Miyake Stiliaus Audinio Klostes 22 Grynos Spalvos "PASIDARYK pats" Siuvimo, Drabužių, Rankų darbo Dekoratyvinis Dažymas Šalis Fone Dizaineris Audinys


Nauja prekė

€4.88



Žymos: audinio sofos, klostyti, audinio sofos, projekto medžiaga, bao bao issey miyake, krepšys parduotuvė, mezgimo audinys, audinys ruožas, ekologinio parduotuvė, miyako.

Yra 35 spalvos, vieno gaminio puslapį gali ne pakankamai, kad mes padarėme dvi.

Dėmesio:Priemonė kartus narė.

Fiksuotas plotis:150cm (± 2 cm paklaida).Ilgis: 50cm/gabalas Nedidelis pavyzdys: 10*10cm.Jei pirkti ≥ 2 gabalus,mes ne sumažinti jį,Jums Nuolat Audinys * Tekstūra: Poliesteris. * Šios rūšies audinys ne tik gali būti naudojamos siekiant padaryti drabužius, bet taip pat gali padaryti kūrybinę dekoratyviniai paveikslai. * Kinijoje, daug žmonių pasidalinti savo darbų svetainę. * Jums tiesiog reikia nusipirkti klijų ir eskizų. * 1 statykla = 90cm. 1 pėda = 30.48 cm.Jei jums reikia didelio dydžio ar norime, kad kiti reikalavimai, prašome susisiekti su mumis.

Pastaba

Visi produktai yra šaudyti pagal tikrąjį daiktų,tačiau tai neišvengiama, kad turi šiek tiek spalvų diference dėl šviesos ar rodyti, Prašome suprasti.

Patarimai

1.Prašome patvirtinti, kad gavo adresas yra teisingas!! 2.Kai audinys yra sumažinti, jis negali būti parduotas dar kartą.Todėl nėra pagrindo grąžinti prekes, nėra palaikomas. 3.Jei negalite rasti audinio norite, Internete, jūs galite suteikti mums nuotrauką.Pabandykime išsiaiškinti. * Visi daiktai bus išsiųsti per 3 darbo dienas, kai mokėjimas yra sėkmingai( išskyrus Kinų šventės). * Esame įmonė, kuri veikia jau daugelį metų.Jei turite kokių nors klausimų, prašome leiskite man žinoti.Aš pabandyti mano geriausia ją išspręsti. * Kodėl perkant 1 mėginys tokie brangūs?Atsakymas: Krovinių yra šiek tiek brangesnis, greičiau nei "Cainiao super ekonomika pasaulyje".

Produkto Tipas Kitas Audinys
Masuring metodas Priemonė kartus narė
Rinkinys Tipas No
Technics Megzti
Funkcija Eco-Friendly
Suede Audinio Tipas Kūrybos Medžiaga
Medžiaga 100% Poliesteris
Tipas Brokatas Medžiaga
Plotis 150cm
Tipas Didmeninės No
Atkreipkite dėmesį į matavimo metodas Atkreipkite dėmesį į matavimo metodas
Stilius Kūrybos Medžiaga
Neaustinių Technics Paprastas Dažyti
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Spalva Paveikslų Paroda
Modelis Grūsti

Parašyti atsiliepimą

Miyake Stiliaus Audinio Klostes 22 Grynos Spalvos

Miyake Stiliaus Audinio Klostes 22 Grynos Spalvos "PASIDARYK pats" Siuvimo, Drabužių, Rankų darbo Dekoratyvinis Dažymas Šalis Fone Dizaineris Audinys

Panašūs produktai