąskaitą, prieš gaunant sprendimas, nes tai bus skaudus smūgis mums.Priešingai,jūsų dosniai 5stars gražus atsiliepimai bus didžiulė motyvacija mums bus geriau pardavėjas.Tikiuosi gauti yourcomprehension.

Grįžti/Grąžinamosios išmokos, yra priimtas per 7 dienas, Mes ne grąžinti, laivybos mokestis grąžinimo, kuris būtų be trūkumų.Prašome susisiekti su mumis atgalinį adresą.Prašome prekės buvimo originalios pakuotės, įskaitant visus priedus ir dokumentus, kad vežamos prekės.Grąžina turi būti tinkamai supakuotas, siekiant išvengti žalos tranzito metu.Produkto (- ių) pažeidimo tranzito metu nebus taikoma garantija.

Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
Struktūra Povandeninis Siurblys
Prašymas Panardinami
Kilmės Kinija
Sertifikavimo CE
Degalai elektrinis
Spaudimas Aukšto Slėgio
srautas maks. 4000 l / h
Modelis Gilaus Vandens Siurblys
Galia elektrinis
Teorija Povandeninis Gerai Siurblys
Aukštis maks. 66 m
Modelio Numeris 2JJ08-0002-DE
Naudojimas vandens

Parašyti atsiliepimą

4000 L/h giliai siurblys, povandeninis siurblys iš Nerūdijančio Plieno vamzdžių, siurblių 6.7 baras 750W, Lauko, Sodo Namų, Naudojamas Siurbimo Mašina

4000 L/h giliai siurblys, povandeninis siurblys iš Nerūdijančio Plieno vamzdžių, siurblių 6.7 baras 750W, Lauko, Sodo Namų, Naudojamas Siurbimo Mašina

Panašūs produktai